Trapper Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Εχω δύο απορίες στο mac mini στη δουλειά μου: 1. Πως κάνω τον VLC player ως τον default του συστήματος; 2. Πως μπορώ να κάνω μόνο ένα αντικείμενο από τα Απορρίματα, delete permanently και όχι όλα ταυτόχρονα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Εχω δύο απορίες στο mac mini στη δουλειά μου:1. Πως κάνω τον VLC player ως τον default του συστήματος; 2. Πως μπορώ να κάνω μόνο ένα αντικείμενο από τα Απορρίματα, delete permanently και όχι όλα ταυτόχρονα; 1. Δεν νομίζω να υπάρχει μία γενική ρύθμιση που "καθιερώνει" το VLC ως τον default media player του MacOS. Προσωπικά πάτησα Command+I (Get Info) για τα media αρχεία που βλέπω, πήγα στην επιλογή Οpen with..., διάλεξα το VLC και πάτησα από κάτω το κουμπί Change All. 2. Δεν νομίζω ότι γίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
islas canarias Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 1. Δεν νομίζω να υπάρχει μία γενική ρύθμιση που "καθιερώνει" το VLC ως τον default media player του MacOS. Προσωπικά πάτησα Command+I (Get Info) για τα media αρχεία που βλέπω, πήγα στην επιλογή Οpen with..., διάλεξα το VLC και πάτησα από κάτω το κουμπί Change All. 2. Δεν νομίζω ότι γίνεται. 1. μα ακριβως ετσι ειναι, με το get info > open with VLC > change all Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Trapper Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Οκ παιδιά, ευχαριστώ πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thresher Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Για να σβήσεις μόνο ένα αρχείο απο τον κάδο μπορείς μόνο μέσα απο την κονσόλα. (Terminal) Αλλά γενικά αυτό να σβήνεις ένα ένα αρχείο, καλός ή κακός δεν είναι φιλοσοφία στο mac. Αν θέλεις σώνει και καλά να το σβήσεις πες για να σου πουμε τα βήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Trapper Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Ναι το είχα υπόψη, απλά έλεγα μήπως υπήρχε κάποιος τρόπος που δεν ήξερα. Μου χρειάζεται για να αδειάζω το φλασάκι μου, χωρίς όμως να αδειάζω όλα τα απορρίμματα. Προς το παρόν κάνω την ανάποδη λύση: βγάζω τα αρχεία από τον κάδο, πετάω ότι θέλω μόνιμα και ξαναβάζω τα υπόλοιπα πίσω. Οπότε αν δεν σου είναι κόπος, θα με ενδιέφερε να μάθω και τα βήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
islas canarias Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Αλλά γενικά αυτό να σβήνεις ένα ένα αρχείο, καλός ή κακός δεν είναι φιλοσοφία στο mac. ωπα, για εξηγησε τι ακριβως σημαινει αυτο και ποια ειναι η φιλοσοφια του μακ σε σχεση με τον καδο γιατι εγω δεν ξερω!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thresher Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Ανοίγεις την κονσόλα και γράφεις: cd ~\.Trash ls -l (για να δεις τα αρχεία στον φάκελο σε λίστα) rm ονομα_αρχείου Έτσι απλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Trapper Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ManosBar13 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Ψάχνω ώρες και ώρες για να βρω κάτι που ακούγεται σχετικά απλό. Με το Boot Camp έχω ένα δίσκο που έχει μέσα Windows XP.Το όνομα του δίσκου είναι Untitled.Είναι δυνατόν να το αλλάξω; Δεν μπορώ να βρω πως να το κάνω... Καμία ιδέα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thresher Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Ψάχνω ώρες και ώρες για να βρω κάτι που ακούγεται σχετικά απλό.Με το Boot Camp έχω ένα δίσκο που έχει μέσα Windows XP.Το όνομα του δίσκου είναι Untitled.Είναι δυνατόν να το αλλάξω; Δεν μπορώ να βρω πως να το κάνω... Καμία ιδέα; Μπαίνεις με Windows και πας στο My Computer και αλλάζεις το όνομα του δίσκου απο c:σε WinXp. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekbaby Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Για αυτους που τους αρεσουν τα games επηδη τα πιο πολλα ειναι για windows υπαρχει κ ενα προγραμα που λεγεται BOOT CAMP ,με αυτο στο pc σου εχεις κ windows κ mac εγω προσοπικα το εχω κ το βρισκω τελειο! Παρολα αυτα υπαρχει κ το Parralers αλλα κανει τον υπολογιστη σου να σερνεται...το boot camp απο την αλλη ειναι ξεχοριστω γιατι οταν κανεις εκινηση εχεις πατημενο το alt κ σου βγαζει 2 δισκους ...θελεις να συνδεθεις με μακ η με windows σου λεεει ...κ εσυ διαλεγεις.Το boot camp ειναι ευκολο στη χριση κ επησης για τα windows βαζεις οσα GB θες οταν αρχησεις να κανεις particion ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thresher Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Για αυτους που τους αρεσουν τα games επηδη τα πιο πολλα ειναι για windows υπαρχει κ ενα προγραμα που λεγεται BOOT CAMP ,με αυτο στο pc σου εχεις κ windows κ mac εγω προσοπικα το εχω κ το βρισκω τελειο! Παρολα αυτα υπαρχει κ το Parralers αλλα κανει τον υπολογιστη σου να σερνεται...το boot camp απο την αλλη ειναι ξεχοριστω γιατι οταν κανεις εκινηση εχεις πατημενο το alt κ σου βγαζει 2 δισκους ...θελεις να συνδεθεις με μακ η με windows σου λεεει ...κ εσυ διαλεγεις.Το boot camp ειναι ευκολο στη χριση κ επησης για τα windows βαζεις οσα GB θες οταν αρχησεις να κανεις particion ... συγνώμη αλλά μάλλον είσαι αρκετά νέος στο φορουμ και δεν έχεις παρακολουθήσει συζητήσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiCk_ Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Thelo na rotiso kati sxetika me to Family Pack .... Eimaste 3 filoi kai skeftomaste na to agorasoume to opoio exei 5 installations pano kai stoixizei fthinotera para na agorasoume ksexorista o kathenas ta Leopard ... I Apple leei oti to family pack einai gia atoma pou menoun sto idio spiti gia paradeigma ... Emeis fisika den menoume sto idio spiti kai thelo na rotiso an tha antimetopisoume kapoio provlima an agorasoume to family pack kai to valei o kathenas sto diko tou Mac ... Euxaristo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charoui Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 perimene ligo prin ton oktovri kai tha mas ta pei o steve auta:mrgreen: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.