Προς το περιεχόμενο

Διάφορες ερωτήσεις για MacOS

status

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Αυτο προφανως..

Διαφορετικα δεν υπαρχει κανενας λογος για να βολευεται καποιος να παταει δυο κουμπια αντι για ενα.(που μαλιστα γραφει delete , οποτε θεωρητικα σου λεει τι επρεπε να κανει)

Ειναι αντιεργονομικο-δυσχρηστο κατι τετοιο.

Εδώ γράφουμε σε πληκτρολόγιο που έχει σχεδιαστεί για να μας εμποδίζει... τα δύο επιπλέον κουμπάκια του Fn ή cmd + Bspace είναι το πρόβλημα...;

:P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτο προφανως..

Διαφορετικα δεν υπαρχει κανενας λογος για να βολευεται καποιος να παταει δυο κουμπια αντι για ενα.(που μαλιστα γραφει delete , οποτε θεωρητικα σου λεει τι επρεπε να κανει)

Ειναι αντιεργονομικο-δυσχρηστο κατι τετοιο.

Εδώ γράφουμε σε πληκτρολόγιο που έχει σχεδιαστεί για να μας εμποδίζει... τα δύο επιπλέον κουμπάκια του Fn ή cmd + Bspace είναι το πρόβλημα...;

:P

• 3 εβδομάδες αργότερα...
παιδια μηπως υπαρχει καποιο προγραμμα για mac που να κανει ανακτιση δεδομενων?

Να υποθέσω δεν χρησιμοποιείς Time Machine?

Να υποθέσω δεν χρησιμοποιείς Time Machine?

να σου πω την αληθεια δεν το σκεφτηκα....!

---------- Προσθήκη στις 13:15 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:14 ----------

ευχαριστω πολυ

---------- Προσθήκη στις 13:23 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:15 ----------

παιδια μηπως ξερετε κανενα προγραμμα για να Συμπιεζω αρχεια και να γινονται .rar

εχω μια απορία. γιατί όταν έχω το wifi ανοιχτό πρέπει να περάσουν παραπάνω από 20 secs για να κλείσει το macbook ενώ με το wifi κλειστό η διαδικασία γίνεται σε 3 sec?

εχω μια απορία. γιατί όταν έχω το wifi ανοιχτό πρέπει να περάσουν παραπάνω από 20 secs για να κλείσει το macbook ενώ με το wifi κλειστό η διαδικασία γίνεται σε 3 sec?
,σε τι μηχανημα μιλας;λειτουργικο;εγω προσωπικα σε ενα mbp 13εχω χρονο κλεισιματος με wifi 4'' και χρονο εκκινησης απο την ωρα που παταω το κουμπι 30'' για να ειναι ετοιμος,ειμαι με snow leopard 10.6.5

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Έχω δύο mac υπολογιστές, και θα ήθελα κάποια folders μου, να περιέχουν τα ίδια αρχεία, και στα δύο μηχανήματα...

για λίγα αρχεία βρήκα την λύση του dropbox.

Αλλά για mp3, documents , photos (3 folders, 100 gb) τί θα μπορόυσα να κάνω?

...Επίσης, ψάχνω μία καλή λύση για να βρώ duplicate mp3 στο mp3 folder μου και να τα σβύσω...

Δεν είναι απαραίτητο να είναι commercial τα προγράμματα, και freeware να είναι, δεν θα είχα πρόβλημα...

,σε τι μηχανημα μιλας;λειτουργικο;εγω προσωπικα σε ενα mbp 13εχω χρονο κλεισιματος με wifi 4'' και χρονο εκκινησης απο την ωρα που παταω το κουμπι 30'' για να ειναι ετοιμος,ειμαι με snow leopard 10.6.5

macbook unibody στα 2. ου φαίνεται ότι πάω για φορμάτ. του έχω αλλάξει τα φώτα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...