ravend Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 ποιο προγραμμα προτείνεται για το fragmentation? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 idefrag!! (Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι πολύ μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Ρε παιδια, υπαρχει κανενα προγραμμα που να ψαχνει μαζικα μεσα σε text-document αρχεια? Ισως το κανει και το spotlight αλλα θα ηθελα κατι πιο κομψο και συμμαζεμενο. Πχ. να μου εμφανισει ολα τα λινκς(πχ. search για http://www.*) μεσα σε καποια αρχεια. Εχετε κατι υποψη σας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liinad Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Προσπαθώ να κάνω φορμάτ στο Mac OS X 10.5.8 κάνω επανεκκίνηση πατάω το πλήκτρο option ,βάζω τον δίσκο του λογισμικού αλλά στην οθόνη εμφανίζεται μόνο macintosh όχι ο δίσκος! Το έκανα και αλλιώς έβαλα πρώτα τον δίσκο μετά έκανα επανεκκίνηση αλλά πάλι τα ίδια , στην οθόνη εμφανίζεται μόνο macintosh όχι ο δίσκο. Υπάρχει κάποιος γνώστης να βοηθήσει την κατάσταση? Τι πρέπει να κάνω ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elven Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Πάτα το C,όχι το Option Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ravend Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Βγήκε smc update 1.4 για macbook και pro πρίν το 2009 που λέει διορθώνει την ενδεχόμενή περίπτωση να μην φορτίζει κάποιο απο αυτά τα macbook με τους νέους φορτίστές. any know issues? γιατί google δεν βρήκα κάτι ακόμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kdiamant Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Καλησπέρα! Λοιπόν το "πρόβλημα" έχει ως εξής. Έκανα format και καθαρή εγκατάσταση στο Mac αλλά ξέχασα να κρατήσω τα bookmarks απο το Safari πριν κάνω το format. Είχα κρατήσει backup ολόκληρου του Mac πρίν το format αλλά δεν ξέρω που πρέπει να ψάξω για να βρώ τα bookmarks. Πώς θα τα βρώ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Τα bookmarks βρίσκονται στο user/Library/Safari Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mademoiselle Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Καλησπέρα στην παρέα, σήμερα θα γνωριστώ για πρώτη φορά με το καινούργιο macbook pro 13'' και θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Το φορτίζω εδώ και 5 ώρες περίπου καθώς είναι κλειστό και δεν το έχω ανοίξει. Όταν το έχω ανοιχτό θα είναι εκτός φόρτησης? Και πόση ώρα να το αφήσω σήμερα που είναι η πρώτη του φορα? ΟΙ γνώσεις μου είναι περιορισμένες αν και επειδή είμαι μουσικός, στη σχολή δουλεύω με mac. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempo Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Ρε παιδια, υπαρχει κανενα προγραμμα που να ψαχνει μαζικα μεσα σε text-document αρχεια?Ισως το κανει και το spotlight αλλα θα ηθελα κατι πιο κομψο και συμμαζεμενο. Πχ. να μου εμφανισει ολα τα λινκς(πχ. search για http://www.*) μεσα σε καποια αρχεια. Εχετε κατι υποψη σας? φίλε μου, αυτό που ζητάς ο finder το κάνει άνετα. Πήγαινε πάνω δεξιά στο search και κοίτα να είναι επιλεγμένο το Contents Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Καλησπέρα στην παρέα,σήμερα θα γνωριστώ για πρώτη φορά με το καινούργιο macbook pro 13'' και θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Το φορτίζω εδώ και 5 ώρες περίπου καθώς είναι κλειστό και δεν το έχω ανοίξει. Όταν το έχω ανοιχτό θα είναι εκτός φόρτησης? Και πόση ώρα να το αφήσω σήμερα που είναι η πρώτη του φορα? ΟΙ γνώσεις μου είναι περιορισμένες αν και επειδή είμαι μουσικός, στη σχολή δουλεύω με mac. Εδώ θα βρείς τις απαντήσεις σου. http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=252164 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Μπορει και στο osx, να γινει αυτο που αρκετοι νομιζω καναμε ως windows users, δηλαδη να απενεργοποιηθουν καποια 'services' του λειτουργικου που δεν τα χρειαζομαστε, ωστε να 'ελαφρυνει' το συστημα και να απελευθερωθουν ποροι?(ram, cpu load κλπ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timonkaipumpa Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Καλησπέρα στην παρέα,σήμερα θα γνωριστώ για πρώτη φορά με το καινούργιο macbook pro 13'' και θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Το φορτίζω εδώ και 5 ώρες περίπου καθώς είναι κλειστό και δεν το έχω ανοίξει. Όταν το έχω ανοιχτό θα είναι εκτός φόρτησης? Και πόση ώρα να το αφήσω σήμερα που είναι η πρώτη του φορα? ΟΙ γνώσεις μου είναι περιορισμένες αν και επειδή είμαι μουσικός, στη σχολή δουλεύω με mac. Για την μπαταρία υπάρχει αυτό: http://support.apple.com/kb/HT1490 Ρίξ' του μία ματιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kdiamant Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Τα bookmarks βρίσκονται στο user/Library/Safari Σε ευχαριστώ όλα ok πλέον! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
domal Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 σχετικα με την μπαταρια ειναι απλο , κανε οτι θελεις, αστο συνεχεια στο ρευμα , βγαλτο, ξαναβάλτο , απλα μια φορα τον μηνα αφησε την να φτασει στο 10% και αστο ολο το βραδυ να φορτισει ... αυτο τουλαχιστον συστηνει η apple (κοινως μια φορα το μηνα περιπου πληρη αποφορτιση - φορτιση ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.