Προς το περιεχόμενο

Διάφορες ερωτήσεις για MacOS

status

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Yπαρχει πρόγραμμα που το κάνει ,μαζί με πολλα άλλα πράγματα, ειναι το spring cleaning:http://store.smithmicro.com/productdetails.aspx?id=14563 δεν είναι free... εγω έχω το deluxe και κάνει αυτό που ζητάς όταν επιλεξω(choose) αρχεια και μετά move or copy.

Ευχαριστώ πολύ.

Απ' ότι φαίνεται όμως δεν θα μείνει για πολύ το προγραμματάκι. Είναι η ίδια εταιρεία που φτιάχνει και το StuffIt :eek:

Thanks, πάντως. :o

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Yπαρχει πρόγραμμα που το κάνει ,μαζί με πολλα άλλα πράγματα, ειναι το spring cleaning:http://store.smithmicro.com/productdetails.aspx?id=14563 δεν είναι free... εγω έχω το deluxe και κάνει αυτό που ζητάς όταν επιλεξω(choose) αρχεια και μετά move or copy.

Ευχαριστώ πολύ.

Απ' ότι φαίνεται όμως δεν θα μείνει για πολύ το προγραμματάκι. Είναι η ίδια εταιρεία που φτιάχνει και το StuffIt :eek:

Thanks, πάντως. :o

• 4 εβδομάδες αργότερα...

γεια χαρα,εχω καταφερει να βαλω hotmail στο εργοστασιακο mail app του mac το θεμα ειναι οτι ενω μου τα κατεβαζει κανονικα τα μαιλς τα διαβαζω αλλα οταν τα σβησω δεν τα διαγραφει απο τον server με αποτελεσμα να ανοιγω το μαιλ μου απο καποιον brwoser και να τα εχει ακομα εκει.Καμια ιδεα?

Επειδή μάλλον την έκανα τη χαζομάρα και δε βγάζω άκρη μέσω migration assistant, μπορει καποιος να μου πει που βρίσκεται ο φακελος με τα τραγουδια κ τα apps απο το itunes καθωσ και τα bookmarks, να τα μεταφερω χειροκινητα γιατι εχω αρχισει και τρελαινομαι!!

EDIT: και το iLife επισης... :-(

Δεν έχω δει τέτοια επιλογή στο Disk Utility.

Ναι το ξέρω,και στα Windows γίνεται με cmd κατά την εγκατάσταση,οπότε αν γίνεται θα γίνεται με terminal .Απλά ρώτησα μπας και το χει ψάξει κανείς,απο την άλλη δεν ξέρω μήπως δεν γίνεται σε HFS+ και ψάχνομαι άδικα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
γιατί δε μου εμφανίζει το boocamp partition;

Φταίει που το άλλαξα το cluster;Δλδ το ξαναφόρμαρα κατα την εγκτάσταση των 7

Άνοιξε τις εφαρμογές Disk Utility και Console.

Στο Disk Utility, κάνε Mount στο Partition που θες και μετά ψαξε για σχετικό μήνυμα λάθους στο Console (Από το μενού αριστερά Database Searches->Console Messages ή Files->kernel.log). Θα σου δώσει κάποιες πληροφορίες για να το ψάξεις περαιτέρω.

Στο log μου τα βγαζει όλα λάθος

Name : disk0s3

Type : Volume

Disk Identifier : disk0s3

Mount Point : Not mounted

File System : MS-DOS (FAT)

Connection Bus : SATA

Device Tree : IODeviceTree:/PCI0@0/SATA@A/PRT0@0/PMP@0

Writable : Yes

Capacity : 43.56 GB (43,555,749,888 Bytes)

Owners Enabled : No

Can Turn Owners Off : No

Can Be Formatted : Yes

Bootable : No

Supports Journaling : No

Journaled : No

Disk Number : 0

Partition Number : 3

είναι NTFS όχι FAT και φυσικά bootable

Δυο ερωτησεις

1 Μετα απο ενα φρεσκαρισμα που εκανα στο snow leopard ποιοσ ο λογος να μην λειτουργει η ελαχιστοποιηση με διπλο κλικ στη κορυφη του παραθυρου?

2Γιατι χαθικαν τα ειδικα settings που εμφανιζει οταν συνδεεις magic mouse και μου βγαζει μονο σαν να εχω συνδεσει ενα απλο ποντικι?

Thnks:eek:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...