x_vagos_x Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Yπαρχει πρόγραμμα που το κάνει ,μαζί με πολλα άλλα πράγματα, ειναι το spring cleaning:http://store.smithmicro.com/productdetails.aspx?id=14563 δεν είναι free... εγω έχω το deluxe και κάνει αυτό που ζητάς όταν επιλεξω(choose) αρχεια και μετά move or copy. Ευχαριστώ πολύ. Απ' ότι φαίνεται όμως δεν θα μείνει για πολύ το προγραμματάκι. Είναι η ίδια εταιρεία που φτιάχνει και το StuffIt Thanks, πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x_vagos_x Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Yπαρχει πρόγραμμα που το κάνει ,μαζί με πολλα άλλα πράγματα, ειναι το spring cleaning:http://store.smithmicro.com/productdetails.aspx?id=14563 δεν είναι free... εγω έχω το deluxe και κάνει αυτό που ζητάς όταν επιλεξω(choose) αρχεια και μετά move or copy. Ευχαριστώ πολύ. Απ' ότι φαίνεται όμως δεν θα μείνει για πολύ το προγραμματάκι. Είναι η ίδια εταιρεία που φτιάχνει και το StuffIt Thanks, πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ippotas Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 γεια χαρα,εχω καταφερει να βαλω hotmail στο εργοστασιακο mail app του mac το θεμα ειναι οτι ενω μου τα κατεβαζει κανονικα τα μαιλς τα διαβαζω αλλα οταν τα σβησω δεν τα διαγραφει απο τον server με αποτελεσμα να ανοιγω το μαιλ μου απο καποιον brwoser και να τα εχει ακομα εκει.Καμια ιδεα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Loser Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 pref->accounts->hotmail->advanced->ενεργοποίησε το remove copy from server και επέλεξε το immediately Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimitrisM. Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Επειδή μάλλον την έκανα τη χαζομάρα και δε βγάζω άκρη μέσω migration assistant, μπορει καποιος να μου πει που βρίσκεται ο φακελος με τα τραγουδια κ τα apps απο το itunes καθωσ και τα bookmarks, να τα μεταφερω χειροκινητα γιατι εχω αρχισει και τρελαινομαι!! EDIT: και το iLife επισης... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ippotas Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 pref->accounts->hotmail->advanced->ενεργοποίησε το remove copy from server και επέλεξε το immediately ευχαριστωωωωωω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elven Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Μπορώ κατα την εγκατάσταση να ορίσω cluster size όπως στα Windows ή παίζει τπτ με ntfs-HFS+ και λέω μλκιες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Να ορίσεις cluster size σε δίσκο με HFS+ ? Δεν έχω δει τέτοια επιλογή στο Disk Utility. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elven Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν έχω δει τέτοια επιλογή στο Disk Utility. Ναι το ξέρω,και στα Windows γίνεται με cmd κατά την εγκατάσταση,οπότε αν γίνεται θα γίνεται με terminal .Απλά ρώτησα μπας και το χει ψάξει κανείς,απο την άλλη δεν ξέρω μήπως δεν γίνεται σε HFS+ και ψάχνομαι άδικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ippotas Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 παιδες μετα απο erease and clean install το snow leopard στο desktop δεν μου εμφανιζει το εικονιδιο του mac os ,πως το κανω restore? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Finder -> Preferences, καί έχει να τσεκάρεις τι θες να εμφανίζεται στο desktop. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elven Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 γιατί δε μου εμφανίζει το boocamp partition; Φταίει που το άλλαξα το cluster;Δλδ το ξαναφόρμαρα κατα την εγκτάσταση των 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cassidy Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 γιατί δε μου εμφανίζει το boocamp partition;Φταίει που το άλλαξα το cluster;Δλδ το ξαναφόρμαρα κατα την εγκτάσταση των 7 Άνοιξε τις εφαρμογές Disk Utility και Console. Στο Disk Utility, κάνε Mount στο Partition που θες και μετά ψαξε για σχετικό μήνυμα λάθους στο Console (Από το μενού αριστερά Database Searches->Console Messages ή Files->kernel.log). Θα σου δώσει κάποιες πληροφορίες για να το ψάξεις περαιτέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elven Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Στο log μου τα βγαζει όλα λάθος Name : disk0s3 Type : Volume Disk Identifier : disk0s3 Mount Point : Not mounted File System : MS-DOS (FAT) Connection Bus : SATA Device Tree : IODeviceTree:/PCI0@0/SATA@A/PRT0@0/PMP@0 Writable : Yes Capacity : 43.56 GB (43,555,749,888 Bytes) Owners Enabled : No Can Turn Owners Off : No Can Be Formatted : Yes Bootable : No Supports Journaling : No Journaled : No Disk Number : 0 Partition Number : 3 είναι NTFS όχι FAT και φυσικά bootable Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ippotas Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δυο ερωτησεις 1 Μετα απο ενα φρεσκαρισμα που εκανα στο snow leopard ποιοσ ο λογος να μην λειτουργει η ελαχιστοποιηση με διπλο κλικ στη κορυφη του παραθυρου? 2Γιατι χαθικαν τα ειδικα settings που εμφανιζει οταν συνδεεις magic mouse και μου βγαζει μονο σαν να εχω συνδεσει ενα απλο ποντικι? Thnks:eek: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.