silverthan Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Εχω βάλει ένα NTFS USB δίσκο στο mbp, αλλά μπορώ μόνο να διαβάσω. Δε με αφήνει να αλλάξω τα ID3 κτλ... Από που αλλάζει, ξέρει κανείς; Πάω στο Disk Utility και η επιλογή είναι απενεργοποιημένη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Εχω βάλει ένα NTFS USB δίσκο στο mbp, αλλά μπορώ μόνο να διαβάσω. Δε με αφήνει να αλλάξω τα ID3 κτλ... Από που αλλάζει, ξέρει κανείς; Πάω στο Disk Utility και η επιλογή είναι απενεργοποιημένη. http://www.macupdate.com/info.php/id/24481/ntfs-3g Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silverthan Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Ευχαριστώ man. Caching mode τι προτείνεις; No caching or UBLIO caching? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Ευχαριστώ man. Caching mode τι προτείνεις; No caching or UBLIO caching? i have NO idea! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petran66 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Παιδια,εχω δυο ερωτησεις:1)Πως επεξεργαζομαστε αρχεια pdf(κειμενο)?Και 2)Προσπαθω να βαλω τα Win 7 με το boot camp σε mac pro (snow leopard)και ενω μπαινουν κανονικα,κολλανε μετα την εγκατασταση των drivers απο το Mac os install dvd!Τι πρεπει να κανω?Επισης,δοκιμασα και χωρις το Mac os install dvd και ξανακολλησαν μετα απο καποιες μαζεμενες ενημερωσεις(win update)! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alithinos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Παιδια,εχω δυο ερωτησεις:1)Πως επεξεργαζομαστε αρχεια pdf(κειμενο)?Και 2)Προσπαθω να βαλω τα Win 7 με το boot camp σε mac pro (snow leopard)και ενω μπαινουν κανονικα,κολλανε μετα την εγκατασταση των drivers απο το Mac os install dvd!Τι πρεπει να κανω?Επισης,δοκιμασα και χωρις το Mac os install dvd και ξανακολλησαν μετα απο καποιες μαζεμενες ενημερωσεις(win update)! για να μπορεις να διορθωνεις και να δημιουργεις δικα σου pdf αρχεια θα πρεπει να αγορασεις το pdf editor της Adobe. μπορει η Adobe να διανεμει το reader δωρεαν,αλλα το editor το κοστολογει. πληροφοριες στο site της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Για δοκιμασε: 1. http://code.google.com/p/formulatepro/downloads/list 2. http://skim-app.sourceforge.net/ αλλα αναφερουν οτι ειναι για basic editing και δεν ξερω αμα σου αρκει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Το παρόν θέμα υφίσταται για να εκφέρονται ερωτήσεις και να δίδονται απαντήσεις των χρηστών MacOS - όχι για αντιδικίες, flames ή έκφραση απόψεων. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petran66 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Για δοκιμασε: 1. http://code.google.com/p/formulatepro/downloads/list 2. http://skim-app.sourceforge.net/ αλλα αναφερουν οτι ειναι για basic editing και δεν ξερω αμα σου αρκει Τα εχω δοκιμασει φιλε μου,αλλα δεν μου κανουν!Ευχαριστω παντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Τα εχω δοκιμασει φιλε μου,αλλα δεν μου κανουν!Ευχαριστω παντως Δοκίμασε και το Sun PDF Import Extension για το OpenOffice που είναι και δωρεάν. Βέβαια εννοείται πως είναι για απλή επεξεργασία εγγράφων PDF και μόνο σε επίπεδο text. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petran66 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δοκίμασε και το Sun PDF Import Extension για το OpenOffice που είναι και δωρεάν. Βέβαια εννοείται πως είναι για απλή επεξεργασία εγγράφων PDF και μόνο σε επίπεδο text. Θα το δοκιμασω,ευχαριστωΒασικα,θελω να αλλαξω μια λεξη με αλλη(οπως στο word). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x_vagos_x Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Υπάρχει κάποιος τρόπος, όταν αντιγράφω σε ένα φάκελο και υπάρχει αρχείο με το ίδιο όνομα να μου κρατάει και τα δυο αρχεία? Να μετονομάζει, δηλαδή το νέο σε χχχχ(1).jpg, αν υπάρχει ήδη μια εικόνα xxxx.jpg. Κάτι σαν το Copy and don't replace σε Windows 7. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Υπάρχει κάποιος τρόπος, όταν αντιγράφω σε ένα φάκελο και υπάρχει αρχείο με το ίδιο όνομα να μου κρατάει και τα δυο αρχεία? Να μετονομάζει, δηλαδή το νέο σε χχχχ(1).jpg, αν υπάρχει ήδη μια εικόνα xxxx.jpg. Κάτι σαν το Copy and don't replace σε Windows 7. Yπαρχει πρόγραμμα που το κάνει ,μαζί με πολλα άλλα πράγματα, ειναι το spring cleaning:http://store.smithmicro.com/productdetails.aspx?id=14563 δεν είναι free... εγω έχω το deluxe και κάνει αυτό που ζητάς όταν επιλεξω(choose) αρχεια και μετά move or copy. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimitrisM. Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Καλησπέρα. Θα κάνω ενα format στο mac(Macbook White 2.4Ghz 4gb RAM) για πρωτη φορα (μονος, η προηγουμενη με φιλο δεν πιανεται) και επειδη εχει μαζεψει αρκετη σαβουρα, θελω να περασω απο το time machine (WD 120 GB) μονο τα bookmarks και ό,τι εχω στο iTunes ( ητοι τραγουδια,backups κλπ.) . Τα προγραμματα που θα του περασω μετα το format απλα θα τα κανω install απο εναν 2ο WD HD στον οποιο τα εχω ξεζιπαρισμενα. Ποιους φακελους θα πρεπει να κανω copy paste απο time machine στον mac για να εχω τα δυο παραπανω που ζητησα? Thanks εκ των προτερων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Καλησπέρα. Θα κάνω ενα format στο mac(Macbook White 2.4Ghz 4gb RAM) για πρωτη φορα (μονος, η προηγουμενη με φιλο δεν πιανεται) και επειδη εχει μαζεψει αρκετη σαβουρα, θελω να περασω απο το time machine (WD 120 GB) μονο τα bookmarks και ό,τι εχω στο iTunes ( ητοι τραγουδια,backups κλπ.) . Τα προγραμματα που θα του περασω μετα το format απλα θα τα κανω install απο εναν 2ο WD HD στον οποιο τα εχω ξεζιπαρισμενα. Ποιους φακελους θα πρεπει να κανω copy paste απο time machine στον mac για να εχω τα δυο παραπανω που ζητησα? Thanks εκ των προτερων! Μπορείς μετα το format να κανεις migration assistant από τa utilities και να επιλέξεις το time machine backup κλικάροντας μετά όσα σενδιαφέρουν να κρατήσεις applications, settings κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.