Προς το περιεχόμενο

Διάφορες ερωτήσεις για MacOS

status

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Για να μπει κάτι στο iTunes library πρέπει να είναι οπωςσδήποτε στο σκληρό; Βάζω ένα μικρό εξωτερικό usb και ότι θέλω να περάσω τα αντιγράφει...

iTunes/Preferences/Advanced--ξετίκαρε το copy files ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Μιας και απο αύριο δεν θα χω internet και μέσα στη βδομάδα περιμένω το mbp ας ρωτήξω,μπορεί κάποιος να απαντήσει στα σίγουρα;

1)Το SL διαβάζει NTFS ή ακόμα γίνεται με λύσεις paragon,macfuse κτλ;

2)Επειδή θα το ξανασετάρω,για file system αν επιλέξω ένα μη Journaled θα κερδίσω τπτ σε ταχύτητα ή μπα;Ν αφήσω το default ή έχει κάποιο καλύτερο;

3)Αυτές οι μαλακίες με τα 64bit ισχύουν ακόμα ή εκκινεί κανονικά ο 64bit kernel χωρίς μαιμουδιές;

Μιας και απο αύριο δεν θα χω internet και μέσα στη βδομάδα περιμένω το mbp ας ρωτήξω,μπορεί κάποιος να απαντήσει στα σίγουρα;

2)Επειδή θα το ξανασετάρω,για file system αν επιλέξω ένα μη Journaled θα κερδίσω τπτ σε ταχύτητα ή μπα;Ν αφήσω το default ή έχει κάποιο καλύτερο;

3)Αυτές οι μαλακίες με τα 64bit ισχύουν ακόμα ή εκκινεί κανονικά ο 64bit kernel χωρίς μαιμουδιές;

Το μόνο σίγουρο είναι οτι τα καινουργια ΜΒΡ είναι 64bit .Για τα αλλα δεν είμαι σιγουρος...

1) ΚΑΙ διαβάζει ΚΑΙ γράφει σε NTFS. Χρησιμοποιώ macfuse και ntfs for mac os x.

2) Δεν ξέρω, αλλά καλύτερα άσε το default.

3) Εεεεε; Για ποιες μαϊμουδιές μιλάς;;; Φυσικά και ο Kernel είναι αμιγώς 64bit. Δε χρειάζεται να κάνεις τίποτα. Στο activity monitor φαίνονται μάλιστα όλα τα processes που τρέχουν σε 64bit και όλα όσα τρέχουν σε 32... Εξαρτάται από την εφαρμογή... Το Leopard ήταν 32bit, αλλά μπορούσε να βλέπει άπειρη μνήμη, κάτι που του έδινε τεράστιο πλεονέκτημα απέναντι στα άλλα 32bit λειτουργικά. Μάλλον θα αναφέρεσαι που πολλοί λέγανε ότι πατάς κάποια κουμπιά στην εκκίνηση για να ξεκινήσει το SL σε 64bit mode only, αλλά γιατί να θες να κάνεις κάτι τέτοιο τι στιγμή που ότι είναι να τρέξει σε 64bit, θα τρέξει αυτόματα σε 64bit; Από κει και μετά οι 32bit εφαρμογές δεν πρέπει να εξαναγκαστούν να τρέξουν στα 64bit ακόμα και αν γινόταν... Αυτή είναι η γνώμη μου...

Παρεμπιπτόντως καλώς ήρθες στον κόσμο των mac... :-) Πώς και πήρες τέτοια απόφαση; Περίεργο μου φαίνεται...

Thanks για τις απαντήσεις.

Γιατί ρε συ ixthy σου φαίνεται περίεργο;Βασικά ήθελα μικρό laptop δλδ 13 inch,μεγάλη διάρκεια μπαταρίας και το OSX (που όπως έχω ξαναπεί δεν το θεωρώ καλύτερο αλλά διαφορετικό,ε αυτό το διαφοερτικό μ αρέσει και με βολεύει περισσότερο),άρα;

Σήμερα έλαβα τηλ.,με καθυστέρηση 1 βδομάδας τελικά ήρθε,τ απόγευμα θα το χω στα χέρια

(που όπως έχω ξαναπεί δεν το θεωρώ καλύτερο αλλά διαφορετικό,ε αυτό το διαφοερτικό μ αρέσει και με βολεύει περισσότερο),άρα;

Σήμερα έλαβα τηλ.,με καθυστέρηση 1 βδομάδας τελικά ήρθε,τ απόγευμα θα το χω στα χέρια

Think different,μπηκες απευθειας στο νοημα.και εγω πριν 2 χρονια για το διαφορετικο το πηρα αλλα τωρα δεν μπορω χωρις αυτο.

Καλοριζικο και καλοδουλευτο.:-)

Να ρωτήσω κι εγώ...

Το μόντεμ από το πακέτο Vodafone Mobile Internet λειτουργεί σε Mac?

Με μια πρόχειρη αναζήτηση βρίσκω πολλά κολλήματα, αλλά είναι όλα αναρτήσεις παλαιότερες από το 2009, οπότε δεν ξέρω τι εξελίξεις έχουν προκύψει από τότε...

Να ρωτήσω κι εγώ...

Με μια πρόχειρη αναζήτηση βρίσκω πολλά κολλήματα, αλλά είναι όλα αναρτήσεις παλαιότερες από το 2009, οπότε δεν ξέρω τι εξελίξεις έχουν προκύψει από τότε...

Να ρωτήσω κι εγώ...

Δουλεύει. Δες εδώ: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=349750

Να ρωτήσω κι εγώ...

Δουλεύει. Δες εδώ: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=349750

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...