ManosBar13 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Ρε παιδιά πως μπορώ να ρυθμίσω ποια αρχεία να ανοίγει ένα πρόγραμμα; Εννοώ: Θέλω όλα τα .jpg να ανοίγουν με το Xee και τα .rar με το UnRarX...Υπάρχει κάποια στάνταρ ρύθμιση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ic3m@N Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 @ManosBar13 Πας σε ένα αρχείο πατάς cmd + i και πας στο open with, διαλλέγεις το πρόγραμμα και μετά πατάς change all... και έτσι όλα θα ανοίγουν με το πρόγραμμα που θες... @spirooos Ναι μεν αλλά... ψάξε μέσα στο φόρουμ και θα βρεις αυτό που ψάχνεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ManosBar13 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Ευχαριστώ πάρα πολύ Iceman! Θυμόμουν ότι κάπου το είχα δει,αλλά δεν μου ερχόταν με τίποτα το Get Info! Thx και πάλι φίλε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Steven Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Όχι autocad για mac δεν υπάρχει. Οι λύσεις που έχεις είναι να βάλεις windows με boot camp ή να βρεις κάποιο εναλλακτικό για mac. Δεν τα ξέρω αλλά σίγουρα υπάρχουν... Μπορείς να το αγοράσεις κανονικά από παντού! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daniel's_saving_grace Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 AutoCAD για Mac δεν υπάρχει. Πληροφορίες για σπασμένα δε δίνουμε. Για Mac υπάρχει το VectorWorks και το ArchiCAD. Δες και εδώ: http://www.architosh.com/DPG/software/tables/cad_architecture_aec.phtml Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Γνωρίζετε κανένα πρόγραμμα που δίνει τη δυνατότητα να καλώ/απαντώ τις τηλεφωνικές μου κλήσεις στον mac, μέσω του modem του, και φυσικά με χρήση ακουστικών και μικροφώνου? Δεν μιλάω για internet calls, τις κανονικές κλήσεις που έρχονται από τον ΟΤΕ εννοώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thresher Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δεν γίνετε δυστυχώς γιατί δεν είναι voice modem. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Steven Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Ψάχνω προγραμματάκι, widget ή κανονικό, που να έχει πλήρη επικοινωνία, να βρίσκει lyrics και να τα περνάει απευθείας στα tags των τραγουδιών! Προτιμώ πρόγραμμα γιατί απότι ξέω για να δουλεύει το widget θα πρέπει να είμαι σε dashbord mode σωστά? Και όταν ακούω μουσική στο laptop συνήθως κάνω και δουλειά, αλλιώς θα άκουγα από το ipod.. Βρήκα ένα πριν που έψαξα αλλά για κάποιο λόγο δεν δούλευε.. Καμιά πρόταση? Η αποθέωση θα ήταν να μου βρίσκατε και ένα prog που θα έτρεχε αυτόματα όλη την playlist του iTunes και θα έβαζε σε όλα τα τραγούδια τα lyrics από μόνο του.. Βρήκα ένα scriptaki που κάνει αυτή τη δουλειά, αλλά δούλευε σε συνεργασία με ένα widget του 2005 για το 10.3... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefkas Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Σχετικά με το πρόγραμμα HandBreak Το δουλέυει κανείς σας? ποιά τιμή πρέπει να βάζεις στο μέγεθος του .mp4 αρχείου,(προορισμός) ώστε μετά με το toast να βγει ένα DVD περίπου 4.6 GB? P.S. έχω το macaki 1 εβδομάδα..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ManosBar13 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Όταν είχα εγκατεστημένο το Safari 2 είχα βάλει το plugin TabStop...Από τη στιγμή που δεν αντιμετώπιζα προβλήματα με το Safari 3 αποφάσισα να χρησιμοποιώ αυτό... Το θέμα είναι πως κάθε φορά που ανοίγω το Safari μου λέει ότι δεν μπορεί να φορτώσει το plugin και είναι κάπως ενοχλητικό.Πως μπορώ να κάνω uninstall το TabStop;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Όταν είχα εγκατεστημένο το Safari 2 είχα βάλει το plugin TabStop...Από τη στιγμή που δεν αντιμετώπιζα προβλήματα με το Safari 3 αποφάσισα να χρησιμοποιώ αυτό...Το θέμα είναι πως κάθε φορά που ανοίγω το Safari μου λέει ότι δεν μπορεί να φορτώσει το plugin και είναι κάπως ενοχλητικό.Πως μπορώ να κάνω uninstall το TabStop;;; ~Library->Application Support->SIMBL->Plugins και σβήνεις το TabStop.bundle Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosremix Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 paschalia se parakalo pes mou kanena programa gia na kano ta dvd arxeia gia ipod!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Theoxaris Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Χτες πήρα στα χέρια μου το καινούργιο Macbook Pro 15.4 2.2Ghz !!! Είδα ότι έχει το Office 2004 για Mac Test Drive. Σκέφτομαι να τα πάρω από το Θείο! Υπάρχει περίπτωση το Mac OS να στέλνει μέσω internet κανένα notification στην apple και να μας φακελώνουν; Ξέρω ότι υπάρχει το NeoOffice αλλά το έχω δουλέψει σαν OpenOffice στο Linux και τα doc,xls,ppt δεν τα φορτώνει και πολύ καλά όταν είναι αρκετά σύνθετα! ΥΓ: Την βλέπω να σας τρελαίνω με απορίες γιατί γενικά είναι πολλά πράγματα διαφορετικά στο MacOS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
worldcitizen Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Πάντα υπάρχει αυτή η προοπτική... Ανεξαρτήτως για ποία χρήση το θες, υπάρχει το Little Snitch, που σε ρωτάει κάθε φορά που πάει κάτι να επικοινωνήσει με τον έξω κόσμο, αν θέλεις να το επιτρέψεις ή όχι. Φυσικά μπορεί να θυμάται και πολλά πράγματα ώστε να μην ασχολείσαι συνεχώς με αυτό... Μόνο που κοστίζει 25$... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Εδώ θα προμηθευτεί το Office από τον θείο, στο Little Snitch θα κολλήσει? Theoxaris, προχώρα άφοβα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.