alkisgti Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δοκίμασε να πατήσεις τα κουμπιά αφού κρατήσεις πατημένο το κουμπί Fn (κάτω αριστερά). Πηγή Καμιά φορά δεν παίζει το ανεβοκατέβασμα της φωτεινότητας γιατί ο αισθητήρας του macbook (που είναι είτε κοντά στην κάμερα iSight είτε ανάμεσα στο πληκτρολόγιο και στην οθόνη) 'διαβάζει' λάθος την υπάρχουσα φωτεινότητα. http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=601612http://forum.notebookreview.com/apple-mac-os-x/212104-macbook-pro-ambient-light-sensor-2.html ειχες δικιο φιλε μου...το εκανα και επιασε! να κανω αλλη μια ερωτηση? οταν ανοιγω στο youtube ενα βιντεο και ενω παιζει το πηγαινω μπροστα αρχιζει και κολλαει...αλλα κολλαει οχι αστεια..και μετα αρχιζουν να κολλανε οποιοδηποτε βιντεο ανοιγω.. μπορει να φταιει το laptop?η ειναι πολυ μικρο το macbook air??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Το Adobe Flash Player στο Mac OS X είναι υλοποιημένο πολύ άσχημα. Είναι ίσως ο νούμερο ένα λόγος για crach-αρίσματα στο Mac OS X. Βέβαια και ο σχετικά αργός επεξεργαστής του MacBook Air δεν βοηθάει την κατάσταση. Δοκίμασε να σετάρεις το YouTube να χρησιμοποιεί HTML5 αντί για Flash. Για να το κάνεις αυτό πήγαινε στο http://www.youtube.com/html5 (προς το παρόν παίζει μόνο σε Safari και Chrome, όχι σε Firefox ή Opera). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kdiamant Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Μπορώ να δώ στον administrator που έχω στο Mac κάθε μέρα ποια προγράμματα άνοιξαν καθώς και ποιοι φάκελοι, τραγούδια,φωτογραφίες, video άνοιξαν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Μπορώ να δώ στον administrator που έχω στο Mac κάθε μέρα ποια προγράμματα άνοιξαν καθώς και ποιοι φάκελοι, τραγούδια,φωτογραφίες, video άνοιξαν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nioniosmeg Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Το Adobe Flash Player στο Mac OS X είναι υλοποιημένο πολύ άσχημα. Είναι ίσως ο νούμερο ένα λόγος για crach-αρίσματα στο Mac OS X. Βέβαια και ο σχετικά αργός επεξεργαστής του MacBook Air δεν βοηθάει την κατάσταση. Δοκίμασε να σετάρεις το YouTube να χρησιμοποιεί HTML5 αντί για Flash. Για να το κάνεις αυτό πήγαινε στο http://www.youtube.com/html5 (προς το παρόν παίζει μόνο σε Safari και Chrome, όχι σε Firefox ή Opera). Τι κρασαρίσματα καλέ, σου έχει κρασάρει εσένα ποτέ mac; Ούτε το macmini μου του 2005 δεν έχει κρασάρει ποτέ... (καλά, μια φορά έβγαλε κέρνελ πάνικ επειδή το είχα μαμήσει ). Αλλά όσο αναφορά τους browser πράγματι ο Firefox κρασάρει όλο και πιο συχνά όσο τον φορτώνω με add-ons Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag3d Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Τι κρασαρίσματα καλέ, σου έχει κρασάρει εσένα ποτέ mac; Ούτε το macmini μου του 2005 δεν έχει κρασάρει ποτέ... (καλά, μια φορά έβγαλε κέρνελ πάνικ επειδή το είχα μαμήσει ). Αλλά όσο αναφορά τους browser πράγματι ο Firefox κρασάρει όλο και πιο συχνά όσο τον φορτώνω με add-ons Εγώ έχω το Mac Pro 2009 μου εδώ και περίπου 5 μήνες. Μου είχε Crash-άρει στην αρχή το iMovie 2 ή 3 φορές και αυτό ήταν όλο (δεν μου το ξανάκανε ποτέ έκτοτε). Έκτοτε όλα δουλεύουν ρολόι...!!! Το μηχάνημα απλώς είναι Super Stable...!!! Πλέον απλώς δεν ξέρω τι είναι το Crash (που λέει ο λόγος)...!!! Οι mac απλώς δεν παίζονται...!!! Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την αγορά του Mac μου...!!! Ξεγνοιασιά λέμε....!!! Ο firefox τρέχει σχετικά καλά (αν δεν το τιγκάρεις στα plugins κλπ)...!!! Αυτά τα ρημάδια τα Flash Videos όμως, έχουν ένα θεματάκι που και που (όχι πάντα όμως)...!!! Η Adobe δυστυχώς από την μία θέλει να υπάρχει η Flash, από την άλλη δεν κάνει καλό implementation στα Mac (Youtube video performance)...!!! Οπότε αμήν και πότε να το γυρίσουμε σε HTML 5 να ξεριζωθεί μια και καλή αυτό το "αγκάθι"...(που μάλιστα ΔΕΝ είναι και open source)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nioniosmeg Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Σε μακ δεν είναι τόσο μεγάλο το πρόβλημα βασικά, η μακακία είναι με το iPhone που δεν υποστηρίζει, αλλά τώρα με το farmville app θα σταματήσουν να παραπονιούνται γι' αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barrcode Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 παιδια στα μακ στο σαφαρι αμα εχω ανοικτα πολλα ταμπς και μετα κλεισω τον υπολογιστη πως μπορω οταν τον ξανανοιξω να ειμαι παλι στον σαφαρι με τα ταμπς που ειχα πριν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 παιδια στα μακ στο σαφαρι αμα εχω ανοικτα πολλα ταμπς και μετα κλεισω τον υπολογιστη πως μπορω οταν τον ξανανοιξω να ειμαι παλι στον σαφαρι με τα ταμπς που ειχα πριν? για δοκιμασε το forget me not Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cue Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 History - Reopen All Windows from Last Session. Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nioniosmeg Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Αυτό που είπε ο Cue. Και το μήνυμα το έγραψα μόνο για να πω "ΤΟ mac είναι, όχι τα". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimitrisM. Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Μιας και για καποιο περιεργο λογο δε μπορουσα να κανω restore στο Western Digital που χρησιμοποιω ως time machine, εκανα "χειροκινητο" αδειασμα και εστειλα το αρχειο Backups.backupdb στο trash. Αλλα απο εκει δε μπορω να το διαγραψω λογω του οτι καποια αρχεια ειναι κλειδωμενα και δε μπορω να τα ξεκλειδωσω. Δοκιμασα να το επαναφερω στο desktop αλλα το κανει copy. Καμια ιδεα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Merdock Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Έχω ενεργοποιήσει το File Sharing στο Mac για να τραβάω από εκεί μερικά αρχεία μέσω των Windows 7. Το θέμα είναι ότι σε μερικές εικόνες παρά του ότι έχω βάλει το Folder τους στο File Sharing δε μπορώ ούτε να τις ανοίξω ούτε να τις περάσω στα Windows ενώ κάποιες άλλες μπορώ κανονικά.Πχ στο Pictures->Dogs όλα οκ ενώ στο Pictures->Cats δεν τις ανοίγει. Το μήνυμα που μου βγάζει όταν πάω αν τις ανοίξω είναι : Windows Photo Viewer cannot open this picture because you don't have permissions to access the file location. Τι φταίει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekforce Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω αυτές τις μέρες το macbook pro και απο ότι διάβασα στις πρώτες σελίδες δεν χρειάζεται antivirus το mac αλλά είναι παλιό το post οπότε ξαναρωτάω γιατί δεν θέλω να έχω ιούς σε καινούργιο μηχάνημα. Όποιος ξέρει ας απαντήσει. Ευχαριστώ πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω αυτές τις μέρες το macbook pro και απο ότι διάβασα στις πρώτες σελίδες δεν χρειάζεται antivirus το mac αλλά είναι παλιό το post οπότε ξαναρωτάω γιατί δεν θέλω να έχω ιούς σε καινούργιο μηχάνημα. Όποιος ξέρει ας απαντήσει. Ευχαριστώ πολύ. Δεν χρειάζεται antivirus. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.