Προς το περιεχόμενο

Διάφορες ερωτήσεις για MacOS

status

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα σε ολουσ!

θελω να κανω μια ερωτηση...πωσ μπορω σ'ενα mac (OSX 10.4) καθε φορα που το ανοιγο να επιλξω μονοσ μου ποιο προγραμμα θα μου τρεχει (οπωσ ειναι το αντιστοιχω startup σε windows)?

για παραδειγμα ΔΕΝ θελω καθε φορα που ανοιγο το laptop μου να μου ανοιγει αυτοματα και το skype (πωσ κανω αυτη τη ρυθμιση?).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
καλησπερα σε ολουσ!

θελω να κανω μια ερωτηση...πωσ μπορω σ'ενα mac (OSX 10.4) καθε φορα που το ανοιγο να επιλξω μονοσ μου ποιο προγραμμα θα μου τρεχει (οπωσ ειναι το αντιστοιχω startup σε windows)?

για παραδειγμα ΔΕΝ θελω καθε φορα που ανοιγο το laptop μου να μου ανοιγει αυτοματα και το skype (πωσ κανω αυτη τη ρυθμιση?).

κλικ στο όνομα του λογαριασμού σου (πάνω δεξιά), μετά Account Preferences, μετά Login items και επέλεξε ποιά προγράμματα θέλεις. :-)

κλικ στο όνομα του λογαριασμού σου (πάνω δεξιά), μετά Account Preferences, μετά Login items και επέλεξε ποιά προγράμματα θέλεις. :-)

σ'ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου!

καλησπερα παιδια!εχω το macbook air και θελω να το κανω clean install ή restore...το θεμα ειναι οτι βαζω το cd στο desktop μου το οποιο εχει windows και αφου εχω εγκαταστησει το dvd sharing παω να κανω remote install.παταω continue μεχρι να μου βγαλει το "is waiting to connect with the computer". εκει κανω restart το laptop εχωντας πατημενο το alt και οταν με βγαζει στη οθονη που πρεπει να επιλεξω το wifi επιλεγω αυτο του Η/Υ αλλα δεν μου βγαζει το εικονδιο για να το κανω restore αλλα βγαζει μονο τον σκληρο.........!

Τι να κανω?????

HELP!!!

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Καλησπέρα! Στο ical έχει την επιλογή για ειδοποίηση ενός γεγονότος μέσω email. Το δοκίμασα χθες αλλά email δεν έλαβα. Πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση ή μήπως είναι για το mobileme ?

Επισκέπτης

Όχι, θα έπρεπε να λειτουργήσει. Μήπως δεν έχεις δώσει στο MacOSX τη σωστή σου διεύθυνση;

Όχι, θα έπρεπε να λειτουργήσει. Μήπως δεν έχεις δώσει στο MacOSX τη σωστή σου διεύθυνση;

Τώρα που το λες, πρέπει να έχω βάλει λάθος τα POP3 κτλ. στο mail. Ξέρει κανείς τα σωστά για το yahoo mail?

Τώρα που το λες, πρέπει να έχω βάλει λάθος τα POP3 κτλ. στο mail. Ξέρει κανείς τα σωστά για το yahoo mail?

Καλησπέρα, αν εννοείς τους incoming και outgoing servers είναι οι παρακάτω:

POP3: pop.mail.yahoo.com (port 110)

SMTP: smtp.mail.yahoo.com (port 25)

Εάν έχεις Yahoo plus, είναι οι:

POP3: plus.pop.mail.yahoo.com (SSL, port 995)

SMTP: plus.smtp.mail.yahoo.com (SSL, port 465)

καλημερα σε ολουσ!

παιδια θελω να μου πειτε αν ξερετε καποιο προγραμμα σαν το winscp αλλα για mac.

κατεβασα το fugu αλλα δεν εβγαλα ακρη πωσ δουλευει...

καλημερα σε ολουσ!

παιδια θελω να μου πειτε αν ξερετε καποιο προγραμμα σαν το winscp αλλα για mac.

κατεβασα το fugu αλλα δεν εβγαλα ακρη πωσ δουλευει...

Εγώ πάντως έχω το Filezilla και το Cyberduck.

Μεταξύ των δυο προτιμώ το Filezilla.

(Κάνει και για iPhone και για FTP Servers στο internet και η λογική στο interface του μου αρέσει προσωπικά).

με cyberduck ή yummyftp θα κάνεις τη δουλειά σου. Προσωπικά δούλευα με cyberduck αλλα΄με τρομακτικό όγκο αρχείων τα παίζει και έτσι πέρασα στο yummy. Πάρα πολύ καλό και στο τέλος το αγόρασα.

παιδια καταρχιν ευχαριστω πολυ.

κατεβασα τελικα το filezilla, και θελω να συνδεθω με το iphone μου, μπορειτε να μου πειτε τι συμπληρωνω στα:

host

username

password

port

παιδια καταρχιν ευχαριστω πολυ.

κατεβασα τελικα το filezilla, και θελω να συνδεθω με το iphone μου, μπορειτε να μου πειτε τι συμπληρωνω στα:

host

username

password

port

Κοίτα εδώ: http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3372110&postcount=1852

καλησπερα παιδια!εκανα πριν λιγες μερες restore το macbook air μου και χθες παρατηρησα οτι το φωτα στα κουμπια δεν δουλευουν, παταω το κουμπι που ειναι για να ανεβει η φωτηνοτητα αλλα δεν το επιτρετπει να ανεβει...

τι μπορει να παιζει?

μηπως δεν εγινε καλο restore?η δεν εκανα κατι εγκατασταση?

• Super Moderators
καλησπερα παιδια!εκανα πριν λιγες μερες restore το macbook air μου και χθες παρατηρησα οτι το φωτα στα κουμπια δεν δουλευουν, παταω το κουμπι που ειναι για να ανεβει η φωτηνοτητα αλλα δεν το επιτρετπει να ανεβει...

τι μπορει να παιζει?

μηπως δεν εγινε καλο restore?η δεν εκανα κατι εγκατασταση?

Δοκίμασε να πατήσεις τα κουμπιά αφού κρατήσεις πατημένο το κουμπί Fn (κάτω αριστερά).

Πηγή

Καμιά φορά δεν παίζει το ανεβοκατέβασμα της φωτεινότητας γιατί ο αισθητήρας του macbook (που είναι είτε κοντά στην κάμερα iSight είτε ανάμεσα στο πληκτρολόγιο και στην οθόνη) 'διαβάζει' λάθος την υπάρχουσα φωτεινότητα.

http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=601612http://forum.notebookreview.com/apple-mac-os-x/212104-macbook-pro-ambient-light-sensor-2.html

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...