giorgos_k Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Μέραααααα, νταξ, υποκλίνομαι στο Time Machine που μου έκανε restore σε σβησμένο mail!!! Να 'ναι καλά, με έσωσε κυριακάτικα! Πολύ μπροστά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempo Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 να ρωτήσω κάτι που σκέφτηκα τώρα...έχω στον mac έναν εξωτερικό σκληρό 1ΤΒ τον οποίο έχω διαμορφώσει NTFS γιατί τον χρειάζομαι και για windows. Φυσικά με το paragon NTFS κάνω την δουλειά μου και τον βλέπω κανονικά μέσα απο το macos. Η ερώτηση μου είναι, αν τον διαμορφώσω ως MacOS θα μπορώ να τον βλέπω μέσα απο τα windows? (όχι σε κάποιο άλλο pc άλλα μόνο μέσα απο τα windows που τρέχω μέσω parallels στο mac) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 [...]Η ερώτηση μου είναι, αν τον διαμορφώσω ως MacOS θα μπορώ να τον βλέπω μέσα απο τα windows? (όχι σε κάποιο άλλο pc άλλα μόνο μέσα απο τα windows που τρέχω μέσω parallels στο mac) Μέσα από Windows (ανεξαρτήτως εάν πρόκειται για την εγκατάσταση μέσω Parallels ή οποιαδήποτε άλλη) μπορείς να δεις δίσκους διαμορφωμένους σε HFS μόνο με την εγκατάσταση προγράμματος όπως το MacDrive. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempo Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 τελικά νομίζω ότι καλύτερα είναι να φορμάρω MacOS, να βγάλω το paragonNTFS και να βάλω το macDrive. καλύτερα να έχω το πρόγραμμα "εξομοιωτή" στα windows παρά στο macos, τι λέτε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Ανάλογα: Εάν θέλεις να μεταφέρεις τον δίσκο σε άλλους υπολογιστές που τρέχουν Windows και οι οποίο δεν μπορούν, για οποιονδήποτε λόγο, να εγκαταστήσουν το MacDrive (τι να κάνουμε, υπάρχουν και τέτοιοι...) τότε καλύτερα να το αφήσεις σε NTFS. Αλλιώς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alkisgti Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Παιδια κατι αντιστοιχο του macdrive υπαρχει για mac ομως;δηλ να παιζει σε windows αλλα με τ προγραμμα να τον διαβαζει και ο mac! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtctsiamp Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Υπάρχει το paragon NTFS που ανέφεραν πιο πάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 NTFS-3G - δωρεάν Tuxera NTFS for Mac - επί πληρωμή (είναι η εμπορική έκδοση του NTFS-3G) Paragon NTFS for Mac - επί πληρωμή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alkisgti Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Υπάρχει το paragon NTFS που ανέφεραν πιο πάνω. Ευχαριστω!δ τ ειχα προσεξει σορρυ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
domal Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δες και εδω εντελως ΔΩΡΕΑΝ http://mac-larissa.blogspot.com/2010/03/sl-ntfs-enable-ntfs-write-capability-on.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Εγω θα πρότεινα στον φίλο το Tuxera. Το χρησιμοποιω εδώ και 2 μήνες και ειναι απροβληματιστο. Το Paragon απ την αλλη μου προκαλουσε προβληματα (Kernel Panics-GSOD) οταν αδειαζα το Trash Bin απο μια συσκευη που ειχε διαμορφωση NTFS. Ολα αυτα σε Snow Leopard. Σε Leopard το Paragon μου δουλευε μια χαρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alkisgti Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 ευχαριστω για ολη τ βοηθεια παιδια!ειχα προσεξει πριν για ενα προγραμμα, το isubtitle το οποιο απο οτι καταλαβα διαβαζει ουσιαστικα τ ταινια και μπορει να σου βρει υποτιτλους.το εβαλα αλλα οταν τους κατεβαζω απο τα site που εχει το προγραμμα οταν ειναι για ελληνικους υποτιτλους μου βγαζει οτι ναναι...θαυμαστικα ερωτηματικα και τετοια...πρεπει να επιλεξω καποια επιλογη απο καπου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glaza Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Πρέπει από τα preferences του προγράμματος να επιλέξης στην κωδικοποιήση Greek νομίζω...κάνε ένα search για σιγουριά γιατί εχει απαντηθεί το θέμα.... Να ρωτησω κι εγώ κάτι, όλα τα rar αρχεία όταν κάνω double click πάνω τους, ανοίγουν με το Movist (lol)..που μπορώ να πάω για να τα βάλω να ανοίγουν με stuffit ή ότι άλλο extractor θέλω ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsak4 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Να ρωτησω κι εγώ κάτι, όλα τα rar αρχεία όταν κάνω double click πάνω τους, ανοίγουν με το Movist (lol)..που μπορώ να πάω για να τα βάλω να ανοίγουν με stuffit ή ότι άλλο extractor θέλω ??? Δεξί κλικ στο αρχείο και κρατάς πατημένο το alt -> always open with και διαλέγεις με πιο πρόγραμμα θα ανοίγεις τέτοιου είδους αρχεία από εδώ και πέρα. Ή μπορείς να πας δεξί κλικ -> get info και εκεί έχει επιλογή open with. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 πως δημιουργω alias του time capsule στην επιφανεια εργασιας??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.