Προς το περιεχόμενο

Διάφορες ερωτήσεις για MacOS

status

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

να ρωτήσω κάτι που σκέφτηκα τώρα...έχω στον mac έναν εξωτερικό σκληρό 1ΤΒ τον οποίο έχω διαμορφώσει NTFS γιατί τον χρειάζομαι και για windows. Φυσικά με το paragon NTFS κάνω την δουλειά μου και τον βλέπω κανονικά μέσα απο το macos.

Η ερώτηση μου είναι, αν τον διαμορφώσω ως MacOS θα μπορώ να τον βλέπω μέσα απο τα windows? (όχι σε κάποιο άλλο pc άλλα μόνο μέσα απο τα windows που τρέχω μέσω parallels στο mac)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Super Moderators
[...]

Η ερώτηση μου είναι, αν τον διαμορφώσω ως MacOS θα μπορώ να τον βλέπω μέσα απο τα windows? (όχι σε κάποιο άλλο pc άλλα μόνο μέσα απο τα windows που τρέχω μέσω parallels στο mac)

Μέσα από Windows (ανεξαρτήτως εάν πρόκειται για την εγκατάσταση μέσω Parallels ή οποιαδήποτε άλλη) μπορείς να δεις δίσκους διαμορφωμένους σε HFS μόνο με την εγκατάσταση προγράμματος όπως το MacDrive.

τελικά νομίζω ότι καλύτερα είναι να φορμάρω MacOS, να βγάλω το paragonNTFS και να βάλω το macDrive.

καλύτερα να έχω το πρόγραμμα "εξομοιωτή" στα windows παρά στο macos, τι λέτε;

• Super Moderators

Ανάλογα: Εάν θέλεις να μεταφέρεις τον δίσκο σε άλλους υπολογιστές που τρέχουν Windows και οι οποίο δεν μπορούν, για οποιονδήποτε λόγο, να εγκαταστήσουν το MacDrive (τι να κάνουμε, υπάρχουν και τέτοιοι...) τότε καλύτερα να το αφήσεις σε NTFS.

Αλλιώς... ;)

Εγω θα πρότεινα στον φίλο το Tuxera. Το χρησιμοποιω εδώ και 2 μήνες και ειναι απροβληματιστο. :-)

Το Paragon απ την αλλη μου προκαλουσε προβληματα (Kernel Panics-GSOD) οταν αδειαζα το Trash Bin απο μια συσκευη που ειχε διαμορφωση NTFS.

Ολα αυτα σε Snow Leopard. Σε Leopard το Paragon μου δουλευε μια χαρα!

ευχαριστω για ολη τ βοηθεια παιδια!ειχα προσεξει πριν για ενα προγραμμα, το isubtitle το οποιο απο οτι καταλαβα διαβαζει ουσιαστικα τ ταινια και μπορει να σου βρει υποτιτλους.το εβαλα αλλα οταν τους κατεβαζω απο τα site που εχει το προγραμμα οταν ειναι για ελληνικους υποτιτλους μου βγαζει οτι ναναι...θαυμαστικα ερωτηματικα και τετοια...πρεπει να επιλεξω καποια επιλογη απο καπου?

Πρέπει από τα preferences του προγράμματος να επιλέξης στην κωδικοποιήση Greek νομίζω...κάνε ένα search για σιγουριά γιατί εχει απαντηθεί το θέμα....

Να ρωτησω κι εγώ κάτι, όλα τα rar αρχεία όταν κάνω double click πάνω τους, ανοίγουν με το Movist (lol)..που μπορώ να πάω για να τα βάλω να ανοίγουν με stuffit ή ότι άλλο extractor θέλω ???

Να ρωτησω κι εγώ κάτι, όλα τα rar αρχεία όταν κάνω double click πάνω τους, ανοίγουν με το Movist (lol)..που μπορώ να πάω για να τα βάλω να ανοίγουν με stuffit ή ότι άλλο extractor θέλω ???

Δεξί κλικ στο αρχείο και κρατάς πατημένο το alt -> always open with και διαλέγεις με πιο πρόγραμμα θα ανοίγεις τέτοιου είδους αρχεία από εδώ και πέρα.

Ή μπορείς να πας δεξί κλικ -> get info και εκεί έχει επιλογή open with.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...