Προς το περιεχόμενο

Διάφορες ερωτήσεις για MacOS

status

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Εγώ πάντως το πέρασα Manually...!!! Λέτε να γίνει τίποτα "κακό"..?? χιχιιχ:lol:

μπα, λογικα θα περασε κατι που δε χρειαζεται ο Mac Pro, ή δε θα το περασε καθολου! :P

Αυτη ειναι η μαγεια στα Macintosh, ότι και να περασεις δεν καταλαβαινεις μειωση επιδοσεων/conflicts κτλ.

Παντως εαν περναγες κατι πιο σοβαρο και low-level οπως ενα firmware update, και εβρισκε οτι δεν ηταν αναγκη, θα σε απετρεπε απ το να το εγκαταστησεις!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Super Moderators
μπα, λογικα θα περασε κατι που δε χρειαζεται ο Mac Pro, ή δε θα το περασε καθολου! :P

Αυτη ειναι η μαγεια στα Macintosh, ότι και να περασεις δεν καταλαβαινεις μειωση επιδοσεων/conflicts κτλ.

Παντως εαν περναγες κατι πιο σοβαρο και low-level οπως ενα firmware update, και εβρισκε οτι δεν ηταν αναγκη, θα σε απετρεπε απ το να το εγκαταστησεις!

Το έγραφε καθαρά πως ήταν update για το λειτουργικό γενικώς και αφορούσε όλους τους χρήστες OSX. Δεν έγραφε τίποτα συγκεκριμένο για hardware κλπ!

B)

Το έγραφε καθαρά πως ήταν update για το λειτουργικό γενικώς και αφορούσε όλους τους χρήστες OSX. Δεν έγραφε τίποτα συγκεκριμένο για hardware κλπ!

B)

Άρα να το βάλω γιατρέ??? :P

Νομιζω πως αφορα μονο τους χρηστες που περασαν την Combo 10.6.3

• Super Moderators
Άρα να το βάλω γιατρέ??? :P

Νομιζω πως αφορα μονο τους χρηστες που περασαν την Combo 10.6.3

Κοίτα, εγώ το έβαλα! Έκανε εγκατάσταση κανονικά έκανε και restart και όλα οκ! Δεν παρατήρησα τίποτα διαφορετικό σε σχέση με πριν!

B)

Καλησπερα!Απορια!Εχω το snow leopard γνησιο και το εχω βαλει στο μηλαρακι μου.Μπορω να το δωσω και σε φιλο να το βαλει στο δικο του ή πρεπει να παρει καινουριο?

από την EULA (άδεια χρήσης) του Snow Leopard

>"A. Single Use License. Subject to the terms and conditions of this License, unless you have purchased a Family Pack or Upgrade license for the Apple Software, you are granted a limited non-exclusive license to install, use and run one (1) copy of the Apple Software on a single Apple-branded computer at a time. You agree not to install, use or run the Apple Software on any non-Apple-branded computer, or to enable others to do so. This License does not allow the Apple Software to exist on more than one computer at a time, and you may not make the Apple Software available over a network where it could be used by multiple computers at the same time."

παρόλα αυτά η apple δεν έχει μηχανισμούς (κλειδώματα, serials,...) για να αποτρέψει το installation σε περισσότερους από ένα mac.

Τεχνικά, μπορείς. Με την έννοια ότι δεν θα σου ζητήσει κάποιο serial, ούτε θα σε εμποδίσει με κάποιο τρόπο να το κάνεις.

Τυπικά, πάντως, δεν έχεις δικαίωμα να το κάνεις, πρέπει να αγοραστεί το update (αν έχει Leopard) ή η κανονική άδεια, αν έχει από Tiger και κάτω.

edit: με πρόλαβαν :)

Αν το DVD του Mac OS X το πήρες μαζί με τον υπολογιστή σου, τότε παίζει μόνο σε αυτόν ή σε ίδιο μοντέλο υπολογιστή.

Αν το αγόρασες ξεχωριστά, παίζει σε όλους τους (intel) Mac.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...