Προς το περιεχόμενο

Διάφορες ερωτήσεις για MacOS

status

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια θα ηθελα να κανω μια ερωτιση.Γινετε να κατεβασουμε π.χ σε ISO αρχειο τα Mac και να τα κανουμε εγκατασταση σε PC?Ευχαριστω

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εχει ξανα συμβει σε κανενα αυτο εδω περα????

screenshot20100412at144z.png

Ειμουν στην επφανεια εργασ. και αποσυμπιεζα μια τενια ξαφνικα μαυρισε η οθονη και οπου ψηλο κουνισα το ποντικι μου γινοταν εμφανη ενα μικρο πεδιο οπως θα δειτε και στην εικονα.

ενημερωτικα αναφέρω η αποσυμπιεση γινοταν με το stiffit expander σε snowloepard 10.6.3

Μου το έχει κάνει και εμένα μια φορά στον 1 χρόνο που έχω Mac και αν θυμάμαι καλά με το ίδιο πρόγραμμα.

Δημοσ.
Εχει ξανα συμβει σε κανενα αυτο εδω περα????

screenshot20100412at144z.png

Ειμουν στην επφανεια εργασ. και αποσυμπιεζα μια τενια ξαφνικα μαυρισε η οθονη και οπου ψηλο κουνισα το ποντικι μου γινοταν εμφανη ενα μικρο πεδιο οπως θα δειτε και στην εικονα.

ενημερωτικα αναφέρω η αποσυμπιεση γινοταν με το stiffit expander σε snowloepard 10.6.3

Μου το έχει κάνει και εμένα μια φορά στον 1 χρόνο που έχω Mac και αν θυμάμαι καλά με το ίδιο πρόγραμμα.

Δημοσ.
Βγήκε 10.6.3 v1.1 update για το OSX το οποίο για κάποιο λόγο δεν εμφανίζεται ακόμη στο update!

http://support.apple.com/kb/DL1017

B)

Ούτε και μένα μου το εμφανίζει.. Μήπως δεν μας χρειάζεται και είναι για τα καινούρια macbook pro??

Δημοσ.

Ούτε εμένα έχει κάτι διαθέσιμο για Update στον Mac Pro. Πολύ πιθανόν να είναι μόνο για Macbook Pro το Update αυτό.

(Μ' αρέσει όμως πως τρέχουμε όλοι για το Updat-άκι μας έτσι..?χιχιχι)

Δημοσ.
We're sorry.

We can't find the article you're looking for.

Please return to the Apple Support homepage.

Ούτε να το κατεβάσουμε μπορούμε απο το site.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...