Προς το περιεχόμενο

Διάφορες ερωτήσεις για MacOS

status

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ξερει κανεις που μπορω να βρω ενα αρηθμιτικο πληκτολογιο για τον imac (εχω κι εγω το ιδιο προβλημα με το Fn keys) ?

Kανενα που να ταιριαζει λιγο με την αιθητικη του aluminum ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Γιατί όταν ανοίγω το Mac άλλοτε το Desktop(εικονίδια στο taskbar, φακέλους,αρχεία) το φορτώνει πλήρως σχεδόν ακαριαία και άλλοτε κάνει κανά λεπτό το πολύ?

Μία απλή ερώτηση. Έχω ένα αρχείο rar και ένα zip στα οποία θέλω χωρίς να τα κάνω extract να δώ τι αρχεία έχουν μέσα ώστε να μπορέσω να κάνω extract ένα απο τα περιεχόμενα και όχι όλα τα αρχεία. Με ποιό πρόγραμμα γίνεται αυτό? Έχω το Stuffit αλλά δεν μου το κάνει.

Μία απλή ερώτηση. Έχω ένα αρχείο rar και ένα zip στα οποία θέλω χωρίς να τα κάνω extract να δώ τι αρχεία έχουν μέσα ώστε να μπορέσω να κάνω extract ένα απο τα περιεχόμενα και όχι όλα τα αρχεία. Με ποιό πρόγραμμα γίνεται αυτό? Έχω το Stuffit αλλά δεν μου το κάνει.

Για rar εγω χρησιμοποιο το simplyrar

---------- Προσθήκη στις 16:05 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:55 ----------

Μια βοηθεια παρακαλω,εχω ενα αρχειο txt σωσμενο απο windows,με οτι και να το ανοιξω(iwork, microsoft word, text edit)τα βγαζει αλαμπουρνεζικα προσπαθησα να φτιαξω το unicode αλλα τζιφος κατεβασα και το cyclone τα γιδια και τα προβατα,

αυτο το προβλημα το εχω και σε .srt.

Μια βοηθεια παρακαλω,εχω ενα αρχειο txt σωσμενο απο windows,με οτι και να το ανοιξω(iwork, microsoft word, text edit)τα βγαζει αλαμπουρνεζικα προσπαθησα να φτιαξω το unicode αλλα τζιφος κατεβασα και το cyclone τα γιδια και τα προβατα,

αυτο το προβλημα το εχω και σε .srt.

Δοκίμασε το Fraise (είναι η εξέλιξη του Smultron). Αφού ανοίξεις το αρχείο TXT (ή το SRT) και στο βγάλει σε "κινέζικα", πήγαινε στο μενού Text -> Reload text with encoding και επέλεξε το Greek (Windows).

Εγκατάσταση σε 10.6.3 και πάλι το coolbook σταμάτησε να λειτουργεί.... :-(

Κάτι τέτοιες στιγμές που τα ανεμιστηράκια ξαναγυρνάνε να δουλεύουν στο φουλ καταλαβαίνουμε πόσο θαυματουργό είναι αυτό το προγραμματάκι!!!!!

Υπομονή μέχρι να βγει μια συμβατή έκδοση....

Βγήκε η έκδοση 2.17 του coolbook και λειτουργεί άψογα!!!!! :-)

Ποσο ασφαλες ειναι να 'πειραζουμε' την λειτουργια απο τα ανεμιστηρακια;

Κι εμενα με ενοχλει πολυ να τα ακουω. Αλλα αν τα 'ενεργοποιω' οποτε θελω, μηπως δημιουργηθει προβλημα στο hardware του laptop?

Καλησπερά παιδιά, να ρωτήσω κάτι: εχω διαμορφώσει εναν εξωτερικό σκληρο σύμφωνα με mac και όταν τον βάζω στο άλλο μου pc που έχω windows δεν μου τον διαβάζει :/ ...μπορώ να κάνω κάτι για να τον διαβάζει το pc με τα windows? εχει 250gb ελεύθερα από το 1ΤΒ

Καλησπερά παιδιά, να ρωτήσω κάτι: εχω διαμορφώσει εναν εξωτερικό σκληρο σύμφωνα με mac και όταν τον βάζω στο άλλο μου pc που έχω windows δεν μου τον διαβάζει :/ ...μπορώ να κάνω κάτι για να τον διαβάζει το pc με τα windows? εχει 250gb ελεύθερα από το 1ΤΒ

Αυτό που χρειάζεσαι είναι το macdrive

Εχει ξανα συμβει σε κανενα αυτο εδω περα????

screenshot20100412at144z.png

Ειμουν στην επφανεια εργασ. και αποσυμπιεζα μια τενια ξαφνικα μαυρισε η οθονη και οπου ψηλο κουνισα το ποντικι μου γινοταν εμφανη ενα μικρο πεδιο οπως θα δειτε και στην εικονα.

ενημερωτικα αναφέρω η αποσυμπιεση γινοταν με το stiffit expander σε snowloepard 10.6.3

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...