Προς το περιεχόμενο

Διάφορες ερωτήσεις για MacOS

status

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα παιδια,ειμαι καινουργιος στον χωρο των Mac με ενα Macbook pro που πηρα προσφατα......και θα ηθελα να ρωτησω πως μεγαλωνουμε τα παραθυρα στον Safari καθως και εαν εχει κανεις μια λιστα με εξτρα προγραμματα που θα χρειαστω(word,excel,pdf,acrobat reader,codecs κ.τ.λ),Το λειτουργικο που εχω ειναι το snow leopard............

Eυχαριστω.........

Τα παράθυρα τα μεγαλώνεις είτε από το πράσινο κουμπάκι πάνω αριστερά, ή αν θέλεις και άλλο, το μεγαλώνεις πιάνοντας την κάτω δεξιά γωνία τους (εκεί που έχει τρεις γραμμές) και σέρνοντας το ποντίκι.

Γενικότερα για προγράμματα που μπορείς να χρειαστείς, διάβασε τα μηνύματα που υπάρχουν ήδη σε αυτόν τον τομέα, καθώς απαντάνε στις περισσότερες ερωτήσεις σου. Αν τότε έχεις και άλλες, εδώ είμαστε ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Και εμενα με το Snow Leopard ξεκινησε αυτο το πανηγυρι. Ενα παιδι απο εδω μεσα (δεν θυμαμαι τωρα ποιος) προτεινε το Movist.

Απλα απο τον καιρο που εβαλα το Movist δεν ξαναχρησιμοποιησα το VLC.

Σου συνεχιζει και το video απο εκει που το εκλεισες τελευταια φορα αν θελεις.

Πολυ καλυτερο, πολυ πιο γρηγορο απο το VLC.

Τελικά έβαλα το MPlayer OSX Extended και όλα καλά.Το Movist δεν υποστηρίζει νομίζω styled subtitles και δε μου άρεσε έτσι όπως έδειχνε τους υπότιτλους.

γιατι τον εξωτερικο σκληρο που χρησιμοπoιω στον mac μου δεν τον βλεπουν τα windows?

Μήπως χρησιμοποιείς το HFS+ σαν file system;Νομίζω τα Windows θέλουν κάποιο extra πρόγραμμα για να διαβάσουν HFS+ δίσκους.

Μήπως χρησιμοποιείς το HFS+ σαν file system;Νομίζω τα Windows θέλουν κάποιο extra πρόγραμμα για να διαβάσουν HFS+ δίσκους.

MacDrive ;)

http://www.mediafour.com/products/macdrive/

περασα το macdrive 8 αλλα τπτ,τι μπορει να συμβαινει?δεν βλεπουν τα windows τον δισκο που χρησιμοποιω στο μακ.παταω exzplore mac discs αλλα τπτ .λιγη βοηθεια pls....

περασα το macdrive 8 αλλα τπτ,τι μπορει να συμβαινει?δεν βλεπουν τα windows τον δισκο που χρησιμοποιω στο μακ.παταω exzplore mac discs αλλα τπτ .λιγη βοηθεια pls....

Εχει εγκατασταθει και δεν εμφανιζεται στον win explore ή δεν έχει εγκατασταθει καθόλου?

Εχει εγκατασταθει και δεν εμφανιζεται στον win explore ή δεν έχει εγκατασταθει καθόλου?

ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση αλλα δεν καταλαβαινω τι εννοεις

ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση αλλα δεν καταλαβαινω τι εννοεις

δηλαδη στα windows o σκληρός υπαρχει στο tray και μπορεις να τον κανεις eject π.χ. ή δεν φαινεται καθόλου στο system properties τον windows?Υπαρχει ρωτάω η περιπτωση να μην έχει εγκατασταθει ως hardware ο σκληρος απο τα windows ελλείψη καποιoυ driver?

aa οκ καταλαβα...τα windows τον δισκο τον βρισκουν δηλ μπορω να κανω ασφαλη καταργηση της συσκευης,ομως μου βγαζει εντοπιστηκε νεο υλικο παω να κανω σεταπ και μου λεει πως ισως υπαρχει προβλημα με το νεο υλικο και ισως να μην λειτουργει σωστα.....οταν παω μετα στο macdrive explore mac disc δεν τον βλεπει τον δισκο που εχω βαλει..ευχαριστω και παλι για το ενδιαφερον!

Γεια χαρα παιδεια,πηγα να κατεβασω ενα game απο ενα torrent site.πριν ολοκληρωθει το downloading το εκανα delete και απο τοτε προσπαθω να το σβησω απο τον καδο ανακυκλωσης χωρις αποτελεσμα.το pc εχει σηκωσει θερμοκρσια περιπου στους 80 βαθμους κελσιου και εννοειτε πως το ανεμηστιρακη δουλευει περιπου μονιμα στις λιγο πιο κατω απο τις 6000 στροφες δεν μπορω να κανω restart γιατι και καλα διενεργει καποια εργασια το.το εκλεισα απο το power button και με το που το ανοιξα και πηγα να το ξανασβησω και παλι τα ιδια.

καμια ιδεα?

Με Transmission το κατέβαζες;;;;

Ναι με transmition και μου πεταει το mac και αυτο

screenshot20100205at124.png

Warning: SUID file "System/Library/CoreServices/RemoteManagement/ARDAgent.app/Contents/MacOS/ARDAgent" has been modified and will not be repaired.

και το repair που παταω δεν κανει τιποτα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...