cassidy Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Γιατι δεν τα ανοιγεις τοτε με το preview με το spacebar? ανοιγουν ετσι χωρις να τρεχει κανενα προγραμμα Γιατί όταν αλλάζεις παράθυρο διακόπτεται και το preview. Προσωπικά χρησιμοποιώ το COG. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Merdock Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Γιατί όταν αλλάζεις παράθυρο διακόπτεται και το preview. Προσωπικά χρησιμοποιώ το COG. Thanks με βόλεψε απόλυτα το Cog:-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xarmanis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Πως μπορώ όταν κάνω διπλό κλίκ σε έναν φάκελο στον finder να ανοίγει στο ίδιο παράθυρο ? Finder > Preferences > to always open folders in a new window eimai ksetsekarismeno,alla dn douleuei . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Loser Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Πως μπορώ όταν κάνω διπλό κλίκ σε έναν φάκελο στον finder να ανοίγει στο ίδιο παράθυρο ? αφού θες το επάνω γιατί έχεις ενεργοποιημένο το κάτω? Finder > Preferences > to always open folders in a new window eimai ksetsekarismeno,alla dn douleuei . ---- edit: oups ξετσεκαρισμένο έγραφες, μπερδεύτηκα sorry Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xarmanis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Πως μπορώ όταν κάνω διπλό κλίκ σε έναν φάκελο στον finder να ανοίγει στο ίδιο παράθυρο ? Finder > Preferences > to always open folders in a new window eimai ksetsekarismeno,alla dn douleuei . Δες λίγο καλύτερα τι γράφω. Καμιά ιδέα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δες λίγο καλύτερα τι γράφω. Καμιά ιδέα ? Εάν συμβιβάζεσαι με την απώλεια του αριστερού sidebar και του toolbar, μπορείς να ανοίγεις κάθε folder σε δικό του παράθυρο πατώντας το κουμπί που βρίσκεται πάνω δεξιά σε κάθε finder window. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kdiamant Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Καλησπέρα! Ερώτηση: Πώς μπορώ τον εξωτερικό σκληρό δίσκο που χρησιμοποιώ για backup μέσω του TimeMachine να μπορώ να τον δώ και στα Windows αφού θέλω να έχω τα αρχεία μου ανα πάσα στιγμή μαζί μου? Το foramt που χρησιμοποιεί το TimeMachine είναι σε Exteranl Journaled με αποτέλεσμα τα Windows να μην το διαβάζουν κάν. Αν μπορούσα να κάνω Backup με το TimeMachine σε NTFS τότε θα ήμουν ok. Τι μπορώ να κάνω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Πρέπει να βάλεις κάποιο πρόγραμμα στα windows που να διαβάζει hfs φορμάτ, πχ: http://www.mediafour.com/products/macdrive/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kdiamant Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Σε ευχαριστώ! Κάτι έχω διαβάσει ότι μπορώ να κάνω backup σε NTFS με το TimeMachine μέσω terminal εντολών. Το έχει κάνει κανένας και αν ναι πώς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Έχω την εντύπωση πως θα λειτουργεί όπως όταν κάνεις Time Machine Backup σε δικτυακό δίσκο: θα δημιουργείται ένα Sparse Disk Image Bundle και μέσα σε αυτό θα αποθηκεύονται τα αρχεία του backup. Οπότε, ακόμα και αν ο δίσκος είναι NTFS, εσύ θα βλέπεις απλώς ένα αρχείο blabla.sparsebundle (βλέπε παράδειγμα από το backup του δικού μου MacBook σε Time Capsule) και όχι χύμα τα αρχεία του backup. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Παιδιά έχουμε ένα θεματάκι εδώ αν μπορεί κανείς να βοηθήσει, να μην το ξαναποστάρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalwdios Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Καλησπερα παιδια,ειμαι καινουργιος στον χωρο των Mac με ενα Macbook pro που πηρα προσφατα......και θα ηθελα να ρωτησω πως μεγαλωνουμε τα παραθυρα στον Safari καθως και εαν εχει κανεις μια λιστα με εξτρα προγραμματα που θα χρειαστω(word,excel,pdf,acrobat reader,codecs κ.τ.λ),Το λειτουργικο που εχω ειναι το snow leopard............ Eυχαριστω......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Merdock Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Μερικές φορές το Mail.app μου πετάει αυτό το μήνυμα: The Hotmail POP server “pop3.live.com” rejected the password for user “[email protected]” Enter your password again or cancel. Γιατί συμβαίνει αυτό;Τις τελευταίες 2 μέρες το κάνει νομίζω. Και κάτι άλλο. Από τότε που έβαλα τα Snow Leopard ο VLC κάνει κανά λεπτό για να ανοίξει τα HD βίντεο.Τον απεγκατέστησα και τον ξανάβαλα αλλά και πάλι το ίδιο.Είναι γενικό το πρόβλημα ή το κάνει μόνο σε μένα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 στο macbook μου το κάνει και στο Leopard ο vlc! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nuxx Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Από τότε που έβαλα τα Snow Leopard ο VLC κάνει κανά λεπτό για να ανοίξει τα HD βίντεο.Τον απεγκατέστησα και τον ξανάβαλα αλλά και πάλι το ίδιο.Είναι γενικό το πρόβλημα ή το κάνει μόνο σε μένα; Και εμενα με το Snow Leopard ξεκινησε αυτο το πανηγυρι. Ενα παιδι απο εδω μεσα (δεν θυμαμαι τωρα ποιος) προτεινε το Movist. Απλα απο τον καιρο που εβαλα το Movist δεν ξαναχρησιμοποιησα το VLC. Σου συνεχιζει και το video απο εκει που το εκλεισες τελευταια φορα αν θελεις. Πολυ καλυτερο, πολυ πιο γρηγορο απο το VLC. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.