rallistas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Με το Αμερικανικο...?Μηπως πρεπει να την γεμισω πρωτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δεν νομίζω να μπορείς να δουλέψεις με το αμερικάνικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djmike Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 όντως για αμερικανικό θα θες διευθυνση... κάρτα παο εκεί κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rallistas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Η πλακα ειναι οτι με την πιστωτικη και στοιχεια Ελλαδας,μια χαρα δουλευει.Στο ευρωπαικο που πρεπει να παω για να κανω λογαριασμο,γιατι δε βγαζω ακρη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_k Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Ερώτηση: Μπορώ το backup του iMac που έχει τραβήξει το Time Machine, να το περάσω στο macbook μετα το clean install που θα του κάνω? Ή έστω το περιεχόμενο itunes+iphoto? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Μπορείς κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_k Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Thx, αναμένω τον καινούριο σκληρό για να γίνει η εγχείρηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Θα κάνεις την δουλειά σου πολύ εύκολα, ειδικά για το itunes και το iphoto με ένα drag n drop είσαι έτοιμος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_k Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Το φαντάστηκα οτι κάπως έτσι θα γινόταν, αλλά για να μη βρεθώ προ εκπλήξεως είπα να βεβαιωθώ.. Αν ελεήσει και το @#$@ you.gr να μου στείλει το σκληρό θα μπορούσα να το δοκιμάσω κιόλας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Merdock Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Έστω ότι έχω ένα mp3 και θέλω να το ακούσω με το Itunes αλλά δε θέλω να το περάσω και στο Library του Itunes.Αν κάνω διπλό κλικ επάνω του το περνάει αυτόματα.Υπάρχει τρόπος να το ακούσω με το Itunes χωρίς να το περάσω στο Library του; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 iTunes->Preferences->Advanced->Ξετικάρεις το Copy Files to iTunes Media Folder When adding to library Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 iTunes->Preferences->Advanced->Ξετικάρεις το Copy Files to iTunes Media Folder When adding to library Ο φίλος πιο πάνω λέει ότι δεν θέλει να το περάσει καν στην library. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Merdock Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Ο φίλος πιο πάνω λέει ότι δεν θέλει να το περάσει καν στην library. Ναι αυτό εννοώ.Είναι κάποια τραγούδια που δε τα θέλω στη Library του Itunes και απλά όταν θέλω να τα ακούω να κάνω δύο κλικ επάνω τους και να παίζουν.Επειδή τα περνάει αυτόματα αναγκάζομαι τώρα να τα ανοίγω με το Quicktime. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koumos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Γιατι δεν τα ανοιγεις τοτε με το preview με το spacebar? ανοιγουν ετσι χωρις να τρεχει κανενα προγραμμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Εγώ γι' αυτή τη δουλειά πάντως χρησιμοποιώ το Vox. Πολύ ελαφρύ και πάρα πολύ γρήγορο. Μέχρι να τακτοποιήσω τη συλλογή μου στο iTunes, οπότε δε θα το ξαναχρειαστώ ιδιαίτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.