Προς το περιεχόμενο

Διάφορες ερωτήσεις για MacOS

status

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Η πλακα ειναι οτι με την πιστωτικη και στοιχεια Ελλαδας,μια χαρα δουλευει.Στο ευρωπαικο που πρεπει να παω για να κανω λογαριασμο,γιατι δε βγαζω ακρη?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ερώτηση: Μπορώ το backup του iMac που έχει τραβήξει το Time Machine, να το περάσω στο macbook μετα το clean install που θα του κάνω? Ή έστω το περιεχόμενο itunes+iphoto?

Το φαντάστηκα οτι κάπως έτσι θα γινόταν, αλλά για να μη βρεθώ προ εκπλήξεως είπα να βεβαιωθώ.. Αν ελεήσει και το @#$@ you.gr να μου στείλει το σκληρό θα μπορούσα να το δοκιμάσω κιόλας! :-D

Έστω ότι έχω ένα mp3 και θέλω να το ακούσω με το Itunes αλλά δε θέλω να το περάσω και στο Library του Itunes.Αν κάνω διπλό κλικ επάνω του το περνάει αυτόματα.Υπάρχει τρόπος να το ακούσω με το Itunes χωρίς να το περάσω στο Library του;

iTunes->Preferences->Advanced->Ξετικάρεις το Copy Files to iTunes Media Folder When adding to library

Ο φίλος πιο πάνω λέει ότι δεν θέλει να το περάσει καν στην library.

Ο φίλος πιο πάνω λέει ότι δεν θέλει να το περάσει καν στην library.

Ναι αυτό εννοώ.Είναι κάποια τραγούδια που δε τα θέλω στη Library του Itunes και απλά όταν θέλω να τα ακούω να κάνω δύο κλικ επάνω τους και να παίζουν.Επειδή τα περνάει αυτόματα αναγκάζομαι τώρα να τα ανοίγω με το Quicktime.

Εγώ γι' αυτή τη δουλειά πάντως χρησιμοποιώ το Vox. Πολύ ελαφρύ και πάρα πολύ γρήγορο.

Μέχρι να τακτοποιήσω τη συλλογή μου στο iTunes, οπότε δε θα το ξαναχρειαστώ ιδιαίτερα. :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...