darklordvader77 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 System Preferences-International-Spelling αν θυμαμαι καλα.. (θα χει να τικαρεις να ελεγχει το spelling στις λεξεις) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glaza Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 παίδες το image capture τελικά από που το βρίσκω να το κατεβασω γιατι μαλλον θα το εχω σβησει καταλαθως??? γιατί εχουμε να μεταφερουμε κατι φωτογραφιες και καιγομαστε .. . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 παίδες το image capture τελικά από που το βρίσκω να το κατεβασω γιατι μαλλον θα το εχω σβησει καταλαθως??? γιατί εχουμε να μεταφερουμε κατι φωτογραφιες και καιγομαστε .. . Αμα δεν το βρισκεις στο φακελο με τα applications αλλα ουτε και με spotlight τότε θα πρέπει να το πάρεις απο αλλο mac ή να ξανακάνεις install το OS X γιατι δεν ξέρω αν βρίσκεται στα extras programms των install DVDS.Αλλιως κανε μου pm να στειλω με skype η e-mail είναι 5.9MB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Μπορει να μη χρειαστει Install και παλι..Στο dvd του λειτουργικου στον φακελο Option Installs (ή κατι τετοιο) δεν υπαρχει?? για ψαξτο και κει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glaza Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 παίδες να ρωήσω κάτι, αν θέλω να κάνω όπως και στα windows unrar αρχεία που είναι συνεχόμενα (πχ *.r00, r01 ktl) πώς μπορώ να το κάνω στο mac ? στα windows έκανα unrar μονο στο πρώτο και μετα τα αλλα κανανε αυτόματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Εδώ είσαι: http://www.xs4all.nl/~loekjehe/Split&Concat/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nuxx Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 παίδες να ρωήσω κάτι, αν θέλω να κάνω όπως και στα windows unrar αρχεία που είναι συνεχόμενα (πχ *.r00, r01 ktl) πώς μπορώ να το κάνω στο mac ?στα windows έκανα unrar μονο στο πρώτο και μετα τα αλλα κανανε αυτόματα... Βαλε το UnRarX. Στα κανει ολα αυτοματα με τη μια. Εισαι ετοιμος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Ψάξτε λιγάκι πριν ρωτήσετε για πολλοστή φορά το ίδιο πράγμα. Με όλη την καλή διάθεση το λέω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glaza Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 το έψαξα ρε συ όσο μπορούσα απλά δεν έβρισκα τιποτα και μετα απο ενα σημειο δεν ήξερα τι λέξεις κλειδιά να βάλω κτλ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Merdock Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Το Apple ID ( [email protected]) μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν e-mail ή χρησιμεύει μόνο για να κάνεις login σε site της Apple κτλ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Το Apple ID ( [email protected]) μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν e-mail ή χρησιμεύει μόνο για να κάνεις login σε site της Apple κτλ; Εάν έχεις συνδρομή MobileMe, το Apple ID χρησιμοποιείται και ως e-mail. Εάν όχι, το χρησιμοποιείς μόνο για το site της Apple. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 wrong post λάθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rallistas Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Για να μην ανοιγω νεο θεμα,θελω να βγαλω την πιστωτικη μου απο το Apple Store και να βαλω τη χρεωστικη που εβγαλα για αγορες internet.Eιναι της Eurobank.Μου λεει ομως οτι τα στοιχεια ειναι λαθος.Μηπως συμβαινει αυτο επειδη ειναι αδεια η καρτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Για να μην ανοιγω νεο θεμα,θελω να βγαλω την πιστωτικη μου απο το Apple Store και να βαλω τη χρεωστικη που εβγαλα για αγορες internet.Eιναι της Eurobank.Μου λεει ομως οτι τα στοιχεια ειναι λαθος.Μηπως συμβαινει αυτο επειδη ειναι αδεια η καρτα? Μαλλον επειδή δεν έιναι πιστωτική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Για να μην ανοιγω νεο θεμα,θελω να βγαλω την πιστωτικη μου απο το Apple Store και να βαλω τη χρεωστικη που εβγαλα για αγορες internet.Eιναι της Eurobank.Μου λεει ομως οτι τα στοιχεια ειναι λαθος.Μηπως συμβαινει αυτο επειδη ειναι αδεια η καρτα? Έχω την ίδια κάρτα και δουλεύει με το itunes store μια χαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.