Προς το περιεχόμενο

Διάφορες ερωτήσεις για MacOS

status

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

παίδες το image capture τελικά από που το βρίσκω να το κατεβασω γιατι μαλλον θα το εχω σβησει καταλαθως??? γιατί εχουμε να μεταφερουμε κατι φωτογραφιες και καιγομαστε .. .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

παίδες το image capture τελικά από που το βρίσκω να το κατεβασω γιατι μαλλον θα το εχω σβησει καταλαθως??? γιατί εχουμε να μεταφερουμε κατι φωτογραφιες και καιγομαστε .. .

Αμα δεν το βρισκεις στο φακελο με τα applications αλλα ουτε και με spotlight τότε θα πρέπει να το πάρεις απο αλλο mac ή να ξανακάνεις install το OS X γιατι δεν ξέρω αν βρίσκεται στα extras programms των install DVDS.Αλλιως κανε μου pm να στειλω με skype η e-mail είναι 5.9MB

παίδες να ρωήσω κάτι, αν θέλω να κάνω όπως και στα windows unrar αρχεία που είναι συνεχόμενα (πχ *.r00, r01 ktl) πώς μπορώ να το κάνω στο mac ?

στα windows έκανα unrar μονο στο πρώτο και μετα τα αλλα κανανε αυτόματα...

παίδες να ρωήσω κάτι, αν θέλω να κάνω όπως και στα windows unrar αρχεία που είναι συνεχόμενα (πχ *.r00, r01 ktl) πώς μπορώ να το κάνω στο mac ?

στα windows έκανα unrar μονο στο πρώτο και μετα τα αλλα κανανε αυτόματα...

Βαλε το UnRarX. Στα κανει ολα αυτοματα με τη μια.

Εισαι ετοιμος :-)

• Super Moderators
Το Apple ID ( [email protected]) μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν e-mail ή χρησιμεύει μόνο για να κάνεις login σε site της Apple κτλ;

Εάν έχεις συνδρομή MobileMe, το Apple ID χρησιμοποιείται και ως e-mail.

Εάν όχι, το χρησιμοποιείς μόνο για το site της Apple.

Για να μην ανοιγω νεο θεμα,θελω να βγαλω την πιστωτικη μου απο το Apple Store και να βαλω τη χρεωστικη που εβγαλα για αγορες internet.Eιναι της Eurobank.Μου λεει ομως οτι τα στοιχεια ειναι λαθος.Μηπως συμβαινει αυτο επειδη ειναι αδεια η καρτα?

Για να μην ανοιγω νεο θεμα,θελω να βγαλω την πιστωτικη μου απο το Apple Store και να βαλω τη χρεωστικη που εβγαλα για αγορες internet.Eιναι της Eurobank.Μου λεει ομως οτι τα στοιχεια ειναι λαθος.Μηπως συμβαινει αυτο επειδη ειναι αδεια η καρτα?

Μαλλον επειδή δεν έιναι πιστωτική.

Έχω την ίδια κάρτα και δουλεύει με το itunes store μια χαρά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...