glaza Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 οχι οχι ελλάδα είμαι...! απλά το είπα applestore έτσι
darklordvader77 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 βρε αγορινα,μη παιζεις με τον πονο μας.. οπως καταλαβαινεις θα σου κανει λιγο (μπορει και πολυ) παραπανω,αλλα αφου εχεις εγγυηση,δικαιουσα να πας να στο αλλαξουν! πληροφοριες για το που μπορεις να πας,εδω:http://www.isquare.gr/appleproducts/repair
glaza Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 ναι ξέρω ότι είναι εκεί στην ναυαρίνου . .. ευχαριστώ πολύ πάντως! γενικά πολύ helpfull το team όπως ανέμενα άλλωστε και κάτι τελευταίο, γνωρίζει κανείς από πόσους κύκλους και πάνω δεν καλύπτουν αλλαγή μπαταρίας ?
Loser Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 ξέρει κανείς τρόπο για μετατροπή .sub/.idx σε .srt? επίσης κάποια προγράμματα κατά το uninstal αφήνουν αρχεία (σκουπίδια) στο Library, υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να ψάχνει και να τα αφαιρεί (είχα βρει παλαιότερα κάποιο αλλά δεν το θυμάμαι τώρα)
thanocaster Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Τα jubler και uApp δεν την κάνουν τη δουλειά;
Whiteyez Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 επίσης κάποια προγράμματα κατά το uninstal αφήνουν αρχεία (σκουπίδια) στο Library, υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να ψάχνει και να τα αφαιρεί (είχα βρει παλαιότερα κάποιο αλλά δεν το θυμάμαι τώρα) Applcleaner. http://www.freemacsoft.net/AppCleaner/
Super Moderators paredwse Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Για μετατροπή υποτίτλων σε srt χρησιμοποιώ κι εγώ το Jubbler.
glaza Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 το image importer τι και που ειναι ??? πρεπει να το κατεβάσω ?
Whiteyez Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Το image capture θα εννοεί μάλλον το οποίο βρίσκεται στα Applications.
darklordvader77 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 εεεεμ ναι.. γαμωτο,γερασαμε! 1 μηνα ειμαι μακρια απ τον Mac μου, χρησιμοποιοντας αλλα λειτουργικα, κ μπερδευτηκα!
glaza Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 δεν το βρίσκω ρε παιδιά το image capture !!! ουτε spotlight βγαζει τίποτα !
glaza Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 μαλλον θα το έσβησα για να μην το βρισκω πουθενα..: / τι να κάνω ? υπαρχει πουθενα να το κατεβασω ?
Merdock Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Όταν πρωτοέβαλα τα Snow Leopard θυμάμαι το textedit και το pages μου χτυπούσε τα Ελληνικά ορθογραφικά λάθη.Τώρα τελευταία,χωρίς να έχω αλλάξει κάποια ρύθμιση σταμάτησε να μου τα χτυπάει;Πως το ξαναενεργοποιώ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.