dimkar2405 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Xρονια πολλα κι απο εμενα!!!! Ειμαι νεος mac user και δεν μπορω να βρω πως παιζω audio links στον safari! Εχω εγκαταστησει το flip for mac αλλα και παλι δεν μου παιζει τα links. Ποια ειναι η ενδεδειγμενη λυση? Πρεπει να βαλω τον windows media player? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Καλημερα και καλες γιορτες!Μετεφερα τα τραγουδια μου στο μηλαρακι κι εχω το εξης θεμα.Ενα μερος των ελληνικων τραγουδιων το Itunes τα βγαζει κινεζικα.Εχει καμια κωδικοποιηση πουθενα να αλλαξω ή τα μετονομαζω χειροκινητα. ΥΓ)Να προσθεσω οτι τα τραγουδια τα ειχα ονομασει στο pc παλι στο Itunes. Ειναι λογω encoding που χουν τα Windows .. η απαντηση σε αυτο ειναι το δωρεαν προγραμμα ID3Mod2!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Xρονια πολλα κι απο εμενα!!!! Ειμαι νεος mac user και δεν μπορω να βρω πως παιζω audio links στον safari! Εχω εγκαταστησει το flip for mac αλλα και παλι δεν μου παιζει τα links. Ποια ειναι η ενδεδειγμενη λυση? Πρεπει να βαλω τον windows media player? Δε γίνεται να βάλεις windows media player. Για τι audio links μιλάμε; Τι τύπο αρχείου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimkar2405 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δε γίνεται να βάλεις windows media player. Για τι audio links μιλάμε; Τι τύπο αρχείου; Χρονια πολλα φιλε μου κι ευχαριστω για την απαντηση!!!! Εννοω για streaming σε radio links. Τελικα βρηκα τη λυση, απλα επρεπε να εχω κλειστο τον safari κατα την εγκατασταση του flip for mac και να κανω επανεκκινηση του macbook pro μετα την εγκατασταση. Ευχαριστω και παλι!!! Καλες γιορτες!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
inout Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Καλησπέρα, για greek proofing tools se office 2008 υπάρχει κάτι. Το add on της neurolingo είναι τραγικά ακριβό και από ότι έχω ακούσει λειτουργεί απροβλημάτιστα μόνο σε word. Το cocoaspell με έλληνικά τρέχει μια χαρά με pages άλλα προτιμώ το office. Υπάρχει κάτι που μου διαφεύγει? ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 πέρα από το add on της neurolingo δεν υπάρχει κάτι άλλο για το mac office 2008. εκτός απο το pages μπορείς να δοκιμάσεις το NeoOffice / OpenOffice που έχουν δικό τους greek spelling. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sasakispgt Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Για την πρώτη ερώτηση, προτείνω το JDownloader. Μόλις κάνεις Copy, θα εντοπίσει αυτόματα ότι πρόκειται για βίντεο του youtube και θα σε ρωτήσει πως θέλεις να το αποθηκεύσεις στον Mac σου. Για τη δεύτερη ερώτηση, ναι, γίνεται. Απλά θα κάνεις το βασικό λογαριασμό και μετά "Add account" και θα έχεις δύο. ευχαριστω πολυ φιλε μου..σιγουρα θα σας ξαναενοχλησω σαν καινουριος στα mac.. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:07 ---------- στην επιφανεια που εχει τα προγραμματα που εχω αποθηκευσει γινεται να τα βγαλω χωρις να σβηστει κ το προγραμμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 ευχαριστω πολυ φιλε μου..σιγουρα θα σας ξαναενοχλησω σαν καινουριος στα mac.. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:07 ---------- στην επιφανεια που εχει τα προγραμματα που εχω αποθηκευσει γινεται να τα βγαλω χωρις να σβηστει κ το προγραμμα? Αν κατάλαβα καλά εννοείς τα dmg αρχεία που γίνονται mount. Το μόνο που έχει να κάνεις είναι να σύρεις το εικονίδιο στον κάδο, δεν το σβήνει το κάνει unmount. Εναλλακτικά μπορείς να το κάνεις και από τον Finder στην sidebar αριστερά που έχει τους δίσκους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sasakispgt Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Αν κατάλαβα καλά εννοείς τα dmg αρχεία που γίνονται mount. Το μόνο που έχει να κάνεις είναι να σύρεις το εικονίδιο στον κάδο, δεν το σβήνει το κάνει unmount. Εναλλακτικά μπορείς να το κάνεις και από τον Finder στην sidebar αριστερά που έχει τους δίσκους. αν θελω να αδειασω ομως τον καδο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cassidy Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 ευχαριστω πολυ φιλε μου..σιγουρα θα σας ξαναενοχλησω σαν καινουριος στα mac.. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:07 ---------- στην επιφανεια που εχει τα προγραμματα που εχω αποθηκευσει γινεται να τα βγαλω χωρις να σβηστει κ το προγραμμα? Τα προγράμματα δεν αποθηκεύονται στην επιφάνεια εργασίας, αυτός ο εικόνικος δίσκος που βλέπεις είναι μόνο για να δοκιμάσεις το πρόγραμμα. Αν θες να το εγκαταστήσεις, το αντιγράφεις στο φάκελο "Applications". Στη συνέχεια κάνεις Eject το δίσκο από την επιφάνεια εργασίας ή από τη sidebar του finder. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 αν θελω να αδειασω ομως τον καδο? Όταν ρίχνεις ένα ανοιχτό DMG ή ένα DVD στον κάδο, δεν το διαγράφει. Το κάνει Eject. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glaza Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω: 1. πώς μπορώ να καταλαβω αν ενα macbook έχει αυθετνικo OS 2.αν υπαρχει και αν μπορω να δω με καποιον τροπο τις ρυθμισεις τις καρτας γραφικών..οχι ανάλυση κτλ.. 3.γιατί δεν μου αναγνωρίζει την kodak md1063 ενώ έχω εγκαταστήσει το kodakeasyshare στα leopard.. 4. αν γύρω στους 50 βαμούς που ειναι η θερμοκρασία του macbook προ εχοντας safari, adium ειναι νορμαλ 5.τι μπορεί να φταίει που το macbook διαβάζει και γράφει κανονικά άδεια dvd αλλά δεν διαβάζει αντεγραμμένα,ούτε αυτά που έχει γράψει το ίδιο ???αυθεντικά διαβάζει κομπλέ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω:1. πώς μπορώ να καταλαβω αν ενα macbook έχει αυθετνικo OS 2.αν υπαρχει και αν μπορω να δω με καποιον τροπο τις ρυθμισεις τις καρτας γραφικών..οχι ανάλυση κτλ.. 3.γιατί δεν μου αναγνωρίζει την kodak md1063 ενώ έχω εγκαταστήσει το kodakeasyshare στα leopard.. 4. αν γύρω στους 50 βαμούς που ειναι η θερμοκρασία του macbook προ εχοντας safari, adium ειναι νορμαλ 5.τι μπορεί να φταίει που το macbook διαβάζει και γράφει κανονικά άδεια dvd αλλά δεν διαβάζει αντεγραμμένα,ούτε αυτά που έχει γράψει το ίδιο ???αυθεντικά διαβάζει κομπλέ... 1. μηλαρακι->about this mac κανεις κλικ πανω στο 10.5 και σου εχει ενα serial. τον αντιγραφεις και ψαχνεις μετα στο google σε καμια βαση δεδομενων.. 2. 2D/3D Clock etc.? με καποιο freeware προγραμμα αναλογως αν εχεις ati/nvidia.. επι εποχης g4 καπου ειχα ενα.. 3. ΤΟ ΤΟ ΤΟ ΤΟ ΤΟ ΤΟ Tiger/Leopard/cheeta/tarzan! Ανοιξε ο iPhoto ή το Image Importer.. 4.ΝΑΙ 5.Το Superdrive, ή θελει καθαρισμο ή..αλλαγη! αμα σου βγαζει κ κανενα σφαλμα π.χ. στο Toast, κοπιαρε τον κωδικο σφαλματος,κ ψαχτο στο google. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glaza Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 ευχαριστώ φίλε μου! με το που την συνδεω ανοίγει απο μονο του το iphoto αλλά δεν μπορώ να κάνω transfer : / το superdrive μόνος μου θα το κάνω καθαρισμό ή να το πάω στο applestore ? ειμαι ακόμα μεσα σε applecare Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Ωραια,αμα το βλεπει,ειναι μια χαρα! με το Image Importer μπορει να γινει η μεταφορα οπουδηποτε θες! (εσωτερικο δισκο,φλασακι,εξ.δισκο κτλ) με το iPhoto απλα στα βαζει στα αλμπουμ του,για περαιτερω ταξινομηση.. Ααα εξωτερικο εισαι? ακομη καλυτερα! Αφου εχεις εγγυηση, πηγαινε το σε ενα Apple Store και πες τους το προβλημα,θα στο χουν επισκευασει σε 2-3 μερες το πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.