arxaggelos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Καλησπέρα! Παρακαλώ μία βοήθεια γιατί θα τα γ... τα windows. Λοιπόν έχω ένα USB Stick 8GB. Το έκανα format στα Mac σε Fat32 και στην πορεία ήθελα να το κάνω format σε NTFS όμως. Έτσι το βάζω σε Windows Vista και για κάποιo λόγο μου λέει ότι για να το αναγνωρίσει πρέπει να το κάνω format. Το ξανακάνω format αυτήτ η φορά σε Windows Vista σε NTFS και απο τότε ότι και να κάνω μου το αναγνωρίζει σαν 200ΜΒ αντί για 8GB. Τι να κάνω για να το ξανακάνω 8GB? Τα νεύρα μου. To κομμάτι των 7,8GB ενώ το βλέπω στο Computer Management όταν πάω να το κάνω format μου πετάει error. Για να μην σας κουράζω πώς το κάνω πάλι 8GB χωρίς να έχω πρόβλημα είτε σε Mac είτε σε Windows? ΑΚΥΡΟ το βρήκα. Δε γράφεις και πώς το βρήκες για να υπάρχει καταγεραμμένο, μην ξαναρωτάμε τα ίδια αν χρειαστεί? edit: owned by vag3d! Όπως ήταν αναμενόμενο μου παρουσιάστηκε ακρβώς το ίδιο πρόβλημα. Δεν ξέρω τι ακριβώς έκανε ο μυστικοπαθής φίλος kdiamant, εγώ πάντως δοκίμασα αυτήν τη λύση σε υπολογιστή με Win7 και φαίνεται να επανήλθε. Πιθανότατα έπρεπε να το φορμάρω πρώτη φορά σε Win αφού σκόπευα να το χρησιμοποιήσω κι εκεί. Το περίεργο είναι ότι το Mac δειχνει ελαφρώς μεγαλύτερο χώρο διαθέσιμο από ότι τα Win. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kdiamant Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Όπως ήταν αναμενόμενο μου παρουσιάστηκε ακρβώς το ίδιο πρόβλημα. Δεν ξέρω τι ακριβώς έκανε ο μυστικοπαθής φίλος kdiamant, εγώ πάντως δοκίμασα αυτήν τη λύση σε υπολογιστή με Win7 και φαίνεται να επανήλθε. Πιθανότατα έπρεπε να το φορμάρω πρώτη φορά σε Win αφού σκόπευα να το χρησιμοποιήσω κι εκεί. Το περίεργο είναι ότι το Mac δειχνει ελαφρώς μεγαλύτερο χώρο διαθέσιμο από ότι τα Win. Μιστικοπαθής. Χεχε! Δεν νομίζω καθώς έχω βοηθήσει πολλές φορές κόσμο στην επίλυση προβλημάτων τους καθώς και άλλοι εμένα. Απλά δεν ανέφερα τη λύση. Δεν παρεξηγήθηκα no problem. Για να σε βοηθήσω εγώ ακολούθησα τον παρακάτω οδήγό: http://new.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=2991392 όπου είναι και απο το συγκεκριμένο forum. Απλά την επιλογή options σε Snow Leopard την βρήκα όταν επιλέγω την καρτέλα Partition. Αυτά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Μιστικοπαθής. Χεχε! Δεν νομίζω καθώς έχω βοηθήσει πολλές φορές κόσμο στην επίλυση προβλημάτων τους καθώς και άλλοι εμένα. Απλά δεν ανέφερα τη λύση. Δεν παρεξηγήθηκα no problem. Για να σε βοηθήσω εγώ ακολούθησα τον παρακάτω οδήγό: http://new.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=2991392 όπου είναι και απο το συγκεκριμένο forum. Απλά την επιλογή options σε Snow Leopard την βρήκα όταν επιλέγω την καρτέλα Partition. Αυτά.. Χαίρομαι που δεν παρεξηγήθηκες γιατί δεν το εννοούσα προσβλητικά Ίσα ίσα που φαντάστηκα ότι απλά δεν κοίταξες το thread. Πάντως έπεσα μέσα στο ότι θα συνέβαινε σύντομα και σε άλλον, απλά δεν φανταζόμουν ότι θα ήμουν εγώ! Anyways, από ότι βλέπω το έκανες με το Mac και αν κατάλαβα καλά ήθελε 2 φορές format, μία σε MacOS extended journaled και μετά ξανά σε FAT. Εγώ το έκανα με low level format στα Win7 και έστρωσε. Έχω μια ερώτηση αν ξέρει κανείς, το παραπάνω λινκ δίνει λύση για FAT αλλά θέλω το φλασάκι να είναι σε NTFS για να χωράει ματρόσκες. Ισχύουν τα ίδια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kdiamant Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Χαίρομαι που δεν παρεξηγήθηκες γιατί δεν το εννοούσα προσβλητικά Ίσα ίσα που φαντάστηκα ότι απλά δεν κοίταξες το thread. Πάντως έπεσα μέσα στο ότι θα συνέβαινε σύντομα και σε άλλον, απλά δεν φανταζόμουν ότι θα ήμουν εγώ! Anyways, από ότι βλέπω το έκανες με το Mac και αν κατάλαβα καλά ήθελε 2 φορές format, μία σε MacOS extended journaled και μετά ξανά σε FAT. Εγώ το έκανα με low level format στα Win7 και έστρωσε. Έχω μια ερώτηση αν ξέρει κανείς, το παραπάνω λινκ δίνει λύση για FAT αλλά θέλω το φλασάκι να είναι σε NTFS για να χωράει ματρόσκες. Ισχύουν τα ίδια? Κοίτα να δείς... Η αλήθεια είναι ότι ενώ ακολούθησα τον παραπάνω τρόπο μετά όταν έβαζα το USB-Stick σε Windows Vista μου έλεγε ότι έπρεπε να ξαναγίνει format για να μπορέσει να λειτουργήσει κανονικά απλά δεν μου αναγνώριζε πλέον το USB-Stick σαν 200 MB παρά στο κανοκικό του μέγεθος αυτή τη φορά. Δηλαδή για να μήν σε μπερδεύω απλά με τον παρπάνω τρόπο μπόρεσα να κάνω τα Windows Vista να το αναγνωρίσουν με την κανονική του χωριτηκότητα πράγμα που δεν γινότανε πρίν. Τώρα όσον αφορά το NTFS μπορείς να περάσεις στα MAC το πρόγραμμα "Paragon NTFS" όπου σου δίνει πλέον την επιλογή στα MAC να μπορούν να γράψουν και να διαβάσουν NTFS. Επιπλέον αν δεν κάνω λάθος να μπορούν να κάνουν format και σε NTFS. Μπορείς βέβαια να το κανεις format σε NTFS και σε Windows αλλά απο τη στιγμή που θες να γράφεις κιόλας σε NTFS αναγκαστικά θα πρέπει να περάσεις το παραπάνω πρόγραμμα. Εγώ έτσι το έκανα και όλα ok! Όπου μπορώ να βοηθήσω εδώ είμαι παιδιά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
^^JuNiOr^^ Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Γνωρίζουμε πως συνδέουμε το iCal με το "cloud" ώστε ενημερώσεις στο iCal να ενημερώνουν το google calendar? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Γνωρίζουμε πως συνδέουμε το iCal με το "cloud" ώστε ενημερώσεις στο iCal να ενημερώνουν το google calendar? iCal-> Preferences -> Accounts, πατάμε το "+" και επιλέγουμε από το Account type το Google! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trizoni Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Το περίεργο είναι ότι το Mac δειχνει ελαφρώς μεγαλύτερο χώρο διαθέσιμο από ότι τα Win. Μαλλον έχει να κανει ο τροπος υπολογισμου χωρητικοτητας http://support.apple.com/kb/TS2419 http://reviews.cnet.com/8301-13727_7-10330509-263.html?tag=mfiredir Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
^^JuNiOr^^ Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 iCal-> Preferences -> Accounts, πατάμε το "+" και επιλέγουμε από το Account type το Google! Το έχω κάνει αυτό , έκανα μάλλον λάθος την ερώτηση ήθελα να περάσω τα calendars που έχω στο ical στο google acc. Τελικά τα έκανα export απο το ical και μετά import απο την σελίδα του googleCal και δουλεύει ρολόι. Ευχαριστώ! Κάτι άλλο, στο System Preferences έχω βάλει το NTFS for mac os x και όταν πάω να το ανοίξω παίρνω το μήνυμα οτι πρέπει να γίνει reopen το System Preferences για να τρέξει. Όταν ανοίγει η μπάρα πάνω γράφει "System Preferences (32-bit)" . Δεν έχω καταλάβει ακριβώς την διαφορά x32 με x64. αλλά υπάρχει κάποια ασυμβατότητα εδώ η ιδέα μου είναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silverthan Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Τα + και - πως μπαίνουν όταν γράφουμε ελληνικά; Μόνο κάτι περίεργα μου βγάζει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Κανονικά μπαίνουν, πατώντας το αντίστοιχο σύμβολο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silverthan Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Το πολυτονικό είχα βάλει ο μλκς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kdiamant Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δεν νομίζω το stick να έχει πρόβλημα (να μην είανι δηλαδή 32GB) . Για ρίξε μια ματιά εδώ: http://new.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=2991392 Άκυρο αλλού πήγαινε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sasakispgt Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 καλησπερα..καποιο τροπο να κατεβαζουμε απο youtube το τραγουδι απο καποιο βιντεο?οτι ηξερα απο το windows ειναι σε exe.. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:59 ---------- κ κατι ακομα..γινεται στο mail να εχω 2 λογαριασμους κ να τους χρησιμοποιω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Για την πρώτη ερώτηση, προτείνω το JDownloader. Μόλις κάνεις Copy, θα εντοπίσει αυτόματα ότι πρόκειται για βίντεο του youtube και θα σε ρωτήσει πως θέλεις να το αποθηκεύσεις στον Mac σου. Για τη δεύτερη ερώτηση, ναι, γίνεται. Απλά θα κάνεις το βασικό λογαριασμό και μετά "Add account" και θα έχεις δύο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rallistas Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Καλημερα και καλες γιορτες!Μετεφερα τα τραγουδια μου στο μηλαρακι κι εχω το εξης θεμα.Ενα μερος των ελληνικων τραγουδιων το Itunes τα βγαζει κινεζικα.Εχει καμια κωδικοποιηση πουθενα να αλλαξω ή τα μετονομαζω χειροκινητα. ΥΓ)Να προσθεσω οτι τα τραγουδια τα ειχα ονομασει στο pc παλι στο Itunes. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.