Προς το περιεχόμενο

Διάφορες ερωτήσεις για MacOS

status

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα! Έχω ένα αρχείο στο desktop του snow leopard και θέλω να το ανοίξω απο τα windows που έχω εγκατεστημένα με bootcamp αλλά στα windows ανοίγοντας τον αντίστοιχο φάκελο, μου λέει πως δεν υπάρχει τίποτα. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που πρέπει να χρησιμοποιήσω και μου διαφεύγει?

Συνηθως τα windows δεν καταλαβαινουν hfs partitions.Δες στην paragon και το macdrive.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Δεν ξέρω απο πότε αλλά ο jDownloader κατεβάζει κατευθυείαν απο YouTube και στην μορφή που εμείς θέλουμε, πχ mp3. Με τον ίδιο τρόπο που περνάμε και τα links, με ένα απλό copy δλδ(της url διέυθυνσης του video στη περίπτωση του YouTube). Πολύ βολικό έχω να πώ! Γενικά ο jDownloader τους 2 τελεθταίους μήνες και μετά τις τελευταίες αναβαθμίσεις έχει εκθρονίσει οριστικά τον SpeedDownload απτο dock μου.. B)

Καλησπέρα! Παρακαλώ μία βοήθεια γιατί θα τα γ... τα windows.

Λοιπόν έχω ένα USB Stick 8GB. Το έκανα format στα Mac σε Fat32 και στην πορεία ήθελα να το κάνω format σε NTFS όμως. Έτσι το βάζω σε Windows Vista και για κάποιo λόγο μου λέει ότι για να το αναγνωρίσει πρέπει να το κάνω format. Το ξανακάνω format αυτήτ η φορά σε Windows Vista σε NTFS και απο τότε ότι και να κάνω μου το αναγνωρίζει σαν 200ΜΒ αντί για 8GB. Τι να κάνω για να το ξανακάνω 8GB? Τα νεύρα μου. To κομμάτι των 7,8GB ενώ το βλέπω στο Computer Management όταν πάω να το κάνω format μου πετάει error.

Για να μην σας κουράζω πώς το κάνω πάλι 8GB χωρίς να έχω πρόβλημα είτε σε Mac είτε σε Windows?

ΑΚΥΡΟ το βρήκα.

Καλησπέρα! Παρακαλώ μία βοήθεια γιατί θα τα γ... τα windows.

Λοιπόν έχω ένα USB Stick 8GB. Το έκανα format στα Mac σε Fat32 και στην πορεία ήθελα να το κάνω format σε NTFS όμως. Έτσι το βάζω σε Windows Vista και για κάποιo λόγο μου λέει ότι για να το αναγνωρίσει πρέπει να το κάνω format. Το ξανακάνω format αυτήτ η φορά σε Windows Vista σε NTFS και απο τότε ότι και να κάνω μου το αναγνωρίζει σαν 200ΜΒ αντί για 8GB. Τι να κάνω για να το ξανακάνω 8GB? Τα νεύρα μου. To κομμάτι των 7,8GB ενώ το βλέπω στο Computer Management όταν πάω να το κάνω format μου πετάει error.

Για να μην σας κουράζω πώς το κάνω πάλι 8GB χωρίς να έχω πρόβλημα είτε σε Mac είτε σε Windows?

ΑΚΥΡΟ το βρήκα.

Πες μας και το "πως" ντε να μαθαίνουμε...!!! :-)

Μυστικό θα το κρατήσεις? :-) χιχιχιχ

Μονο σε μενα και με το msn και με το Adium στελνει τοσο αργα τα αρχεια στους αλλους...?

Με το msn επρεπε να στελνει πιο γρηγορα-κανονικα.

Με το adium και γενικοτερα ολα τα μη microsoft clients (πχ amsn) στελνει πολυ πιο αργα..

Μονο σε μενα και με το msn και με το Adium στελνει τοσο αργα τα αρχεια στους αλλους...?

Αν τα στέλνει αργά και με τα 2, τότε μάλλον έχεις κακό connection με την άλλη πλευρά.

Γενικά, σε λογισμικό που στέλνει/λαμβάνει δεδομένα μέσω internet, ο φταίχτης για τις χαμηλές ταχύτητες, στο 99% των περιπτώσεων, είναι το δίκτυο και όχι το λογισμικό.

Αν τα στέλνει αργά και με τα 2, τότε μάλλον έχεις κακό connection με την άλλη πλευρά.

Γενικά, σε λογισμικό που στέλνει/λαμβάνει δεδομένα μέσω internet, ο φταίχτης για τις χαμηλές ταχύτητες, στο 99% των περιπτώσεων, είναι το δίκτυο και όχι το λογισμικό.

Δεν ειναι βρε ετσι!

Στa msn clients που δεν ειναι της microsoft η μεταφορα αρχειων ειναι πολυ-πολυ πιο αργη.

Πχ το adium σε μεταφορες αρχειων ειναι στο 1/3 της ταχυτητας του microsoft live messenger σε windows.

Αρκετα σπαστικο προβλημα...

Δεν ειναι βρε ετσι!

Στa msn clients που δεν ειναι της microsoft η μεταφορα αρχειων ειναι πολυ-πολυ πιο αργη.

Πχ το adium σε μεταφορες αρχειων ειναι στο 1/3 της ταχυτητας του microsoft live messenger σε windows.

Αρκετα σπαστικο προβλημα...

Ναι, αλλά λέει ότι σέρνονται και τα 2, όχι μόνο το 1. Εκτός και αν κατάλαβα λάθος!

Ναι, αλλά λέει ότι σέρνονται και τα 2, όχι μόνο το 1. Εκτός και αν κατάλαβα λάθος!

Πολυ καλα καταλαβες!

Απλα λεω οτι γενικοτερα οι αργες ταχυτητες του adium δεν οφειλονται συνηθως στο δικτυο μας, αλλα στο ιδιο το adium.

Πολυ καλα καταλαβες!

Απλα λεω οτι γενικοτερα οι αργες ταχυτητες του adium δεν οφειλονται συνηθως στο δικτυο μας, αλλα στο ιδιο το adium.

Άσχετα με το συγκεκριμένο software, γενικά η ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων σε δίκτυα μειώνεται λόγω περιορισμών του δικτύου, παρά του τρόπου που το συγκεκριμένο λογισμικό μεταφέρει δεδομένα (γενικά υπάρχουν μια 10-αρια πρωτόκολλα που χρησιμοποιούν όλοι, και ο καθένας κάνει/δεν κάνει το customization του).

Τώρα, αν το Adium έχει τόσο κακογραμμένο file transfer αλγόριθμους, δεν το ξέρω. Ίσως να είναι και έτσι, απλώς έχω σταματήσει εδώ και χρόνια να στέλνω αρχεία μένω IM services.

Άσχετα με το συγκεκριμένο software, γενικά η ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων σε δίκτυα μειώνεται λόγω περιορισμών του δικτύου, παρά του τρόπου που το συγκεκριμένο λογισμικό μεταφέρει δεδομένα (γενικά υπάρχουν μια 10-αρια πρωτόκολλα που χρησιμοποιούν όλοι, και ο καθένας κάνει/δεν κάνει το customization του).

Τώρα, αν το Adium έχει τόσο κακογραμμένο file transfer αλγόριθμους, δεν το ξέρω. Ίσως να είναι και έτσι, απλώς έχω σταματήσει εδώ και χρόνια να στέλνω αρχεία μένω IM services.

Συμφωνω και επαυξανω, αλλα στην περιπτωση των im clients και ιδιαιτερα στην περιπτωση των im clients που χρησιμοποιουν το msn πρωτοκολλο αλλα δεν ειναι της microsoft ο client, οι ταχυτητες μεταφορας ειναι ψιλοτραγικες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...