Mercyful_Fate Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Καλημερα!Ολοφρεσκος στα μηλαρακια,ειπα κι εγω να κανω μια αποπειρα να μπω στο χωρο μετα απο 15 χρονια με τα παραθυρα αγοραζοντας ενα Macbook 467GR/A 3 γρηγορες αποριες για αρχη! 1)Ενα παραθυρο πως το κανω full screen? 2)Yπαρχει συντομευση στο πληκτρολογιο για να αλλαζω γλωσσα στο πληκτρολογιο η μονο απο το εικονιδιακι πανω αριστερα μπορω? 3)Πως αλλαζω αρχικη σελιδα στο Safari?Προτεινετε καποιον αλλο browser? Καλορίζικο το macbook. 1) Στο Mac OS το fullscreen ενός παραθύρου δεν έχει ιδιαίτερο νόημα. Αν πατήσεις το πράσινο από τα 3 κουμπιά στη γωνία, τότε το παράθυρο παίρνει το μέγιστο μέγεθος που απαιτεί, ώστε να απεικονιστούν πλήρως όλα τα δεδομένα. Το υπόλοιπο δεξιά/αριστερά μένουν κενά, επειδή απλώς δεν χρειάζεται να απλωθεί το παράθυρο περισσότερο. Φυσικά, αν θες, μπορείς να μεγαλώσεις εσύ χειροκίνητα το παράθυρο στο επιθυμητό μέγεθος, σύροντάς το από την κάτω δεξιά γωνία. 2) Ναι, συνήθως είναι το Command + Space. Αλλά αυτό μπορείς να το αλλάξεις στα Preferences. 3) Safari -> Preferences, και αλλάζεις το Home Page.
thakisn Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Καλησπέρα! Ξέρει ή έχει δοκιμάσει κάποιος αν το macbook pro mid 2009 μπορεί να κάνει pair με τηλεόραση με dlna? Είναι αυτό το πρωτόκολλο όπου γίνεται ασύρματη σύνδεση μεταξύ συσκευών.
Mercyful_Fate Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Καλησπέρα! Ξέρει ή έχει δοκιμάσει κάποιος αν το macbook pro mid 2009 μπορεί να κάνει pair με τηλεόραση με dlna? Είναι αυτό το πρωτόκολλο όπου γίνεται ασύρματη σύνδεση μεταξύ συσκευών. Ψάξε μια στο google, γιατί παραείναι εξειδικευμένο αυτό που ζητάς.
Loser Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Καλησπέρα! Ξέρει ή έχει δοκιμάσει κάποιος αν το macbook pro mid 2009 μπορεί να κάνει pair με τηλεόραση με dlna? Είναι αυτό το πρωτόκολλο όπου γίνεται ασύρματη σύνδεση μεταξύ συσκευών. ναι υπάρχουν αρκετά αλλά κανένα δεν είναι τέλειο εγώ χρησιμοποιώ το rivet για σύνδεση του macbook με την samsung B650 παλαιότερα είχα γράψει αυτό το οποία με μια αναζήτηση μπορούσες να το βρείς
rallistas Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Eχω ξετρελαθει με το μηλαρακι μου λεμεεεεεε!Καλα,χρυσα τα παραθυρια αλλα μου φαινεται θα τα κρατησω μονο για τα παιχνιδια γιατι πιστευω ειναι ιεροσυλια να βαλω τον "Βασιλη" στο μηλαρακι! Στο θεμα μας!Αξιζει η 30αρα που εχει το Snow Leopard για να το ριξω επανω ή να περιμενω πρωτα να μαθω περισσοτερα κολπακια και να το κανω αργοτερα?
thakisn Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Καλημέρα! Έχω ένα αρχείο στο desktop του snow leopard και θέλω να το ανοίξω απο τα windows που έχω εγκατεστημένα με bootcamp αλλά στα windows ανοίγοντας τον αντίστοιχο φάκελο, μου λέει πως δεν υπάρχει τίποτα. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που πρέπει να χρησιμοποιήσω και μου διαφεύγει?
kebinB Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Eχω ξετρελαθει με το μηλαρακι μου λεμεεεεεε!Καλα,χρυσα τα παραθυρια αλλα μου φαινεται θα τα κρατησω μονο για τα παιχνιδια γιατι πιστευω ειναι ιεροσυλια να βαλω τον "Βασιλη" στο μηλαρακι! Στο θεμα μας!Αξιζει η 30αρα που εχει το Snow Leopard για να το ριξω επανω ή να περιμενω πρωτα να μαθω περισσοτερα κολπακια και να το κανω αργοτερα? φυσικά και αξίζει, security και perfomance
^^JuNiOr^^ Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Προσπαθώ να στίσω apache phpmyadmin κ mysql λίγη ώρα τώρα. Μόλις τελείωσα και όλα δουλεύουν κανονικά, μόνο που με παραξενεύει οτι το η php τρέχει μόνο μέσα απο το user και όχι σε άλλο directory είναι λογικό αυτό ή κάτι δεν έχω κάνει σωστά? το localhost ακούει στο path : Library/WebServer/Documents/ το Library/WebServer/Documents/info.php δεν τρέχει. όμως το localhost/~me/info.php παίζει κανονικά.
kdiamant Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Καλησπέρα! Έχω με ορισμένα site τα οποία αναγράφονται με ελληνικούς χαρακτήρες. π.χ αυτό http://www.nova.gr/gr/pvr/ Είτε το ανοίξω με τον Safari είτε με τον Firefox τα ελληνικά μου τα δείχνει κινέζικα. Τι φταίει? Πώς το λύνω το πρόβλημα? Το έφτιαξα. Πήγα στις ρυθμίσεις του Safari και επέλεξα Greek στο encoding.
rallistas Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Καλημερα!Ποια εκδοση του winrar δουλευει σωστα σε mac γιατι εχω μπλεξει τα μπουτια μου με τις beta?Κανενα link???Ευχαριστω!
koumos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Για winrar δεν ξερω αλλα το Stuff it expander ειναι πολυ καλο για την ιδια δουλεια.
darklordvader77 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Καλημερα!Ποια εκδοση του winrar δουλευει σωστα σε mac γιατι εχω μπλεξει τα μπουτια μου με τις beta?Κανενα link???Ευχαριστω! δοκίμασε το UnrarX..μια χαρα την κανει την δουλεια του!
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 +1 για το UnRarX απο εμενα. Πολυ καλυτερο απο το Stuffit, eιδικα σε unrar για torrents...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.