Προς το περιεχόμενο

Μη ολοκληρωμενο αρχειο με καταληξη .rar

dk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχω κατεβασει απο torrent ενα αρχειο μεχρι το 99.8% με καταληξη rar. Γινεται να το ανοιξω πριν ολοκληρωθεί χανωντας το 0,02%;

Δημοσ.

Ανάλογα τι περιέχει* μπορείς να το ανοίξεις και να κάνεις extract τα περιεχόμενά του φροντίζοντας να είναι τσεκαρισμένη η επιλογή keep broken files..

(Αν περιέχει φωτογραφίες το πιο σίγουρο είναι ότι θα χάσεις το 0,02% αλλά αν περιέχει κάποιο εκτελέσιμο δεν θα λειτουργήσει).

Δημοσ.

γαμ....ο, κανενας αλλος ρε παιδια δεν εχει καμια ιδεα, μηπως με καποιο αλλο προγραμμα εκτος winrar

Δημοσ.

Ψαξε να βρεις το ιδιο torrent απο αλλου και εφοσον εχει τα ιδια αρχεια μπορεις να συνεχισεις το download του υπολοιπου 0.2%...

Δημοσ.

παρακαλεσε καποιος απο το torrent site να κανει seed το αρχειο ετσι ωστε να παρεις και το υπολοιπο...

στα comends του αρχειου γραψε με κεφαλαια PLEASE SEED και μπορει να φιλοτιμηθει καποιος...

Δημοσ.
Παιδια εχω κατεβασει απο torrent ενα αρχειο μεχρι το 99.8% με καταληξη rar. Γινεται να το ανοιξω πριν ολοκληρωθεί χανωντας το 0,02%;

Έχω την εντύπωση χωρίς να είμαι 100% σίγουρος ότι αρχεία με τέτοια κατάληξη είναι αρχεία που κατέβαζα και τα έτρεχα σε περιβάλλον Linux.

Δημοσ.
Έχω την εντύπωση χωρίς να είμαι 100% σίγουρος ότι αρχεία με τέτοια κατάληξη είναι αρχεία που κατέβαζα και τα έτρεχα σε περιβάλλον Linux.

??? Ζιπαρισμένα αρχεία είναι τα rar... Τι εννοείς ακριβώς;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...