dk Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Παιδια εχω κατεβασει απο torrent ενα αρχειο μεχρι το 99.8% με καταληξη rar. Γινεται να το ανοιξω πριν ολοκληρωθεί χανωντας το 0,02%;
shodan Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Ανάλογα τι περιέχει* μπορείς να το ανοίξεις και να κάνεις extract τα περιεχόμενά του φροντίζοντας να είναι τσεκαρισμένη η επιλογή keep broken files.. (Αν περιέχει φωτογραφίες το πιο σίγουρο είναι ότι θα χάσεις το 0,02% αλλά αν περιέχει κάποιο εκτελέσιμο δεν θα λειτουργήσει).
dk Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 γαμ....ο, κανενας αλλος ρε παιδια δεν εχει καμια ιδεα, μηπως με καποιο αλλο προγραμμα εκτος winrar
asmilon Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Ψαξε να βρεις το ιδιο torrent απο αλλου και εφοσον εχει τα ιδια αρχεια μπορεις να συνεχισεις το download του υπολοιπου 0.2%...
dll.hal Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 παρακαλεσε καποιος απο το torrent site να κανει seed το αρχειο ετσι ωστε να παρεις και το υπολοιπο... στα comends του αρχειου γραψε με κεφαλαια PLEASE SEED και μπορει να φιλοτιμηθει καποιος...
mamouxalos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Παιδια εχω κατεβασει απο torrent ενα αρχειο μεχρι το 99.8% με καταληξη rar. Γινεται να το ανοιξω πριν ολοκληρωθεί χανωντας το 0,02%; Έχω την εντύπωση χωρίς να είμαι 100% σίγουρος ότι αρχεία με τέτοια κατάληξη είναι αρχεία που κατέβαζα και τα έτρεχα σε περιβάλλον Linux.
thanocaster Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Έχω την εντύπωση χωρίς να είμαι 100% σίγουρος ότι αρχεία με τέτοια κατάληξη είναι αρχεία που κατέβαζα και τα έτρεχα σε περιβάλλον Linux. ??? Ζιπαρισμένα αρχεία είναι τα rar... Τι εννοείς ακριβώς;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.