mithrid Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 δεν ξερω τι συμβαινει αλλα αυτη η βδομαδα δεν ειναι καθολου ευνοικη απεναντι μου.προκειμενου να τεσταρω τον σκληρο μου(λογω προβληματος που αναφερα σε αλλο post) ειπα να δοκιμασω το ups-line interactive.λοιπον,εκλεισα την παροχη ρευματος και αντι να με κρατησει 10λεπτα οπως εγινε πριν μηνα με διακοπη ρευματος,ξαφνικα ολα out.δεν μου χαρισε ουτε λεπτο να αποθηκευσω τις εργασιες μου.το δοκιμασα και δευτερη φορα και παλι τα ιδια.ημαρτον ρε παιδια τι συμβαινει? (το ρευμα ακολουθει την εξης διαδρομη: πολυμπριζο ασφαλειας--> ups <kebo-απο carefour>--> πριζα 3θεσεων(καλυμμενες 2θεσεις απο καλωδιο οθονης+υπολογιστη).επισης κατι που αναφερα σε αλλο επισης Post το τροφοδοτικο σφυριζει(δεν νομιζω οτι ειναι εκει το προβλημα,γιατι σφυριζε απο παλια και το ups λειτουργουσε κανονικα)
madsc Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δοκίμασε ξανά το ίδιο με μόνο την οθόνη επάνω στο ups, ή μια μικρή λάμπα 40-60W. Αν σου ξανακάνει τα ίδια το πιθανό είναι να έχει κάποιο πρόβλημα το ups σου. Αν κρατήσει την οθόνη/λάμπα μάλλον πας για μπαταρίες ups. /sc
mithrid Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 το διαγνωστικο προγραμμα του ups δειχνει οτι ολα ειναι καλα battery full,αλλα οταν το βαζω να κανει shut down δεν αποκρινεται,το ιδιο και οταν το βαζω να κανει τεστ 10δευτερων.υπαρχει περιπτωση να φταιει το zone alarm security suite?
jimmy_techsound Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Όπως είπε και ο madsc μαλλον μπαταρία πόσο καιρό έχεις το ups?
kallair Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 to pio pithano einai i mpataria. meta apo kapoio kairo ftheiretai k xanei tin apothikeutikotita tis.
jimmy_techsound Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Εντάξει δεν είναι και παλιό αλλα έχω δει πάρα πολλά που ακόμα και στο 6μηνο έβγαιναν off οι μπαταρίες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.