omnislash Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Πως λέγεται το τραγούδι που το ρεφραίν του ακούγεται στο νωρίς των Ημισκούμπρια και έχει πολλούς στίχους με αριθμητική;
Sellers Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Κάπου την έχουμε πατήσει... Αφού υπάρχει thread για τέτοιες ερωτήσεις... (Και είσαι και καιρό μέλος)!!!
pusher Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Kάπου την έχουμε πατήσει Για αναζητήσεις τραγουδιών υπάρχει πάντως αυτό το thread --> [thread=160584]Name That Tune: Αναζητήσεις τραγουδιών #2[/thread] στο forum της μουσικής!
omnislash Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 sorry δεν είχα ξαναποστάρει σε thread μουσικής.Διαγράψτε το:oops:
pusher Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 sorry δεν είχα ξαναποστάρει σε thread μουσικής.Διαγράψτε το:oops: Καλά δεν έγινε και τίποτα... Τουλάχιστον δεν είναι και τόσο σοβαρό. Αν θέλουν οι mod της "Μουσικής" ή κάποιος άλλως smod μορούν να μεταφερθούν τα μηνύματα στο σωστό θέμα! Πάντως καλό είναι όλοι μας (και βάζω και τον εαυτό μου μέσα γιατί συχνά ξεχνιέμαι) να ρίχνουμε μια ματιά στα sticky θέματα κάθε ενότητας πριν ανοίξουμε καινούργιο θέμα. Υ.Σ.: Εγώ καλά καλά δε θυμάμαι ποια sticky υπάρχουν στις ενότητες που γράφω συχνότερα παρά μόνο αυτά στα οποία έχω γράψει κι εγώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.