craig8 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Καλησπέρα παιδιά, Μια ερωτησούλα αν γνωρίζει κανεις: Έχω Kaspersky antivirus όλα καλά δουλεύει κανονικά, έχω τσεκάρει τα απαραίτητα settings όμως όταν πάω στο security center των windows (XP SP2) δεν μου το βλέπει (NOT MONITORED). Εχω τσεκάρει και το "I have an antivirus..." στα recommendations. Καμιά ιδέα?
asmilon Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Ποια εκδοση του Kaspersky τρεχεις? Μπορει να εχεις καποια παλια που να μην συνεργαζεται με το Security Center των ΧΡ.
craig8 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δεν νομίζω να φταίει η έκδοση (6.0.2.614) γιατί πρίν είχα ΝΟD32 και είχα το ίδιο πρόβλημα
Serpe_7 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Απλώς το Security Center των Windows XP δεν αναγνωρίζει το συγκεκριμένο antivirus.Συνήθως αναγνωρίζει τα πιο γνωστά από αυτά, αλλά δεν έχει και καμία σημασία αυτό εφόσον το antivirus λειτουργεί κανονικά.
21century Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Κοιταξε, σε μενα εχω απαενργοποιησει το κενρο Ασφλαειας γιατι απλα δεν μου χρειαζεται την στιγμη που τα αντικκα προγραμμα δουλευουν κανονικοτατα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.