konstantan2003 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 τωρα οταν ανοιγη ο υπολογιστης μου βγαζει αυτο το μυνημα.ειναι αποο το ruddll και μεσα στο παραθηρακι λεει:παρουσιαστηκε σφαλμα κατα την φοστωση c:\windows\system32nvcpldll καποια ρουτινα προετοιμασια μια βιβλιοθηκης δυναμικης συνδεσης (dll)απετυχε.αυτο μου βγαζει τι πρεπει να κανω
asmilon Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Μαλλον εχει σκασει κατι στους οδηγους της Nvidia που εχεις φιλε μου. Απεγκατεστησε τους και ξαναπερασε τους, κατα προτιμηση τους τελευταιους απο το site της Nvidia.
konstantan2003 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 πως δηλαδη τη να κανω σε πιο σιτε να παω και τι να απεγκαταστησω δεν ξερω.ευχαριστω
asmilon Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Τους οδηγους μπορεις να τους κατεβασεις απο εδω: http://download.nvidia.com/Windows/93.71/93.71_forceware_winxp2k_english_whql.exe (Ειναι για Windows ΧΡ και 2000) Καλο θα ηταν να πεις ποια καρτα γραφικων εχεις μηπως ειναι καποια παλια και δε καλυπτουν αυτοι οι οδηγοι. Πας Προσθαφερεση προγραμματων απο τον Πινακα ελεγχου, επιλεγεις τους οδηγους της nvidia και κανεις απεγκατασταση. Μετα την επανεκκινηση απλα εγκαθιστας τους νεους και θα εισαι οκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.