Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Windows Mail μετά την εγκατάσταση Office 2007

sa3rdna

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, θέλω να ζητήσω τη βοήθειά σας σε ένα κουλό πρόβλημα που μου προέκυψε μετά την εγατάσταση του Office 2007. Το πρόβλημα είναι ότι όταν ανοίγω το Windows Mail (που δούλευε μέχρι πρίν λίγο σωστά) μου πετάει ένα παράθυρο και ζητάει να βάλω ξανά username και password, ενώ είναι ρυθμισμένο να κάνει αυτόματα login χωρίς να ζητάει τα στοιχεία αυτά. Το θέμα τώρα είναι ότι ένω τα συμπληρώνω δεν αλλάζει κατί αλλά συνεχίζει να πετάει το ίδιο μύνημα. Και αν πατήσω cancel μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα:

Account: 'Gmail', Server: 'pop.gmail.com', Protocol: POP3, Server Response: '-ERR [AUTH] Username and password not accepted.', Port: 995, Secure(SSL): Yes, Server Error: 0x800CCC90, Error Number: 0x800CCC92

Μπορεί κάποιος να μου πεί τι συμβαίνει και πετάγεται αυτό? Υπόψιν ότι έχω τσεκάρει τις ρυθμίσεις πάνω από 10 φορές και είμαι απόλυτος ότι είναι ok. Αλλά δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να φταίει. Σας παρακαλώ όποιος ξέρεις ας μου πεί μπάς και γλυτώσω το format με το κωλοoffice που έμπλεξα.

PS: Δουλεύω Vista.

Δημοσ.

Αυτοί οι κωδικοί σφάλματος είναι πολύ κοινοί, άμα κοιτάξεις στο ίντερνετ. Συνήθως αυτά του Gmail φτιάχνουν μόνα τους σε μια-δυο μέρες.

Νά κι ένας που είχε το πρόβλημα σε Βίστα και λέει ότι έφτιαξε μόνο του:

http://www.vista64.net/forums/vista-mail/17335-vista-mail-password-error.html

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...