Προς το περιεχόμενο

Ps3 Isos

gherudos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι δεν θα βρείτε πληροφορίες για το που να κατεβάσετε πειρατικό υλικό από αυτό το topic αλλά μια προειδοποίηση προς όλους όσους έχουν αρχίσει να κατεβάζουν PS3 ISOS.Μην κατεβάζετε PS3 ISOS είναι όλα κακά dumps και δεν μπορούν καν να ξεκινήσουν ούτε σε development ps3s.Η πληροφορία ήρθε από μια πολύ εμπιστευτική πηγή και πρώην μέλος του γνωστού group που δεν θα ονομάσω παρά θα δώσω ένα tip ότι είναι από τα αρχαιότερα group.

Ο υποτιθέμενος iso loader από το ίδιο group είναι 100% Fake.

Βασικά αν προσπαθήσεις να κάνεις dump ένα παιχνίδι του PS3 μέσω linux θα καταφέρεις να κάνεις dump μόνο το 1ο session και ένα blue ray δισκάκια έχει πολλά sessions.Προσοχή λοιπόν μη χαλάτε άδικο bandwidth ;)

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

woo wow...ο τυπος τα δινει ολα με το χερι του.αχααχαχ

ειναι διαθεσιμο αυτο?καμμια επιπλεον πληροφορια?

Δημοσ.
Kαλά αν ο iso loader γίνει πραγματικότητα στις 23 του Μάρτη να δω που θα κρυφτείς.:evil:

εγώ να κρυφτώ ή η πηγή μου???:P

Ένα έχω να σας πώ το PS3 υποστηρίζει FAT32,πώς λοιπόν μπορούν τα isos να τρέξουν από το σκληρό εφόσον ξεπερνάνε το όριο του FAT32?

Δημοσ.

Επειδή κάποιο παιδί μου έστειλε pm και μου είπε πως θα συνδέσει εξωτερικό δίσκο φορμαρισμένο σε FAT32 και πιστεύει ότι θα του δουλέψει θα απαντήσω εδώ ώστε να το διαβάσετε και οι υπόλοιποι.Το όριο ενός αρχείου σε σύστημα FAT32 είναι τα 4GB,δηλαδή ένα iso το οποίο είναι παραπάνω από 4GB δεν υπάρχει περίπτωση να το τρέξει γιατί αναγκαστικά θα πρέπει να το κόψετε σε κομμάτια των 4GB.Όλοι ξέρουμε ότι τα παιχνίδια του PS3 είναι μεγαλύτερα των 4GB ;)

Δημοσ.
εγώ να κρυφτώ ή η πηγή μου???:P

Ένα έχω να σας πώ το PS3 υποστηρίζει FAT32,πώς λοιπόν μπορούν τα isos να τρέξουν από το σκληρό εφόσον ξεπερνάνε το όριο του FAT32?

ahm den 3erw dianomh tou linux na yposthrizei kai na ginete egkatastash se fat32...
Δημοσ.
Ο υποτιθέμενος iso loader από το ίδιο group είναι 100% Fake.

anaferesai ston loader ths paradox profanws. gia na doume ena quote apo to forum ths gnwsths xecuter:

Team Xecuter confirms Paradox exploit

na kai ena prosfato project ths paradox. 2o link

na 8ymisw endeiktika to red steel, to prwto wii game apo poion "bghke".

εγώ να κρυφτώ ή η πηγή μου???:P Ένα έχω να σας πώ το PS3 υποστηρίζει FAT32,πώς λοιπόν μπορούν τα isos να τρέξουν από το σκληρό εφόσον ξεπερνάνε το όριο του FAT32?

Na sou kanw kai egw mia erwthsh. Pws bgainoun blu ray dumps 8-10-25 GB apo to ps3 linux ap'th stigmh pou to FAT32 yposthrizei mono mexri 4GB?

H phgh mou emena leei: apo thn polh erxomai kai sthn korfh kanela ;-)

Δημοσ.
Na sou kanw kai egw mia erwthsh. Pws bgainoun blu ray dumps 8-10-25 GB apo to ps3 linux ap'th stigmh pou to FAT32 yposthrizei mono mexri 4GB?

Με τον τρόπο που σου είπα,γίνεται σε κομμάτια και μετά τα κολλάνε.Έχεις προσπαθήσει να περάσεις ένα dvd dual layer σε σκληρό δίσκο με FAT16 ή FAT32;

Στην περίπτωση του FAT16 το κόβει σε κομμάτια των 2GB (το οποίο έχει όριο 2GB ανά αρχείο)και στη περίπτωση του FAT32 το κόβει σε κομμάτια των 4GB και απλά χρησιμοποιεί το αρχείο mds για να "κολλήσει" τα κομμάτια.

Το τι θα γίνει μόνο το μέλλον θα δείξει,η πηγή μου μου λέει ότι αυτά που μου είπε είναι 100% αληθινά.Εγώ εύχομαι να βγεί ψεύτης αλλά πιστέψτε με ήταν ο καλύτερος coder του συγκεκριμένου γκρούπ.

Δημοσ.
ahm den 3erw dianomh tou linux na yposthrizei kai na ginete egkatastash se fat32...

Φίλε μου με μια απλή αναζήτηση βρήκα αυτό:

Υπαρχει ή προβλεπεται να υπάρξει εκδοση του linux που να υποστυριζει fat32?

Ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια. Linux που να υποστηρίζει Fat32, δεν υπάρχει ακόμα. Αυτό με την εξής έννοια: Δεν έχει βγει ακόμα kernel που να έχει ενσωματωμένη υποστήριξη για fat32. Από τον kernel 2.0.27 και μετά, υπάρχει ένα patch, στηγ διεύθυνση http://bmrc.berkeley.edu/people/chaffee/fat32.html

Επίσης, ακούγεται ότι ο kernel 2.0.34 θα το έχει ενσωματωμένο. (αλλά αυτό ακουγόταν και για τον 2.0.33, και τον 2.0.32).

Δεν ξέρω για τους μη σταθερούς kernels, της σειράς 2.1.xx, αλλά αν έχεις τέτοιο kernel, θα σου πρότεινα να κάνεις λίγη υπομονή. Απ' ότι φαίνεται, σε λίγο βγαίνει ο 2.2.0

Δημοσ.
sas euxome na pernate kala..!

check out here: http://www.octapus.net

Η συγκεκριμένη ομάδα μας δουλεύει ψιλό-γαζί. Αυτό που φορτώνει δεν είναι ούτε κατα διάνοια αντίγραφο, αλλά κώδικας που στέλνουν οι εταιρείες στα περιοδικά. Το PS3 που έχει εκεί είναι testing unit που σημαίνει ότι φορτώνει μόνο κώδικες. Αν εισάγες ένα original παιχνίδι δεν το παίζει.

Γενικότερα έχει καταντήσει κουραστικό αυτό που κάνουν κάποια γκρουπ για να στρέψουν τα βλέματα πάνω τους. Χρησιμοποιούν debug units για να δείξουν ότι δήθεν φορτώνουν "αντίγραφα".

Δημοσ.
υχαριστούμε για τα καλά σου λόγια. Linux που να υποστηρίζει Fat32, δεν υπάρχει ακόμα
e nai den yparxei akoma kai to linux tou ps3 den fortwnei se fat32.... den einai anagkh loipon o loader na douleyei se fat32 ;)
Δημοσ.

to ps3 linux ap'oti eida exei prosfato kernel (2.6.10), ara yposthrizei read/write se fat/fat32 kai ntfs partitions (mesw ntfs-3g). omws to filesystem toy einai ext2/3 (gi'ayto kai bgazei 4GB< dumps. to ext2 exei file size limit 2 TB).

to ti 8a kanei o loader, einai allh ypo8esh (se sxesh me to linux). logika 8a diavazei oti file system ton ftia3oun na diabazei.

to ps3 formarei kai kala ka8e sklhro se FAT/FAT32 alla phre to mati mou kati arbylo-posts oti sto eswteriko system partition den yparxei o 4GB/file periorismos (ara einai allo file system). to'psa3e kaneis perissotero?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...