Snolly Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Ρε παιδιά δεν έχει να κάνει το IT με τον κάθε επαγγελματία πληροφορικάριο. Ο supervisor μου στον πανεπιστήμιο με δύο διδακτορικά στην πληροφορική και κάτι εκατομμύρια ευρώ επιχορήγηση για την έρευνα του σε NLP συστήματα (natural language processing) δεν ξέρει να βάλει έναν driver στα Windows. Πληροφορικάριος διδακτορικός και μάλιστα πολύ καλός... Κι εγώ προγραμματιστής με τη βούλα σπούδασα πότε δεν μας έμαθαν ITιλίκια. Αυτά από hobby τα ξέρω.
Dark_son20 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 sou apantise ena sim-forumitis se kapio prob pou eixes... den sou kanei i apantisi les thes epagelmatiki (kai ton ftineis pou ekatse kai asxolithike me tin parti sou kiolas)... giati den pas na pliroseis na pareis epagelmatiki apopsi? kleftes tha ginoume?
johnyboy Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 h texnologia eine klados mustirios.ean kati den to douleveis kai den to parakoloutheis to ksexnas.edo kala kala den thimame ta office.ekselisete apistefta grigora kathe mera.opote o kathenas ksera afto kanei pio sixna. kai gia na mpo sto thema.eime mastroxalastis pc.Τεχνικος Η/Υ και Δικτυων.
random Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Ισως ενδιαφέρει τους επαγγελματίες Ε.Π.Ε : Mελέτη Επισκόπησης της Πληροφορικής 2006
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.