Προς το περιεχόμενο

Επαγγελματίες

tonyk_x

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποίοι από τα μέλη ασχολούνται επαγγελματικά με τον τομέα της πληροφορικής?

Κάντε ένα post εδώ και αναφέρετε τον/τους τομείς με τους οποίους ασχολείστε.

Εγώ λόγου χάρη:

Συναρμολόγηση - Επισκευή Η/Υ, Δίκτυα, Λογιστικές Εφαρμογές, Μηχανήματα γραφείου - Φωτοαντιγραφικά, Πωλήσεις αν και κατά βάση είμαι τεχνικός, Συμβουλευτικές υπηρεσίες.

Δημοσ.

Περίπου το μισό forum ασχολείται επαγγελματικά με ΙΤ, με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο.

O λόγος αυτού του topic;

/sc

Δημοσ.

apla isws kapoies fores xrhazomaste pio "epaggelmatikes" gnwmes opote den einai kako na kseroume panw katw poios asxoleite kai me ti.

pantos to topic den exei tpt "ypopto" kata va8os.

Δημοσ.

Το να δηλώνει κάποιος "επαγγελματίας" δεν σημαίνει πως υποχρεωτικά η γνώμη του πρέπει να μετράει περισσότερο από κάποιον άλλον. Ξέρω πολλούς "ερασιτέχνες" με γνώσεις που θα ντρόπιαζαν πολλούς επαγγελματίες του κλάδου της πληροφορικής.

Δεν μιλάω για κάποιους συγκεκριμένα, απλά λέω κι εγώ με τη σειρά μου πως δεν νομίζω πως έχει και πολύ νόημα το παρόν τοπικ...

Δημοσ.
Το να δηλώνει κάποιος "επαγγελματίας" δεν σημαίνει πως υποχρεωτικά η γνώμη του πρέπει να μετράει περισσότερο από κάποιον άλλον. Ξέρω πολλούς "ερασιτέχνες" με γνώσεις που θα ντρόπιαζαν πολλούς επαγγελματίες του κλάδου της πληροφορικής.

Etsi Bravo xanapesto!!!!

Δημοσ.
Etsi Bravo xanapesto!!!!

Ετσι ειναι!

Υπαρχουνα ατομα, οχι μονο εδω μεσα, που δεν εργαζονται στον χωρο της πληροφορικης, αλλα σε αλλο τομεα, και γνωριζουν πολλα περισσοτρεα πο ατομα που ειναι μεσα σε μηχανογραφησεις και τεχνικα τμηματα.

Χωρις να παρεξηγηθει κανενας... ετσι!

Εχω δει ατομα απο χομπυ να ασχολουνται με Cisco routers Και να ξερουν τα απιστευτα...

Στο μεταξυ εγω σε μηχανογραφηση τραπεζας δουλευω... και εχω διαβασει δικτυα κτλ...

Δημοσ.

δεν ξερω για σας παλλικαρια μου αλλα εγω δηλωνω επαγγελματιας...ενταξει,υπαρχουν κανα δυο που να μου τη βγαινουν εδω μεσα.ΑΛΛΑ οπου να ναι θα τους ξεπερασω!!!

εχουμε και λεμε λοιπον...(ακουστε τις γνωσεις μου:))

1)εχω γνωσεις υπνου (αμεεεεε,ξερω να κοιμαμαι ανασκελα,μπρουμυτα και στο πλαι,αμε,αμε....)

2)εχω γνωσεις ξαπλας (αμεεεεε,μπορω να την αραζω ατελειωτες ωρες στον καναπε και να βλεπω ταινιες)

3)εχω γνωσεις....καφε (μπορω να πιω 1002 καφεδες σε 1002 χωρους,οπου θελετε)

4)εχω γνωσεις....κωλοβαρεματος (μπορω να κατσω και να κανω κατι τετοιο ατελειωτες ωρες)

εχω κι αλλες γνωσεις αλλα δεν τις αποκαλυπτω...

ΜΕΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΗΛΩΝΩ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ.........ΤΕΜΠΕΛΗΣ

Δημοσ.

Ρε σεις ο άνθρωπος μια ερώτηση έκανε δεν είπε ότι όποιος έχει ένα χαρτί ή κάνει μια δουλειά είναι ο φωτεινός παντογνώστης και οι άλλοι είναι άχρηστοι...χαλαρώστε!

Anyhow, εγώ R&D - Integrated Systems Design

Δημοσ.

Δεν μιλάω για κάποιους συγκεκριμένα, απλά λέω κι εγώ με τη σειρά μου πως δεν νομίζω πως έχει και πολύ νόημα το παρόν τοπικ...

Στον ΟΑΕΔ που δουλεύω έχω 4 συνάδελφους που διδάσκουν πληροφορικοί, οι 2 είναι Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί πολυτεχνείου και οι άλλοι 2 έχουν τελειώσει κάποιο ΑΕΙ πληροφορικής...Ρίχνω απίστευτο γέλιο κάθε φορά που τους λύνω το οποιοδήποτε χαζό πρόβλημα έχουν με τα PC του σχολείου.

Παρεπιπτόντως θεωρώ πως το μεγαλύτερο σχολείο όσον αφορά τα καθημερινά προβλήματα των υπολογιστών μας είναι η καθημερινή τριβή μαζί τους και τα φόρουμ...

Δημοσ.

Παιδιά επειδή μάλλον παρεξηγήθηκα και δεν ήταν αυτή η πρόθεση μου θα προσπαθήσω να βάλω κάποια πράγματα στη θέση τους.

Καταρχάς δεν είπα ότι κάποιου η γνώμη μετράει περισσότερο από κάποιου άλλου. ούτε ότι όλοι οι επαγγελματίες έχουν παραπάνω και ποιο έγκυρες γνώσεις από χομπίστες. Και εγώ που δηλώνω επαγγελματίας έχω εκφράσει απορίες για θέματα τα οποία δε γνωρίζω και έχω λάβει απαντήσεις στο φόρουμ. είμαι βέβαιος ότι δεν ήταν όλες οι απαντήσεις από επαγγελματίες.

Π.χ. σε κάποιο τόπικ που ανέβασα πήρα μία μία απάντηση από τον patrino, και μόνο από αυτόν που από όσο γνωρίζω δεν ασχολήτε επαγγελματικά με την πληροφορική.

Παρόλα αυτά πιστεύω ότι υπάρχουν θέματα τα οποία μπορούν να απαντηθούν καλύτερα και πιο τεκμηριωμένα από επαγγελματίες λόγω της καθημερινής εντριβής τους με αυτά στον επαγγελματικό τους τομέα. Τώρα ότι υπάρχουν επαγγελματίες και "επαγγελματίες" δε νομίζω ότι είναι κάτι με το οποίο θα έπρεπε να ασχοληθούμε σε αυτό το τόπικ. Όπως επίσης πιστεύω ότι ένα πτυχίο δε σε κάνει επαγγελματία, η εμπειρία που αποκτάς με κόπο και η συνεχή εντριβή με το αντικείμενο σε κάνει επαγγελματία.

Αυτά είχα να πω και λυπάμαι αν προκάλεσα αναστάτωση.

Δημοσ.
Π.χ. σε κάποιο τόπικ που ανέβασα πήρα μία μία απάντηση από τον patrino, και μόνο από αυτόν που από όσο γνωρίζω δεν ασχολήτε επαγγελματικά με την πληροφορική.

χμ...11 χρονια ενασχοληση με τους υπολογιστες.

Φοιτητης μηχανικος Η/Υ

εεε,αυτα

βεβαια στο προφιλ μου σαν απασχοληση λεω οτι τρωω τα λεφτα των δικων μου,αλλα αυτο δεν ειναι και τοοοσο αληθεια :):):):):):):):):):)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...