Προς το περιεχόμενο

top-50 2000-2006

wardjdim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε να για αυτό οι λίστες τοπ50 και τοπ100 είναι χαζές. Γιατί σε πράγματα όπως η τέχνη όλα είναι τόσο υποκειμενικά και δεν υπάρχει και κανένας λόγος να γίνουν αντικειμενικά.

Και τα λέω όλα αυτά, παίρνοντας παράδειγμα το ποστ του φίλου Νίκου.

Καλή και άγια η κουλτούρα αλλά seriously σε top50 να μην υπάρχει ο άρχοντας έστω και 50ός;:mrgreen:

Ούτε στο τοπ1000 μου.... :lol:

Mulholland Dr.(Ε.Λ.Ε.Ο.Σ-ο τύπος κοροϊδεύει τον κόσμο.Βλέπεις την ταινία επειδή ο σκηνοθέτης είναι πολύ καλός και αυτός το εκμεταλλεύεται και πλασάρει κάτι τελείως εμετικό σαν έξυπνο,αινιγματικό,ψαγμένο που η αλήθεια είναι ότι σε βάζει στο τριπάκι ότι κάτι περίεργο παίζει και αξίζει τον κόπο αλλά καταλήγει..στο πουθενά..το απόλυτο 0 όμως!Προσβάλει την νοημοσύνη του θεατή ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ.Ίσα ίσα να σε σκαλώσει χωρίς κανένα απολύτως λόγω κιόλας.Πιο πολύ αναρωτιέσαι "Κάτσε ρε φίλε δεν παίζει να είναι τόσο μούφα...,μήπως το τάδε σήμαινε εκείνο και το άλλο ήταν αυτό και ήθελε να πεί το εξής και έγινε έτσι;" που απλά και όμορφα όσο πιο γρήγορα σταματήσεις να σκέφτεσαι τι εννοούσε ο ποιητής και απαντήσεις.."Μπα τελικά ήταν τόσο μούφα" τόσο το καλύτερο για σένα.Το αν είναι κάτι πρωτότυπο ποσώς με ενδιαφέρει.Σιγά μην του δώσω και βραβείο που γύρισε μια μπούρδα.Αδικεί ακόμη και τον ίδιο του τον εαυτό με αυτή την αηδία καθώς είναι από τους πιο ευφυείς σκηνοθέτες..Αλλά από την άλλη πλευρά πόσο πολύ ευφυέστατο είναι να κοροϊδεύεις τόσο κόσμο και να σε βάζουν και μέσα σε top10;Καλή μαγκιά του.Κακή η ταινία του.),crash,pianist(αν και Αγαπημέεεενος σκηνοθέτης-προτιμώ το Όλιβερ Τουίστ του Πολάνσκι by far),και κάτι απίθανες έξω(It's all about love???).:-D

Τα ακριβώς αντίθετα... :lol:

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ούτε στο τοπ1000 μου.... :lol:

Τα ακριβώς αντίθετα... :lol:

Για το τοπ1000 απλά είσαι αρνητικός γιατί οι ταινίες ήταν πάρα πολύ καλές και οι 3.

Θα χαρώ πάρα πολύ αν υπάρξει κάποιος να μου εξηγήσει τι ήταν αυτό που του άρεσε σε αυτή την ταινία ή τι νόημα έβγαλε.Να σημειώσω ότι από σκηνοθετικής πλευράς η ταινία παίρνει για μένα πολύ ψηλό βαθμό.Σαν ταινία πατώνει..για ευνόητους λόγους.Έχει γυρίσει πολλά διαμάντια ο Λίντς αλλά αυτή η ταινία ήταν απλά μια φάρσα για εμένα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...