jim22479 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Μεχρι πριν απο 3-4 μερες μπορουσα και εμπενα σε ενα ασυρματο δικτυο της γειτονιας μου.Τωρα ομως δεν μπορω.Οταν κανω view available networks μου δειχνει διαφορα δικτυα ,πολλα απο τα οποια ειναι με κλειδι .Το συγκεγκριμενο που σας αναφερω ομως αν και δεν εχει το εικονιδιο του κλειδιου και ειναι unsecured , οταν παταω να συνδεθω,μου βγαζει οτι παει να κανει connect αλλα μετα το παραθυρακι σβηνει χωρις να εχω μπει.Τι μπορει να συμβαινει.Στα αλλα δικτυα που ειναι secured , μου λεει να βαλω το κλειδι..στο αλλο ομως οχι
de173 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Μία ερώτηση πριν από κάθε απάντηση... Αυτό γίνεται εις γνώση του άλλου;
jim22479 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 οχι απλα μου φενεται περιεργο γιατι να μην μπορει αν και ειναι unsecured!
tonyk_x Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Μία ερώτηση πριν από κάθε απάντηση... Αυτό γίνεται εις γνώση του άλλου; nwmizw oti kserw ti akrivos symvainei alla apanthse sthn parapanw erwthsh giati einai sxetiko.... οχι απλα μου φενεται περιεργο γιατι να μην μπορει αν και ειναι unsecured! xm... apanthses.... mallon o allos se phre eidhsh oti mpeneis aprosklhtos kai evale mac adress security sto access point tou. koinos sorry file mou alla o tsampa pe8ane....
alqui Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Des an stis idiotites tis kartas sou iparxei i epilogi optimise for distance. An nai epelexe to kai xanadokimase. Episis iparxei kai to netstumbler me to opoio mporeis na deis se real time an exeis sima apo asirmata dikya giro sou kathos kai ta DB tou simatos.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.