apoc Δημοσ. 25 Μαρτίου 2002 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2002 Γεια σας για να μην πολυλογω μηπως καποιος απο εσας εχει την ευχαριστηση να μου δωσει μια βοηθεια για το ποια εντολη πρειπει να δωσω στο modem αυτο ετσι ωστε να μην πεφτει η γραμμη καθε 3-4 λεπτά! Εχω ειδη παιξει με τις ρυθμισεις να μειωσω το max connection speed αλλα το μοντεμ συνεχιζει να συμπεριφερεται με τον ιδιο τροπο! Να το τονισω οτι χρησιμοποιω ενα Supra 56k pro i και ολα πανε καλά και με την γραμμη και με το συστημα...αλλα μετα απο προτροπη συγγενη να δω τι φταιει με το μοντεμ του που πεφτει η γραμμη καθε 4 λεπτα....δοκιμαζοντας το και στο δικο μου συστημα παρατηρησα την ιδια συμπεριφορα...εκανα μια μικρη ερευνα στο ιντερνετ αλλα δεν μπορεσα να βρω το manual...μια ακομα ερευνα στην insomnia δεν ειδα κατι συγκεκριμένο! οποιος τυχαινει να εχει το ιδιο μοντεμ Crypto Extra 56K external (Motorola chip) μηπως μπορει να βοηθήσει? ευχαριστω εκ των πρωτέρων
or1onas Δημοσ. 25 Μαρτίου 2002 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2002 Αν μπορείς πες μας τι λειτουργικό σύστημα εχεις...
apoc Δημοσ. 26 Μαρτίου 2002 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2002 Windows XP professional αν και δεν νομιζω να έχει σημασια γιατι την ιδια συμπεριφορά έχει το modem και σε συστημα με Windows 98... φυσικα εχω κατεβασει ολους τους driver απο το site του κατασκευαστή!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.