Προς το περιεχόμενο

\windows\system32\config\system

happy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε ολους!

Οταν ανοιγω το πισι βλεπω μαυρη οθονη που λεει οτι το αρχειο του τιτλου λειπει.Τι μπορω να κανω εκτος απο format?Εχω και ενα σιντι με XP Pro Greek εκανα επανεκκινηση και πατησα "r" για επιδιορθωση ωστε να κανω copy-paste το αρχειο που λειπει απο το σιντι αλλα δεν εχω ιδεα απο DOS εντολες και γενικα δεν εχω εμπειρια απο repair σε ΧΡ.Καμια ιδεα για το τι φταιει και πώς να το διορθωσω?Σε καμια περιπτωση δε θελω να κανω format...Help!!

Δημοσ.

Πάντως δώσε και λίγη προσοχή σε αυτή τη πρόταση μέσα από τη σελίδα αυτή

Εάν υπάρχει αντίγραφο ασφαλείας της Αυτόματης Αποκατάστασης Συστήματος (Automatic System Recovery - ASR), αυτή είναι η προτεινόμενη μέθοδος αποκατάστασης. Η Microsoft συνιστά να χρησιμοποιήσετε το αντίγραφο ASR, πριν να προσπαθήσετε να ακολουθήσετε τη διαδικασία που περιγράφεται σε αυτό το άρθρο.

Εγώ το είδα αυτό μετά που έκανα όλα τα υπόλοιπα...

Και επίσης ελπίζω να είχες recovery point ή να το είχες να σώζει αυτόματα

μιας και αυτή η διαδικασία σου επιτρέπει απλά να κάνεις recovery σε κάποια προηγούμενη κατάσταση των windows.Σαν παθόν στο λέω, γιατι είχα απενεργοποιήσει το αυτόματο ο μλκς και τώρα δε μπορώ να κάνω τίποτα.

Για το οτι δε τα βρίσκει δε ξέρω,στο C είναι τα windows?Αν οχι άλλαξε το όνομα του path όπως λέει και στη σελίδα.Και κάνε τα batch βεβαια να μη παιδευεσαι αδικα

Δημοσ.

το /f διορθώνει τα λάθη που θα βρει (αν βρει κάποια) αν δεν δώσεις /f τρέχει μόνο σε Read mode....).....

Anyway για όποιες εντολές "DOS" (πιο σωστό θα ήταν command prompt τώρα πια....) δεν είσαστε και πολύ σίγουροι για τις παραμέτρους δίνεις XXXXXXX /? και σου ανοίγει το ψευτοhelp......

δηλ.: chkdsk /?

ένα ένα μου έρχονται.....το chkdsk /f δεν κάνει Format ta Windows......αλλά κάνει μια άλλη βλακεία....: αν βρει αρχεία "κατεστραμένα" τα σώνει στον δίσκο με μια μορφή περίεργη που (εγώ τουλάχιστον) δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις......

Δημοσ.

λοιπον ακου τι θα κανεις για το φτιαξεις

το αρχειο που λες βρισκεται \windows\system32\config\system

εσυ θα βαλεις τον δισκο σου σε ενα αλλο pc για να μπορει να το διαβαζει μεσα απο τα windows. (αν ειναι ntfs)

αφου θα τον εχεις βαλει σαν δευτερο δισκο θα μπεις μεσα στο φακελο C:\WINDOWS\repair

εκει θα βρεις ενα αρχειο που λεγεται system σκετο.

θα το αντιγραψεις μεσα στο φακελο \windows\system32\config\

θα σβησεις το παλιο και θα βαλεις τον καινουργιο.

μετα αφου θα το βαλεις στο pc σου και θα ξεκινησει κανονικα, θα σου ζητησει να ξαναβαλεις ΟΛΟΥΣ τους drivers απο την αρχη....

καλη συνεχεια!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...