Spartacos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Σημερα εφτασε στα χερια μου ο wd raptor 150 (ο μη διαφανος) http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=984&product=828580 οπως βλεπετε αναφερει ρητα οτι η εγγυηση ειναι 5 χρονια. Με εκπληξη ομως βλεπω οτι πανω στην πλαστικη σακουλα του δισκου υπαρχει ενα αυτοκολλητο οπου γραφει για εγγυηση 3 ετων! Υποψιαζομαι οτι προκειται για ανθρωπινο λαθος αλλα θα παρακαλουσα χρηστες που εχουν αγορασει δισκους με 5ετη εγγυηση απο το εν λογω καταστημα(πχ seagate ή raptor) να επιβαβαιωσουν το παραπανω.
worldcitizen Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Γιατί δεν παίρνεις απλά ένα τηλέφωνο το Πλαίσιο να το διευκρινήσεις...? Παρεμπιπτόντως είναι 5 Χρόνια εγγύηση Πλαίσιο, όχι αντιπροσωπίας ..
Razor333 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Οι raptor εχουν εγγυηση 5χρονια. Επισεις το πλαισιο αλλαζει σκληρους σε 20 λεπτα οποτε μην φοβασε για τπτ.
Spartacos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Γιατί δεν παίρνεις απλά ένα τηλέφωνο το Πλαίσιο να το διευκρινήσεις...? αυτο θα γινει σε κανα 12ωρο... Παρεμπιπτόντως είναι 5 Χρόνια εγγύηση Πλαίσιο, όχι αντιπροσωπίας .. κατι που μπορω να ξεχωρισω...το αυτοκολλητο αναφερεται στην εγγυηση του ΠΛΑΙΣΙΟΥ
green_beret Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Μεινε ησυχος... Θα βρεις ακρη. Προφανως προκειται για λαθος.
giankyr Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Σε 3 χρόνια θα έχεις αλλάξει τα πάντα στο PC Προσωπικά ακόμα και τα 3 χρόνια μου φαίνονται υπεραρκετά
Serpe_7 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δεν λες καλά που σου είχε έστω αυτήν την εγγύηση μέσα.Εγώ ότι και αν έχω αγοράσει από αυτό το κατάστημα ποτέ δεν έχω βρει εγγύηση μέσα στα πακέτα.Επικοινώνησα με e-mail και μου απάντησαν ότι σε περίπτωση που υπάρξει κάποιο πρόβλημα, τότε η απόδειξη του προϊόντος θεωρείται ως εγγύηση.
R_Barrichello Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Εμενα για τους δικους μου WD (οχι raptor) μου ειχαν πει 3 χρονια αλλα και χωρις αποδειξη που ειχα παει εναν χτυπημενο τον αλλαξαν. Δεν τα πολυκοιτανε αυτα.
GREGKERKYRA Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 μην ανησυχείς, αλλά πάρτους τηλ και πές μας τι σου είπαν.
Spartacos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Λοιπον μολις επικοινωνισα με το καταστημα.Ειναι αυτο που περιμενα,ενα ανθρωπινο λαθος που δεν επηρεαζει την εγγυηση(που τη χρησιμοποιεις ετσι κ αλλιως με την αποδειξη).Η εγγυηση ειναι 5 ετων
poulinos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 apla tha kolisan lathos autokolito.min aagxonesai.
Gary_Kokkin Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δεν λες καλά που σου είχε έστω αυτήν την εγγύηση μέσα.Εγώ ότι και αν έχω αγοράσει από αυτό το κατάστημα ποτέ δεν έχω βρει εγγύηση μέσα στα πακέτα.Επικοινώνησα με e-mail και μου απάντησαν ότι σε περίπτωση που υπάρξει κάποιο πρόβλημα, τότε η απόδειξη του προϊόντος θεωρείται ως εγγύηση. http://www.kepka.org/Grk/Lgs/Legislation/03.htm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.