arxaggelos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 mporei na exoun kai dikio pou lene oti den kseroun gia na mh se paroun sto laimo tous. otan phra to a100-906 mou erxontan partides h mia meta thn allh, alles me 1x1024 kai alles me 2x512 xwris n afainetai apo pouthena ektos ki an to anoiges h to evlepes me sxetiko software (px pcwizard). eytyxws to diko mou einai 1x1024 giati tha to anavathmisw sxetika syntoma, alla ayto pou katalava einai oti analoga me thn partida vazoun o,ti exoun diathesimo. an kserei kaneis kati sxetiko me ayto as me diorthwsei.
FilipposMD Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Εννοείται ότι καλύτερα να λένε ότι δεν ξέρουν από το να πουν μια μπαρούφα, αλλά κι εγώ που πάω να σκάσω 1300 ευρώ, από ποιον θα μάθω τι παίρνω; Να ήταν 13, να πω ότι θα το πάρω κι ό,τι κάτσει, αλλά τώρα δε γίνεται!
prokozo Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Oxi multirama δεν πήρα, μόνο voip έχω και δεν παίρνω 800...Αν έχει 2χ512 μάλλον το 2ο ...πάντως σ'ενα eshop που είχε να προσθέσεις μνήμες,άλλο δίσκο κτλ το κόστος για το κάνεις 2GB ήταν γύρω στα ?124 edit:εδώ και είναι στα 140 τελικά... @prokozo chipset to 945PM έχει και όχι το 945GM που γράφουν μερικά eshop ε?, έχει dedicated gpu και αυτό είναι αυτονόητο αλλά πότε δεν ξέρεις... To έχεις δουλέψει με την μπαταρία να μας πεις τι αυτονομία έχει?? πολλές ερωτήσεις εεε... το chipset σύμφωνα με το cpu-z είναι το intel i945PM η κάρτα γραφικών έχει 256 ΜΒ μνήμη και παίρνει αν χρειαστεί άλλα 256 ΜΒ από τη μνήμη του συστήματος. Η αυτονομία του μέχρι τώρα είναι λιγότερο από 2 ώρες. Πρέπει βέβαια η μπαταρία να φορτιστεί και αποφορτιστεί 3-4 φορές για να αποδόσει τα μέγιστα. Εγώ δεν χρησιμοποιώ πολύ την μπαταρία. Τώρα όσον αφορά τη μνήμη μάλλον ο arxagelos έχει δίκιο. Βάζουν ότι έχουν διαθέσιμο. Αν είσαι τυχερός θα σου έρθει με 1Χ1024 αλλιώς 2Χ512.
21century Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Σε οτι αφορα την καρτα γραφικων μαλλον ειναι hupermemory που σημαινει οτι απο τα 256 και πανω τραβαει απο την κεντρικη μνημη του συστηματος, φυσικα αυτο θα εχει και αντικτυπο σε επιδοσεις σε πολλα παιχνιδια. Αλλα παλι 256 ειναι υπερ αρκετα...
boom123 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 το chipset σύμφωνα με το cpu-z είναι το intel i945PM η κάρτα γραφικών έχει 256 ΜΒ μνήμη και παίρνει αν χρειαστεί άλλα 256 ΜΒ από τη μνήμη του συστήματος. Η αυτονομία του μέχρι τώρα είναι λιγότερο από 2 ώρες. Πρέπει βέβαια η μπαταρία να φορτιστεί και αποφορτιστεί 3-4 φορές για να αποδόσει τα μέγιστα. Εγώ δεν χρησιμοποιώ πολύ την μπαταρία. Τώρα όσον αφορά τη μνήμη μάλλον ο arxagelos έχει δίκιο. Βάζουν ότι έχουν διαθέσιμο. Αν είσαι τυχερός θα σου έρθει με 1Χ1024 αλλιώς 2Χ512. thanks for the info! η κάρτα φαίνεται *****ει την μπαταρία..λίγες μου φαίνονται 2 ώρες ρε γμτ
malmsteen Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Eχοντας το μηχάνημα θέλω να σημειώσω ότι αν σου έχει 2Χ 512ΜΒ ειναι υποχρεωμένοι στην toshiba συμφωνα με τα επίσημα specifications sto site tous να τα αντικαταστήσουν με 1 χ 1024ΜΒ. Οσον αφορά το μηχάνημα άνοιξα ένα σχετικό thread sto http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=31775
g-symeon Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Γειασας παιδια. Θα ειθελα να κανω μερικεσ ερωτησεισ γιατι κι εγω θελω να αγορασω το toshiba καπια στιγμη. 1: Πωσω δειαρκια μπαταρια εχει περιπου? 2: ειχα ακουσει οτι υπαρχουν κατι μοντελα toshiba που ειναι αδιαβραχα και με καλο προστατευτικο γυρω γυρω. Αληθευη?
boom123 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Γειασας παιδια. Θα ειθελα να κανω μερικεσ ερωτησεισ γιατι κι εγω θελω να αγορασω το toshiba καπια στιγμη. 1: Πωσω δειαρκια μπαταρια εχει περιπου? 2: ειχα ακουσει οτι υπαρχουν κατι μοντελα toshiba που ειναι αδιαβραχα και με καλο προστατευτικο γυρω γυρω. Αληθευη? το chipset σύμφωνα με το cpu-z είναι το intel i945PM η κάρτα γραφικών έχει 256 ΜΒ μνήμη και παίρνει αν χρειαστεί άλλα 256 ΜΒ από τη μνήμη του συστήματος. Η αυτονομία του μέχρι τώρα είναι λιγότερο από 2 ώρες. Πρέπει βέβαια η μπαταρία να φορτιστεί και αποφορτιστεί 3-4 φορές για να αποδόσει τα μέγιστα. Εγώ δεν χρησιμοποιώ πολύ την μπαταρία. Τώρα όσον αφορά τη μνήμη μάλλον ο arxagelos έχει δίκιο. Βάζουν ότι έχουν διαθέσιμο. Αν είσαι τυχερός θα σου έρθει με 1Χ1024 αλλιώς 2Χ512. 3 post πιο πάνω.
basilis5 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Eχοντας το μηχάνημα θέλω να σημειώσω ότι αν σου έχει 2Χ 512ΜΒ ειναι υποχρεωμένοι στην toshiba συμφωνα με τα επίσημα specifications sto site tous να τα αντικαταστήσουν με 1 χ 1024ΜΒ. Οσον αφορά το μηχάνημα άνοιξα ένα σχετικό thread sto http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=31775 επειδη διαβασα το ποστ σου η τοσιμπα και η καθε τοσιμπα,απο την στιγμη που πληρει τις προδιαγραφες που εχει θεση η microsoft σαν minimum για τα windows vista, ειναι επομενο να τα ενσωματωσει σε ολα της τα νεα μηχανηματα. δεν σου ειπε πως θα παιζουν τελεια,αλλα πως θα παιζουν δεν θα επρεπε να κατηγορεις την τοσιμπα,αλλα την microsoft! η τοσιμπα δεν μπορει να μεινει πισω στις εξεληξεις το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να βαλεις 2 γιγα μνημη πιστευω τοτε θα πανε καλυτερα,αν ομως εχεις 2*512 τοτε θα πρεπει να πληρωσεις τα διπλασια,και ειναι βλακεια αυτο,και εγω το ιδιο προβλημα εχω και τα τσιγκουνευομαι..
boom123 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 φίλε malmsteen μας έβαλες όλους σε σκέψη τώρα με αυτό το post... έκανες τελικά κάποια αναβάθμιση να μας πεις τι έγινε...
malmsteen Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Σημερα θα ξερω αν έχω 1χ 1024. Αν 'εχω 2χ 512 θα απαιτήσω να τα αντικαταστήσουν με 1x1024 σύμφωνα με τις επισημες προδιαγραφές. Παντως αν διαβασατε και το αλλό ποστ τελικα με την απεγκατασταση του νορτονα και κάποιων" περιττών" utilities το μηχάνημα πηρε μεγάλη ανασα και ειναι πιο ελαφρύ τωρα. Παντως φαινεται οτι για τα vista oi 2 αναβαθμίσεις που ειπωθηκαν εινα must. 1η η 1GB RAM και 2ος o σκληρος δίσκος στις 7500 στροφές Αλλά και μονο η μνήμη να μπει το λαπτοπ πιστευω θα πετάει. Λέω να βάλω αυτή http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554927 τιμή αντιπροσωπειας 160Ευρω για δίσκο δεν τους ρώτησα.
21century Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Καλα με το Νορτονα ασχολειστε ακομα που ολο προβληματα δημιουργει? Στο ιδκου τοσιμπα μολις το πηρα και το ανοιξα το πρωτο πραγμα που εκανα ηταν να το αφαιρεσω...
malmsteen Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Eδώ έχω ποστάρει αποτελέσματα απο το pc wizzard . έχει 1 x 1024GB http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=31775&page=5
FilipposMD Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Από πού το αγόρασες και είχε 1x1024; Εντάξει, ο δίσκος είναι λίγο πρόβλημα που είναι στα 5400, αλλά είναι πολλά τα λεφτά για καινούργιο ρε γαμώτο...
malmsteen Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 απο plaisio! πάντως σιγουρα στο μέλλον θέλει 7500 HDD να έχουν πεσει και οι τιμές λίγο. Και απο αλλού να το πάρεις να το διευκρηνήσεις οτι θες να έχει 1χ 1024MB αλλιως πες τους οτι θα το επιστρέψεις. Η αλλίως οπως είπα και πιο πάνω Eχοντας το μηχάνημα θέλω να σημειώσω ότι αν σου έχει 2Χ 512ΜΒ ειναι υποχρεωμένοι στην toshiba συμφωνα με τα επίσημα specifications sto site tous να τα αντικαταστήσουν με 1 χ 1024ΜΒ. Πάντως τελικά με εξαιρειση τον 5400 σκληρο. Αρχίζω να νιώθω οτι τα άξιζε τα λέφτα του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.