FilipposMD Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Καλησπέρα. Ήρθε κι εμένα η ώρα μου να αγοράσω laptop. Προορίζεται κυρίως για χρήση ίντερνετ, office, καμιά ταινιούλα και μουσική. Παιχνίδια με απαιτήσεις, όχι. Δεν θα το κουβαλάω πέρα δώθε κάθε μέρα, αλλά τα ταξιδάκια του προβλέπεται να τα κάνει. Θέλω να έχει μεγάλο σκληρό (σχετικά), ενώ για οθόνη νομίζω ότι η 15άρα φτάνει, οι 17 είναι μεγάλες για τη δουλειά που το θέλω. Ε, και αφού μπήκαμε στην εποχή vista, να τα έχει και τα vista του. Με βάση αυτά, βρήκα το Toshiba A100-011 με 1285 ευρώ. http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=69975842&product=932426&tab=specs. Επειδή σε κάρτες γραφικών και επεξεργαστές δεν έχω ιδιαίτερη γνώση, πώς σας φαίνεται; Υπάρχει κάτι άλλο σε παρόμοιες τιμές που να το θεωρεί κάποιος αξιόλογο; A, και θα με ενδιέφερε να έχει λίγο δυνατά ηχεία, μην είναι σαν κάτι φορητούς που με το ζόρι ακούς. Ευχαριστώ! Χμ, βλέπω το Πλαίσιο δίνει και 12 μήνες adsl δώρο, ενώ το eshop τσάντα. Ξέρει κανείς τι τσάντες δίνει το eshop; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prokozo Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Το αγόρασα πριν μια εβδομάδα. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Αν και πριν τον αγοράσω είχα έναν ενδοιασμό για το πόσο θα αρκεί η μνήμη 1 gb που διαθέτει για τα vista, αλλά τελικά είναι πολύ γρήγορος, τα παράθυρα και τα προγράμματα ανοίγουν αμέσως. Έχει πολύ καλή οθόνη, καλή ποιότητα κατασκευής. Τα ηχεία θα ήθελα να ακούγονται λιγο περισσότερο. Στα παιχνίδια δεν τον δοκίμασα ακόμη. Έχει αρκετά βοηθητικά προγράμματα που θα σε ικανοποιήσουν. Στα συν επίσης ότι έχει το σκληρό δίσκο χωρισμένο σε δυο παρτισιον και το σημαντικότερο έχει 1Χ1024ΜΒ μνήμη που σημαίνει ότι μπορείς πολύ εύκολα να τον αναβαθμίσεις σε 2 GB χωρίς να χρειαστεί να πετάξεις τις παλιές μνήμες (άλλα μοντέλα έχουν 2Χ512) μόνο που τώρα δεν δουλεύει σε dual channel. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FilipposMD Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Από το Πλαίσιο το πήρες; Γιατί το e-shop λέει 2x512 στη μνήμη. Μετράει όντως αυτό. Κι εγώ σκεφτόμουν να ζητήσω επιπλέον μνήμη. Αυτό με τα ηχεία με προβλημάτισε λίγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
boom123 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Το αγόρασα πριν μια εβδομάδα. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Αν και πριν τον αγοράσω είχα έναν ενδοιασμό για το πόσο θα αρκεί η μνήμη 1 gb που διαθέτει για τα vista, αλλά τελικά είναι πολύ γρήγορος, τα παράθυρα και τα προγράμματα ανοίγουν αμέσως. Έχει πολύ καλή οθόνη, καλή ποιότητα κατασκευής. Τα ηχεία θα ήθελα να ακούγονται λιγο περισσότερο. Στα παιχνίδια δεν τον δοκίμασα ακόμη. Έχει αρκετά βοηθητικά προγράμματα που θα σε ικανοποιήσουν. Στα συν επίσης ότι έχει το σκληρό δίσκο χωρισμένο σε δυο παρτισιον και το σημαντικότερο έχει 1Χ1024ΜΒ μνήμη που σημαίνει ότι μπορείς πολύ εύκολα να τον αναβαθμίσεις σε 2 GB χωρίς να χρειαστεί να πετάξεις τις παλιές μνήμες (άλλα μοντέλα έχουν 2Χ512) μόνο που τώρα δεν δουλεύει σε dual channel. Φιλε σίγουρα ότι έχει 1 dimm μνήμης? γιατί παντού λένε για 2x512μβ (όλα τα eshop μιλάνε για 2x512) Αν όχι απαλείφεται και αυτό το ελάττωμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prokozo Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Το πήρα από το Multirama. Το cpu-z πάντως αναφέρει 1 slot 1024 και ένα slot κενο, και μνημη single cnannel. Ακόμη και η αντιπροσωπεία που είχα στειλει μήνυμα πριν ένα μήνα μου είπε 2Χ512 ΜΒ. Δεν το άνοιξα από κάτω αλλά το cpu-z δεν μπορεί νακάνει λάθος. Και στο σαιτ της Toshiba πάντως το αγγλικό γράφει 1024 ΜΒ ενώ σε άλλα μοντέλα γράφει 2Χ512ΜΒ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
21century Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Ολα τα Τοσιμπα εχουν 2Χ512 ωστε να αναβαθμιζονται ευκολα οποτε δοκιμασε και με το προγραμμα pc wizard 2007 να δουμε τι ενδειξεις σου εμφανιζει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
boom123 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Ολα τα Τοσιμπα εχουν 2Χ512 ωστε να αναβαθμιζονται ευκολα οποτε δοκιμασε και με το προγραμμα pc wizard 2007 να δουμε τι ενδειξεις σου εμφανιζει... Τι εννοεις εύκολα? πετάμε δύο μνήμες και αγοράζουμε άλλες? @prokozo Πάντως κάνε ένα καλό και άνοιξε το και κοίτα, μια βίδα είναι να μας λυθεί όλους η απορία! Ta ram στα 533Mhz είναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prokozo Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Λοιπόν παιδιά το άνοιξα. Έχει ένα ντιμάκι samsung 1gb pc2 4200s. Έτσι φαντάζομαι λύθηκε σε όλους η απορία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
boom123 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Λοιπόν παιδιά το άνοιξα. Έχει ένα ντιμάκι samsung 1gb pc2 4200s. Έτσι φαντάζομαι λύθηκε σε όλους η απορία. Ωραίος! Και κάτι άλλο bluetoοth τελικά έχει, γιατι δεν βγάζω άκρη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prokozo Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Ωραίος!Και κάτι άλλο bluetoοth τελικά έχει, γιατι δεν βγάζω άκρη... και bluetooth έχει και ότι θες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FilipposMD Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Ωραίος prokozo, να'σαι καλά. Άρα υπάρχουν και μοντέλα με μια μνήμη, αρκεί να τα βρούμε. Με βλέπω να το αποφασίζω τελικά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
boom123 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Ωραίος prokozo, να'σαι καλά. Άρα υπάρχουν και μοντέλα με μια μνήμη, αρκεί να τα βρούμε. Με βλέπω να το αποφασίζω τελικά... πήρα τηλ σχεδόν όλα τα eshop που μου βγάζει ο skroutz και όλοι μου λένε 2χ512 και με περνάνε για χαζό αφου το γράφει ξεκάθαρα στισ ιστοσελίδες τους.... τώρα τι παίζει δεν ξέρω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FilipposMD Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Χμ, δηλαδή πήρες και multirama; Σε μια τέτοια περίπτωση, αν ζητήσω να μου βάλουν 2x1024 αντί 2x512, θα πληρώσω τη διαφορά ή όλο το κόστος και θα μου δώσουν τις 512 στο χέρι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
boom123 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Χμ, δηλαδή πήρες και multirama; Σε μια τέτοια περίπτωση, αν ζητήσω να μου βάλουν 2x1024 αντί 2x512, θα πληρώσω τη διαφορά ή όλο το κόστος και θα μου δώσουν τις 512 στο χέρι; Oxi multirama δεν πήρα, μόνο voip έχω και δεν παίρνω 800... Αν έχει 2χ512 μάλλον το 2ο ...πάντως σ'ενα eshop που είχε να προσθέσεις μνήμες,άλλο δίσκο κτλ το κόστος για το κάνεις 2GB ήταν γύρω στα ?124 edit:εδώ και είναι στα 140 τελικά... @prokozo chipset to 945PM έχει και όχι το 945GM που γράφουν μερικά eshop ε?, έχει dedicated gpu και αυτό είναι αυτονόητο αλλά πότε δεν ξέρεις... To έχεις δουλέψει με την μπαταρία να μας πεις τι αυτονομία έχει?? πολλές ερωτήσεις εεε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FilipposMD Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Λοιπόν, βγήκα σήμερα παγανιά για το Toshiba. Τελικά, αυτό που κατάλαβα είναι ότι οι υπάλληλοι πληρώνονται για να λένε "δεν ξέρω". Πήγα σε 3-4 διαφορετικά καταστήματα. Η πρώτη απάντηση ήταν σε όλα "μια μνήμη 1024 έχει". Μόλις ρωτούσα λίγο περισσότερο, στο ένα μου είπαν ότι τελικά είναι 2x512, σε ένα άλλο πήγε να πάρει τηλέφωνο την Toshiba και ακόμα περιμένω να γυρίσει (!!!) και σε ένα άλλο ήταν σίγουρος ότι είναι 1, αλλά αν κρίνω από τις υπόλοιπες γνώσεις του, δεν ήταν και άξιος εμπιστοσύνης. Όσο για το adsl δώρο του Πλαισίου, στο ένα πλαίσιο μου είπαν ότι είναι Tellas, στο άλλο Altec και μάλιστα δεν ήξεραν αν είναι μόνο σύνδεση ή και γραμμή μαζί... Μύλος. Και στη Στουρνάρη, είδα σε ένα ότι το έδιναν σε "τιμή έκπληξη" και μπήκα να δω. Και... τι έκπληξη! Η τιμή ήταν ακριβώς η ίδια με όλα τα υπόλοιπα καταστήματα! Μου είπε αυτός ότι είναι συζητήσιμη, αλλά όταν τον ρώτησα πόσο μπορεί να κόψει, μου είπε "αν αποφασίσεις να το πάρεις από μας, βλέπουμε". Ειλικρινά, άκρη δεν έβγαλα... Δυστυχώς, τα multirama έκαναν απογραφή και δεν μπόρεσα να ρωτήσω. Αυτά τα νέα. boom123, αν έβγαλες εσύ κανένα συμπέρασμα, μας λες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.