Προς το περιεχόμενο

Χαθηκε το drive του DVD Rom απο το Laptop μου.

teoos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μαγκες καλησπερα. Εντελως ξαφνικα και χωρις να πειραξω τιποτα χαθηκε το εικονιδιο του DVD Rom απο το Laptop μου και εκτος απο αυτο, οταν βαζω ειτε Cd ή Dvd ακουγεται οτι περιστρεφεται αλλα δεν το διαβαζει. Δεν το βλεπουν πουθενα τα Windows σας μοναδα DVD Rom. Εβαλα το Nfs Undergroud νοικιασμενο, επαιξα, το εκλεισα και οταν το ξανα ανοιξα πουθενα. Τι μπορει να εγινε; Να παω για format ή θα το γλυτωσω;

Δημοσ.

Δεν νομιζω οτι με ενα φορματ θα αλλαξει κατι.

Στο δικο μου το λαπτοπ διαβαζε τα CD όποτε ηθελε.Το ανοιξα και πιεσα κατα κατω εκεινο το λαμπακι που εχει για να διαβαζει τα CD.Στο κανονικο μου PC ειχε βγει ενα καλοδιο απο μεσα και δεν εμφανιζε το CD-Rom.Το ανοιξα και αφου εβαλα καλυτερο το καλώδιο ολα ηταν οκ.

Δημοσ.

Αν το βλέπεις εκεί κάντο μια κατάργηση καλού κακού και εγκατέστησέ το εκ νέου.. αλλιώς service..

Δημοσ.

Μπορεί να έχει δημιουργηθεί διένεξη από κάποιο πρόγραμμα διαχείρισης και εγγραφής (εικονικών) δίσκων όπως το Alcohol.Εγκατέστησες πρόσφατα κάποιο τέτοιο πρόγραμμα?

Δημοσ.

Δεν ειναι απαραιτητα μηχανικο το προβλημα παιδια, μπορει να εχουν φρικαρει λιγο τα Windows. Για δοκιμασε να κανεις αυτο φιλε μου:

1.Ξεκινήστε τον Επεξεργαστή Μητρώου (Registry Editor) (Regedt32.exe).

2.Εντοπίστε την τιμή UpperFilters στο ακόλουθο κλειδί μητρώου: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}

3.Στο μενού Επεξεργασία (Edit), κάντε κλικ στην εντολή Διαγραφή (Delete) και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί ΟΚ.

4.Εντοπίστε την τιμή LowerFilters στο ίδιο κλειδί μητρώου: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}

5.Στο μενού Επεξεργασία (Edit), κάντε κλικ στην εντολή Διαγραφή (Delete) και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί ΟΚ.

6.Κλείστε τον Επεξεργαστή Μητρώου (Registry Editor).

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αφού καταργήσετε τις τιμές Upperfilters και Lowerfilters, σε περίπτωση που παρατηρήσετε απώλεια λειτουργικότητας σε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα, όπως ένα λογισμικό εγγραφής CD, ίσως χρειαστεί να επανεγκαταστήσετε το λογισμικό αυτό. Εάν το ζήτημα εμφανιστεί πάλι, ζητήστε βοήθεια από τον προμηθευτή του λογισμικού.

7.Ξεκινήστε πάλι τον υπολογιστή σας.

Δημοσ.

Να ξέρεις ότι οι τροποποιήσεις του μητρώου είναι πάντα μια διαδικασία αρκετά ριψοκίνδυνη και μπορεί να επιφέρει χειρότερα προβλήματα.Θα πρέπει να έισαι απόλυτα σίγουρος για να αλλάξεις οποιεσδήποτε τιμές.

Δημοσ.

Aυτες οι ρυθμισεις δεν ειναι κατι επικινδυνο για την σταθεροτητα των Windows και προερχονται απο την ιδια την MS. Κραταμε ενα backup παντα πριν απο καθε επεμβαση στο μητρωο, αλλα εφοσον ακολουθησουμε προσεκτικα τις οδηγιες δεν υπαρχει φοβος.

Δημοσ.

Δεν φαινετε πουθενα. Ουτε στην διαχειρηση συσκευων. Θα δοκιμασω και αυτο που ειπε ο asmilon και θα σας πω. Many thanks...

Δημοσ.

i mipws kamia lameria tou nfs underground me tpt ilitia protection securom safedisc klp??to xw dei kai afto....to vasiko pou eprepe na kaneis aptin prwti stigmi.... sto BIOS to vlepei? an nai tote einai windows problem...an oxi .....to pas gia allagi DVD-ROM

Δημοσ.

Ουτε system restore το επιασε, ουτε στο bios το βλεπει, και για ιο το τσεκαρα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...