Προς το περιεχόμενο

Πως?Ασχετος!!!!!!!

konandrio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετακομιζω, η μπριζα του τηλ. ειναι ακριβως αντιθετα απο κει που θα εχω το pc, wifi το pc μου δεν εχει, τι χρειαζομαι? κατι οικονομικο και ποιοτικο, απο e-shop κατα προτιμηση για να τα ενσωματωσω σε παραγγελια που ειναι σε εξέλιξη,(pstn)

Δημοσ.

Δεν δίνεις αρκετές πληροφορίες... Προφανώς έχεις DSL και θες να την περάσεις στον υπολογιστή που είναι στην απέναντι μεριά του δωματίου. Η πιο φθηνή λύση είναι να φτιάξεις ένα ethernet καλωδιάκι, να το περάσεις γυρω-γυρω και να καθήσει στον υπολογιστή :)

Δημοσ.
Δεν δίνεις αρκετές πληροφορίες... Προφανώς έχεις DSL και θες να την περάσεις στον υπολογιστή που είναι στην απέναντι μεριά του δωματίου. Η πιο φθηνή λύση είναι να φτιάξεις ένα ethernet καλωδιάκι, να το περάσεις γυρω-γυρω και να καθήσει στον υπολογιστή :)

Εχω hol 1024 δεν θελω να περασω καλωδια,λογικα χρειαζομαι ασυρματο router και ασυρματη καρτα δικτυου,ποια? τα usb ειναι καλα?

Δημοσ.

ή ενα καλωδιο δικτύου (ή τηλεφωνου, αναλογα που θα βαλεις το modem ή το router, οτι εχεις) και να το πας περιμετρικα στο δωματιο από τη πριζα ως το PC για κατι ποιο οικονομικο..περιπου 1-2 ευρο.

Δημοσ.

To ποιο οικονομικό είναι να τραβήξεις το καλώδιο του τηλεφώνου... αρκεί να στο επιτρέπει η διακόσμηση και να κάνεις καλή δουλειά ώστε να μην φαίνετε!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...