kostas_crete Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Γειά χαρά. Θέλω να κάνω remote forced logoff και logon σε 2 pc που βρίσκονται στο ίδιο δίκτυο με το δικό μου και στα οποία είμαι administrator. Και πρίν παρεξηγηθεί κανείς δικά μου είναι τα μηχανήματα. Δεν θέλω να καταφύγω σε λύσεις remote desktop, ultravnc κλπ. Υπάρχει κάποιο scriptaki που να τα κάνει αυτά? Έψαξα στο δίκτυο αλλά κυρίως βρήκα προτάσεις για διάφορα προγράμματα (radmin, netOpControl, κλπ).... Ευχαριστώ.
alqui Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Apo command line xrisimopoiise tin entoli shutdown. H xrisi tis entolis einai i parakato: shutdown [{-l|-s|-r}] [-m [\\ComputerName]] [-d ] Top of page Parameters -l : Logs off the current user, this is also the defualt. -m ComputerName takes precedence. -s : Shuts down the local computer. -r : Reboots after shutdown. -m [\\ComputerName] : Specifies the computer that you want to shut down. -d : Lists the reason code for the shutdown. The following table lists the different values. opou to password tou xristi...
kostas_crete Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Αυτά από όσο ξέρω ισχύουν σε domain. ΔΙορθώστε με αν κάνω λάθος. Εγώ ψάχνω για απλή LAN συνδεσμλογία κάποια λύση....
random Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 την δοκίμασες την πρόταση του alqui πρώτα; οπου ComputerName μπορεις να δοκιμάσεις IP
kattistt Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 δεν χρειαζεται να ειναι σε domain για να λειτουργησουν οι εντολες που προτεινει ο alqui απλα σε lan με ιδια range ip δηλ νοητα να ειναι στο ιδιο δικτυο. Δοκιμασε το δεν χανεις κατι...
tonyk_x Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 sygnwmh alla an den kanw la8os h parametros "-l" den mporei na xrhsimopoih8ei se lan. einai mono gia topikh xrhsh.dior8wste me an kanw la8os. C:\Documents and Settings\tonyk>shutdown /? Χρήση: shutdown [-l | -s | -r | -a] [-f] [-m \\όνομα_υπολογιστή [-t xx] [-c "com ment"] [-d up:xx:yy] Χωρίς Ορίσματα Εμφανίζει αυτό το μήνυμα (ίδιο με -?) -i Εμφάνιση Γραφικού Περιβάλλοντος Εργασίας, πρέπει να είναι η πρώτη δυνατότητα -l Αποσύνδεση (δεν είναι δυνατό να χρησιμοποιηθεί μ ε την επιλογή -m) -s Τερματισμός λειτουργίας του υπολογιστή -r Τερματισμός λειτουργίας και επανεκκίνηση του υπο λογιστή -a Ματαίωση τερματισμού λειτουργίας συστήματος -m \\όνομα_υπολογιστή Τερματισμός λειτουργίας/επανεκκίνηση/ματαίωση απ ομακρυσμένου υπολογιστή -t xx Ορισμός χρονικού ορίου για τερματισμό λειτουργία ς σε xx δευτερόλεπτα -c "σχόλιο" Σχόλιο τερματισμού λειτουργίας (μέγιστο μήκος 12 7 χαρακτήρες) -f Επιβάλλει το κλείσιμο των εφαρμογών που εκτελούν ται χωρίς προειδοποίηση -d [p]:xx:yy Ο κωδικός αιτιολόγησης για τον τερματισμό λειτου ργίας u είναι ο κωδικός χρήστη p είναι ένας προγραμματισμένος κωδικός τερματισμ ού λειτουργίας xx είναι ο κύριος κωδικός αιτιολόγησης (ένας θετ ικός ακέραιος μικρότερος από 256) yy είναι ο δευτερεύων κωδικός αιτιολόγησης (ένας θετικός ακέραιος μικρότερος από 65536)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.