Lafas1987 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Σας παρακαλώ ας βοηθήσει κάποιος. Αντιμετωπίζω τρομερό πρόβλημα με τη κάρτα ήχου μου. Οι drivers που μου δίνει η μητρική μετά από λίγες μέρες δεν παίζουν και δεν ανοίγει o Mixer της κάρτας. Δεν μπορώ να ακούσω μουσική ρε παιδιά. 3 Φορές το έχω κάνει και μετα από λίγες μέρες τα ίδια. Στα Vista που έβαλαν μόνα τους drivers παίζει μια χαρά και κανένα πρόβλημα. Κατέβασα από την ASUS για τη κάρτα ήχου και εκτός ότι κατέβαζα με 3Κ δεν μου το έδινε παραπάνω όταν μετά από 2,5 ώρες κατέβηκε κάποιο σφάλμα είχε το αρχείο και δεν μπορούσα να το χρησιμοποιήσω. Δοκίμασα να κάνω τα Xp να βρουν driver μόνα τους, αλλά τίποτα. Σας παρακαλώ πείετε μου ένα link με driver της κάρτας ήχου μου.
JOHNX2 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 otan kanis install tou odigous gia to nforce ksetsekaris tin epilogi gia tous odigous tis default kartas ixou tis nvidia? ean oxi isos... leo isos... ginete kapio mperdema me tous drivers.. dokimase na kanis unistall olous tous idigous tou nforce kai kane pali install afou ksetsekaris tous default audio drivers tis nvidia.
kole8888 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Katebase autous http://dlsvr01.asus.com/pub/ASUS/mb/Driver/Audio/ADI/AudioAD1986A610x6100_Vista.zip Kane kai mia anabathmisi sto bios....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.