gemo54 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 telika bghke kapoio firmware gia to HYUNDAI HE-DX 570
metalmike Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Παιδια το συγκεκριμενο dvd player το εχω εγω (ηταν δωρο μαζι με το adsl in a box της forthnet που πηρα απο το e-shop) και πρεπει να σας ενημερωσω οτι δεν παιζει ελληνικους υποτιτλους αρχειου .srt (μαζι με divx δηλαδη)!Eλπιζω πως με καποιο νεο firmware να υποστηριχθουν και οι ελληνικοι!
mariosCS Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Παιδια το συγκεκριμενο dvd player το εχω εγω (ηταν δωρο μαζι με το adsl in a box της forthnet που πηρα απο το e-shop) και πρεπει να σας ενημερωσω οτι δεν παιζει ελληνικους υποτιτλους αρχειου .srt (μαζι με divx δηλαδη)!Eλπιζω πως με καποιο νεο firmware να υποστηριχθουν και οι ελληνικοι! φίλε metalmike, σημαντική ερώτηση για το DVD player: έχει ενσωματωμένο αποκωδικοποιητή 5.1 ? δηλαδή, αν μπορείς να μου πεις (και αν είσαι τόσο καλός να ανεβάσεις και μια φώτο ) στο πίσω μέρος του DVD player, τι υποδοχές υπάρχουν για ήχο ? υπάρχουν 6 RCA υποδοχές για 5,1 ηχεία μήπως? ... τι ακριβώς εννοεί "5.1CH Dolby Downmix output"? επίσης, για τους υπότιτλους στο DVD, υπάρχει το AVIAddXsub που τους ενσωματώνει... για linux δε ξέρω αν υπάρχει κάτι, άρχισα να το ψάχνω αλλά δεν ασχολήθηκα και πολύ...
mariosCS Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 akribws opws ta les einai apo pisw έχει δηλαδή από πίσω για audio out 6 RCA υποδοχές? που είναι Front Right, Front left, Center, Sub, Surround Right, Surround Left ? ο ήχος είναι 5.1 ? ή 5.1 simulation? δε βγάζω άκρη από τα χαρακτηριστικά του, και ούτε στο eshop ξέρουν....
gemo54 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 έχει δηλαδή από πίσω για audio out 6 RCA υποδοχές που είναι Front Right, Front left, Center, Sub, Surround Right, Surround Left ? ο ήχος είναι 5.1
mariosCS Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 έχει δηλαδή από πίσω για audio out 6 RCA υποδοχές που είναι Front Right, Front left, Center, Sub, Surround Right, Surround Left ? ο ήχος είναι 5.1 μάλιστα... άλλο ρωτάω, άλλο παίρνω... όπως και να ' χει τελικά προχώρησα στην αγορά του DVD-390 από την IQ και όλα είναι μια χαρά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.