Προς το περιεχόμενο

τροφοδοτικο...κελαηδισμα?!!?

mithrid

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα δοκιμασω να κανω και update στο bios μηπως εχω καμια καλυτερη ενδειξη.που θα βρω το πιο προσφατο update?το παρον ειναι version f3 του 09-06-2004

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

και αν γινεται για καθε περιπτωση θελω να μου προτεινετε ενα τροφοδοτικο με active pfc.και φθηνο αν υπαρχει.πως μπορω να καταλαβω αν ειναι active καποιο τροφοδοτικο?το συγκεκριμενο απο το e-shop ειναι? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700412

Δημοσ.

dose kati parapano na pas sto 500 na to kratiseis kai kairo to ups.gia active ktl pigene sto official site tis thermaltake giati sto eshop exei kai kati lathakia.ego pira to 600 tis thermaltake kai ola mia xara .88 euro

Δημοσ.
dose kati parapano na pas sto 500 na to kratiseis kai kairo to ups.gia active ktl pigene sto official site tis thermaltake giati sto eshop exei kai kati lathakia.ego pira to 600 tis thermaltake kai ola mia xara .88 euro

+1 στον poulinos.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.εχω φαει τον τοπο να βρω το τροφοδοτικο ENERMAX EG365AX-VD-01 FM 365W,αλλα τιποτα.μηπως ξερετε κανενα μαγαζι να το εχει.ενδιαφερομαι να το αγορασω... :)

Δημοσ.

To δικό μου σφυρίζει-ίσως μπορείς να το πεις και οξύ ήχο, γιατί λειτουργεί το μικρό ανεμιστηράκι που έχει στη μέγιστη ένταση για να ψύξει το εσωτερικό του τροφοδοτικού, το οποίο ανεβάζει θερμοκρασίες γιατί το έχω παραφορτώσει.

Αντέχει μεν, αλλά δεν είναι αθόρυβο δε. Tην Παρασκευή θα παραλάβω ένα Ζαλμάνι που θα το αντικαταστήσει και συγχρόνως θα αποκαταστήσει την ησυχία των αυτιών μου.

Δημοσ.
Καλησπερα παιδια.εχω φαει τον τοπο να βρω το τροφοδοτικο ENERMAX EG365AX-VD-01 FM 365W,αλλα τιποτα.μηπως ξερετε κανενα μαγαζι να το εχει.ενδιαφερομαι να το αγορασω... :)

skroutz.gr alla den brisko logo giati mania me to sigkekrimeno trofodotiko kai episis giati thes 365w pou ine para poli mikro

Δημοσ.
και αν γινεται για καθε περιπτωση θελω να μου προτεινετε ενα τροφοδοτικο με active pfc.και φθηνο αν υπαρχει.πως μπορω να καταλαβω αν ειναι active καποιο τροφοδοτικο?το συγκεκριμενο απο το e-shop ειναι? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700412

Ενδεικτικά ένας τρόπος για να καταλάβεις αν ένα τροφοδοτικό έχει Active PFC είναι όταν αυτό δεν έχει διακόπτη εναλλαγής τάσης 110V/220V.

Το συγκεκριμένο που ανέφερες προηγουμένως, σύμφωνα με το site του κατασκευαστή φέρεται να έχει Passive PFC.

Ενα σχετικά φθηνό και καλό που βρήκα έπειτα από πρόχειρη αναζήτηση στο site του eshop με active pfc είναι αυτό

Δημοσ.
skroutz.gr alla den brisko logo giati mania me to sigkekrimeno trofodotiko kai episis giati thes 365w pou ine para poli mikro

αναφερα ολους τους καλους λογους παραπανω και αν παρατηρησεις την υπογραφη μου θα διαπιστωσεις οτι δεν εχω ενεργειακες απαιτησεις,εκτος κ αν κανω λαθος :-?

παντως αν θελετε μπορειτε με βαση τα κριτηρια μου να μου προτεινετε καποιο αλλο που πιστευεται οτι ειναι ανταξιο του συστηματος μου.αλλα θα επιμεινω και στην προταση μου για το enermax.υπαρχει δε καποιο καταστημα που γνωριζετε?

Δημοσ.

πάρε το seasonic s12 380 το οποίο είναι άπειρες φορές καλύτερο κ πιο ήσυχο. Κ δε χρειάζεται να φας όλο τον κόσμο για να το βρείς

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...