mithrid Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 καλησπερα.εχω το εξης προβλημα και νομιζω διαδεδομενο:το τροφοδοτικο μου βγαζει ενα οξυ σφυριγμα κατα τη λειτουργια του υπολογιστη.ειναι 400αρι και το προβλημα με απασχολει 6μηνες πανω-κατω.δεν εδωσα σημασια βεβαια και το θεωρησα φυσικο,εφοσον δεν ειχα προβλημα με τον υπολογιστη.μπορω να το διορθωσω(εχει καταντησει πολυ ενοχλητικο-μεχρι και στον δρομο ακουγεται)?αναμενω τις προτασεις σας.
Hellhound_LoveSick Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 σφυρίζει κάποιος πυκνωτής πιθανότατα.. πρέπει να τον εντοπίσεις και να τον αντικαταστήσεις. Το σφύριγμα δεν σημαίνει και δυσλειτουργία.. οφείλεται πιθανότατα στην κακή ποιότητα των υλικών ή απλά το δικό σου ήταν λίγο ελαττωματικότερο από τα υπόλοιπα
tolis86 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 βασικα παρε ενα καινουριο... 29ευρο φορτρον 350αρι και 39eueo chieftec 350ari απο πλαισιο..
mithrid Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 δεν θελω να ξοδευτω αδικα αν προκειται για κατι που φτιαχνεται.πως μπορω να ελενξω αν ειναι απο πυκνωτη το προβλημα? βεβαια,εξεταζω και το θεμα 400ari τροφοδοτικου με active pfc.θαθελα να μου προτεινατε κανεναν φτηνο αν υπαρχει.
mithrid Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 οχι.ειναι power innovator.το ειχα παρει πακετο μαζι με το tower.ηταν καλη ευκαιρια.ειχε 45e.και τελικα πηρα καναρινι :?
vandermonde Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 τα ιδια εχω/ειχα και εγω με ενα hec 550w.....το κανε αραια και που....αλλα οταν το πιανε και δεν ειχα μουσικη ηταν πολυ σπαστικο.......τωρα εχει σταματησει(εστρωσε?).......ή κουφαθηκα απο την δυνατη μουσικη (Z5500) και δεν ακουω τις high frequencies!..........
mithrid Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 εγω τα χω χασει(τ'συτια)προ πολλου αλλα το σφυριγμα ακουγεται οξυ.εχω πεσει θυμα παρενοχλησης πλεον απο τα ερωτηματα που μου κανουν''τι ειναι αυτο που σφυραει?'' και ντρεπομαι να πω ''ο υπολογιστης μου''.φαντασου....
S2Katana Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Καλυτερα αλλαξε το, μη σου καψει καμια μητρικη!
passaris91 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 mhpws vriskei kapou to anemistiraki??oso gia piknwth den nomizw oti mporei enas piknwths na kanei toso thoryvo oso les!!
1980 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 σε εναν γνωστο μου αυτο το σφυριγμα ηταν ασυμβατοτητα με μητρικη. και συγκεκριμενα το tagan to 700 αρι δεν παιζει με p5bdeluxe σωστα.
mithrid Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 περιμενω ενα ζευγαρι 'καλα' αυτια να κανω το τεσταρισμα με τους ανεμιστηρες και ενημερωνω..
mohic4n Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 mhpws vriskei kapou to anemistiraki??oso gia piknwth den nomizw oti mporei enas piknwths na kanei toso thoryvo oso les!! Εαν ακουμπουσε καποιο ανεμιστηρακι πανω αλλου δεν θα σφυριζε αλλα θα εκανε κατι σαν τακ-τακ-τακ-τακ, γρηγορο... Οσο για το εαν ενας πυκνωτης κανει κατι τετοιο ή οχι τοτε πρεπει να ψαξεις καλυτερα εδω τριγυρω για να δεις οτι και αλλα ατομα ειχαν τετοια προβληματα.
evts Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Μια φορα έτσι έκανε το ανεμιστηράκι του τροφοδοτικού σας σφύριγμα σε ένα pc
poulinos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 kai pes oti einai o piknotis.ego prosopika den tha kathomoun na allaxo piknoti otan ta trofodotika exoun 20 euro.kai efoson to trofodotiko einai apo ta basika san to mobo gia auto kala tha itan to xeri na mpenei ligo pio bathia stin tsepi kai oxi me 40 euro kouti kai psu
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.