NINJA_MOUSE Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Κάποιος φίλος μου είπε πρόσφατα ότι πριν κάνω φορματ τα windows xp θα πρέπει να ειδοποιήσω την Microsoft, έτσι ώστε να μπορώ να ξαναενεργοποιήσω την κόπια μου. Ισχύει κάτι τέτοιο?
barcoder Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Αν έχεις αγοράσει τα Windows δεν θα έχεις πρόβλημα επαενεργοποίησης τους. Σε περίπτωση πάντως που σου βγάλει πρόβλημα, και δεν σου ενεργοποιούνται μέσω Internet, τότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις την ενεργοποίηση μέσω τηλεφώνου (χωρίς χρέωση). Το νούμερο (αν δεν κάνω λάθος) σου εμφανίζονται στην οθόνη του Η/Υ, όταν θα επιλέξεις την παραπάνω διαδικασία.
oasisAthens Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Και η ενεργοποίηση φίλε μου πάντα γίνεται μετά το format και ποτέ πριν. Άλλωστε θα σου βγάλει και σχετική υπενθύμιση μετά από την νέα εγκατάσταση. Το μόνο που θέλεις είναι το αυθεντικό serial των windows, σύνδεση στο internet ή επικοινωνία με την Microsoft Hellas στο τηλ που θα σου δώσουν τα ίδια τα Windows εάν επιλέξεις τηλεφωνική ενεργοποίηση. Στην τηλ ενεργοποίηση η διαδικασία γίνεται μέσα από ένα αυτοματοποιημένο μενού και θα προωθηθείς σε κάποιον αντιπρόσωπο μόνο εαν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα.
21century Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Ειναι αρκετα ευκολο και στα xp δεν θα αντιμετωπισεις κανενα προβλημα, η δε χρεωση ειναι μηδενικη οταν καλεσεις για ενεργοποιηση εκ νεου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.