Προς το περιεχόμενο

windows xp format

NINJA_MOUSE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάποιος φίλος μου είπε πρόσφατα ότι πριν κάνω φορματ τα windows xp θα πρέπει να ειδοποιήσω την Microsoft, έτσι ώστε να μπορώ να ξαναενεργοποιήσω την κόπια μου. Ισχύει κάτι τέτοιο?

Δημοσ.

Αν έχεις αγοράσει τα Windows δεν θα έχεις πρόβλημα επαενεργοποίησης τους.

Σε περίπτωση πάντως που σου βγάλει πρόβλημα, και δεν σου ενεργοποιούνται μέσω Internet, τότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις την ενεργοποίηση μέσω τηλεφώνου (χωρίς χρέωση). Το νούμερο (αν δεν κάνω λάθος) σου εμφανίζονται στην οθόνη του Η/Υ, όταν θα επιλέξεις την παραπάνω διαδικασία.

Δημοσ.

Και η ενεργοποίηση φίλε μου πάντα γίνεται μετά το format και ποτέ πριν. Άλλωστε θα σου βγάλει και σχετική υπενθύμιση μετά από την νέα εγκατάσταση. Το μόνο που θέλεις είναι το αυθεντικό serial των windows, σύνδεση στο internet ή επικοινωνία με την Microsoft Hellas στο τηλ που θα σου δώσουν τα ίδια τα Windows εάν επιλέξεις τηλεφωνική ενεργοποίηση.

Στην τηλ ενεργοποίηση η διαδικασία γίνεται μέσα από ένα αυτοματοποιημένο μενού και θα προωθηθείς σε κάποιον αντιπρόσωπο μόνο εαν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα.

Δημοσ.

Ειναι αρκετα ευκολο και στα xp δεν θα αντιμετωπισεις κανενα προβλημα, η δε χρεωση ειναι μηδενικη οταν καλεσεις για ενεργοποιηση εκ νεου...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...