Maniakos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Καλησπέρα σε όλους. Σπανίζω να ξεκινάω threads αλλά το θέμα αυτό με έχει κουράσει και ελπίζω να βρώ μια καλή απάντηση συντομότερα από το να κατεβάζω ότι trial βρω Χρειάζομαι ένα σοβαρό backup software το οποίο θα: 1. Προτειμούσα να τρέχει σαν service και να έχει GUI για να το κάνεις administer. 2. Να ξέρει να κάνει incremental backups 3. Να ξέρει να κάνει zip ή rar backups Μια καλή επιλογή ήταν το Genie Backup αλλά χρησιμοποιώ Windows Server 2003 και δεν έμεινα πολύ ευχαριστημένος με την Server Version του. Ανυπομονώ να ακούσω φρέσκες απόψεις γιατί από το forum search δεν έμεινα ευχαριστημένος.
asmilon Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Σου προτεινω το AlmerBackup Pro v 3.9. Προσωπικα εχω χρησιμοποιησει την κανονικη οχι την Pro εκδοση του προγραμματος και εχω μεινει υπερευχαριστημενος με τις παραμετρους που δεχεται και την αξιοπιστια του, αλλα εσυ που θες να τρεχει ως service θες την Pro εκδοση ;-) Ριξε του μια ματια πιστευω θα σε καλυψει.
tech25 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Koita Maniake. To koryfaio software gia Backup einai to Backup Exec (proin Veritas, tora Symantec). To kako einai oti kostizei kamposo.
21century Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 ΓΙα μενα το καλυτερο ειναι το acronis true image ent.edition το οποιο κανει backup ακομα και σε δικτυακους δισκους...
PATRINOS06 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 προσωπικα ειμαι κατευχαριστημενος απ'το memeo.το εχω προτεινει κι αλλη φορα.δεν ξερω βεβαια αν σου κανει γιατι εχει GUI αλλα εχει πολυ καλη διαχειριση ram/cpu/hdd. δεν βαραινει σχεδον καθολου το συστημα.και για authentic ειναι φτηνο http://www.memeo.com/
Maniakos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, θα ρίξω μια ματιά σε όλα και βλέπουμε. Αμα έχει και κάτι άλλο κάποιος ας το πεί εννοείται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.