Προς το περιεχόμενο

php mysql


nikiokos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα,

χρειαζομαι μια βοηθεια στο εξης. για παράδειγμα εχω φτιάξει ενα site για ενα κτηματομεσίτη Θα ήθελα να γινονται καποιες καταχωρήσεις σε μία βάση δεδομένων απο καποιον απο το γραφείο του εκ των οποίων καταχωρησεων εκτος των λοιπων στοιχείων θα ειναι και μιά εικόνα.Ο επισκέπτης θα επιλέγει στο site περιοχή και τετραγωνικά του οικοπέδου και η βάση θα του απεικονίζει τις επιλογές του αλφαβητικά. Λογικά χρειάζεται εμπειρία σε php mysql,γνωρίζεται πως περίπου μπορώ να κινηθώ για κάτι τέτοιο.Υπάρχει κάτι ετοιμο το οποιο μπορω να χρεισιμοποιησω,οπως ενα cms ? οποιαδήποτε πρόταση ειναι θεμιτη

 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Όταν ξεκίνησα να μάθω php έφτιαξα μια εφαρμογή για ένα μεσιτικό γραφείο. Όλα τα δεδομένα του ακινήτου αποθηκεύονταν σε ένα πίνακα. Σε ένα άλλο πίνακα αποθηκεύοταν το όνομα του αρχείου φωτογραφίας που αφορούσε το ακίνητο (μπορούσες να ανεβάσεις όσες φωτό ήθελες για κάθε ακίνητο). Στον πίνακα αυτό υπήρχε ένα πεδίο που λειτουργούσε ως foreign key και έδειχνε το primary key του ακινήτου που αφορούσε. Έτσι όταν πραγματοποιούνταν μία αναζήτηση και ο υποψήφιος αγοραστής σερφάριζε μεταξύ των αποτελεσματων και έβλεπε την καρτέλα ενός ακινήτου, έτρεχε από κάτω και ένα δευτερο quiry που εμφάνιζε στη σελίδα και τις φωτό που αφορούσαν το συγκεκριμένο ακίνητο. Αν θυμάμαι καλά είχα προσθέσει τη δυνατότητα να ανεβάσει και βίντεο.

Για περισσότερες πληροφορίες στείλε p.m.

Δημοσ.

file mou euxaristo poly gia tin antapokrisi,an mporeis dwse mou se parakalw oses perisoteres plirofories mporeis kai to pos tha kinitho giati den ehw idiaiteri empeiria se php mysql kai eimai ligo hamenos

Eyxaristo

Δημοσ.

δοκίμασε αυτό το πρόγραμμα .

http://www.topshareware.com/PHPRunner-download-19126.htm

το asprunner to είχα χρησιμοποιήσει αρκετα για onthe fly admin περιβάλοντα για χαζοσελίδες πελατών με κάποια tweaks δικα μου.αν το αντίστοιχο για php είναι το ίδιο εύχρηστο και έχεις μια απλή και σωστά δομημένη βάση με keys,τότε είναι μια καλή αρχή.

Δημοσ.

nikiokos ανεβάζω ένα πρόχειρο σχέδιο.

Με βάση αυτό μπορείς να σχεδιάσεις το δικό σου.

Όπως βλέπεις προτίμησα να αποθηκεύω σε διαφορετικούς πίνακες στοιχεία που θα χρησιμοποιούνται σε πολλά σημεία και θα κάνουν πιο εύκολη την αναζήτηση βάση κριτηρίων.

 

Ελπίζω να σε βοήθησα.

post-9542-129062943614_thumb.jpg

  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Υπάρχει κάτι ετοιμο το οποιο μπορω να χρεισιμοποιησω,οπως ενα cms ?

 

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Joomla CMS μαζί με το Hot Property . To τελευταίο όμως είναι commercial. Εννοείται επίσης ότι ουσιαστικά θα κάνεις διπλή δουλειά αφού θα πρέπει να μετατρέψεις το site που έχεις κάνει ήδη σε Joomla αλλά θα κερδίζεις από το δυναμικό κομμάτι των ακινήτων που θα υλοποιηθεί με το Hot Props.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...