Προς το περιεχόμενο

uninstall counter-strike problem

vagk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εκανα install το XTCS Counter-Strike 1.6 Final Release ομως θελω να το απεγκαταστησω αλλα δε βρισκω καποια τετοια επιλογη ουτε απο προσθαφαιρεση ουτε απο your unistaller 2006 δεν το εχουν στη λιστα μποει καποιος να βοηθησει?

Δημοσ.

Μεσα στο φακελο του παιχνιδιου δεν υπαρχει εκτελεσιμο αρχειo exe για uninstall ; ή απο το start > all programs > xtcs counter strike > επιλογη για uninstall ;

Δημοσ.

το δοκιμασα με tuneup utilities και με advanced uninstaller pro 8 αλλα ακομα δε μπορω να το βρω στη λιστα με τα εγκατεστημενα προγραμματα .

Μηπως κανω κατι λαθος δε μπορω να καταλαβω τι γινεται?

Δημοσ.

δοκιμασα και advanced uninstaller kai total uninstall(logiko

na mi ginei) και τιποτα, δεν το εβρισκαν, εχει νοημα να σβησω

το φακελο και οτι βρω απο registry? Eχετε καμια ιδεα τι να

κανω?

Δημοσ.

σε ευχαριστω για την απαντηση

Η εγκατασταση εγινε κανονικα (ετσι μου φαινεται αφου τρεχει σωστα) ειναι στο start programs οι επιλογες ειναι 3:

1.XTCS Counter-strike 1.6 Final Release που μπαινει κανονικα για να παιχτει

2.XTCS HLDS Launcher που ανοιγει ενα μικρο παραθυρο start dedicated server

3.XTCS HLTV Launcher που ανοιγει ενα παραθυρο σαν του dos

τα αρχεια του παιχνιδιου ειναι στο φακελο c:games αν παιζει καποιο ρολο

Δημοσ.

σβησε τον φακελο απο τα προγραμματα σου αλλα θα υπαρχει σαν επιλογη στην προσφαφαιρεση και στο επομενο φορματ θα φυγουν ολα ετσι εκανα και εγω σε 3 παιχιδια που δεν εβγαιναν

αν δεν εισαι σιγουρος μη τον κανεις...

Δημοσ.

το πιο πιθανο ειναι να το σβησω το φακελο παρολα αυτα τι εννοεις <<θα υπαρχει σαν επιλογη στην προσφαφαιρεση>> ? αφου δεν το εχω βρει με τοσα προγραματα ειναι δυνατον να γινει μονο αν το σβησω δε σε καταλαβαινω σε ευχαριστω παντως για την απαντηση

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...