ringboy Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Eipame makriaaaaaaaaaa para poli makriaaaaaaaaaaaaaapo HOL. H eteria einai moufa me oli tin simasia tis lexeos kai den xeroun ti tous ginete. Eixa paleotera(Alla stin ousia den eixa net) kai mexri na diakopso mou vgalane tin psixi. Telika plirosa enan kalo dikigoro kai anelave kai teliose aftos to thema aisios. Apo tote akouo HOL kai ksinome se olo mou to soma apo ta spirakia pou vgazo. :) Και για μενα η υποθεση διακοπης της 6+6 ηταν θριλερ αν και την ξεκίνησα 2 μηνες πριν την ληξη στελνοντας μαλιστα αμεσα πισω και το netroute2. Μπολικα τηλεφωνηματα σε ανιδεους υπαλληλους και ατελειωτες προσπαθειες επιβεβαιωσης για την παραλαβη των φαξ και του ρουτερ. Με ενα δικηγορο θα ξεμπερδευα και εγω απο το αγχος.
karkalos314 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Telika meta apo 7 meres kai afou h tha ebena sto internet (me oxi kai kali taxitita) h tha milaga sto tilefono, oi anthropoi paradektikane oti einai anikanoi kai etsi to epistrefo. Perito na po: HOL MAKRIA (allaxte steno opoy tin petixete) TI na valo; H forthnet exei to idio diktio me HOL;
lordeco Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Ολοι τα ίδια σκ.τά είναι. Δες πιο κάτω ο φιλος eclipse_heart έκανε 80 μέρες να συνδεθεί στον ΟΤΕ, στην περιοχή Κορυδαλλού και αυτό έγινε μετά από έγγραφες διαμαρτυρίες στον ΟΤΕ και επιστολές σε περιοδικό, αφού τους είπε ότι πάει σε ΕΕΤΤ και ΙΝΚΑ. http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=181018
valantis315 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Το πρόβλημα φυσικά προέρχεται αποκλειστικά και μόνο από το δίκτυο σας μιας και είναι πρόβλημα ΣΥΝΧΡΟΝΙΣΜΟΥ. Βασικά και εγώ μαζί σου είμαι, σέρνομαι όσο δεν πάει αλλά, μήπως φταίει ο ΟΤΕ? Αν δεν συγχρονίζει το routerάκι σου σημένει πως δεν στέλνει σήμα ADSL ο ΟΤΕ, έτσι δεν είναι;; Μίλησες με τον ΟΤΕ? Βλέπουν ενεργοποιημένη την γραμμή σου? Άν όχι χτύπα ενα τηλ. στο 1242
Dimitris22 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Βασικά και εγώ μαζί σου είμαι, σέρνομαι όσο δεν πάει αλλά, μήπως φταίει ο ΟΤΕ? Αν δεν συγχρονίζει το routerάκι σου σημένει πως δεν στέλνει σήμα ADSL ο ΟΤΕ, έτσι δεν είναι;; Μίλησες με τον ΟΤΕ? Βλέπουν ενεργοποιημένη την γραμμή σου? Άν όχι χτύπα ενα τηλ. στο 1242 to provlima sigxronismou PITHANON na ofilete se margin kai authentation pou simainei apostasi megaliteri apo 5 me 6 xiliometra trexontos kalodiou apo ton topiko vroxo mexri to DSLAM sto opio "koumponi" i grammi sou alla den eimai kai apolitos
karkalos314 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Βασικά και εγώ μαζί σου είμαι, σέρνομαι όσο δεν πάει αλλά, μήπως φταίει ο ΟΤΕ? Αν δεν συγχρονίζει το routerάκι σου σημένει πως δεν στέλνει σήμα ADSL ο ΟΤΕ, έτσι δεν είναι;; Μίλησες με τον ΟΤΕ? Βλέπουν ενεργοποιημένη την γραμμή σου? Άν όχι χτύπα ενα τηλ. στο 1242 An imoun ston ote etsi tha itan, alla eimai sto idioktito diktio HOL (o theos na to kanei)
De@th L0rd Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 έγω έκανα ένα χρόνο να βάλω ιντερνετ λόγω PCM.
karkalos314 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Paidia sorry pou evala xxxxx sta onomata, alla prepei na eimai kalimenos nomika (gia pan endexomeno)
dpapai Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 εχω κανει αιτηση στο hol εδω κ ενα μηνα.οταν την εκανα μου ειπαν φυσικα οτι θα ενεργοποιηθει σε 15 μερες.τωρα μου λενε να κανω υπομονη γιατι δεν υπαρχουν διαθεσιμες θυρες στην περιοχη μου. ελα ομως που μιλησα με οτε κ μου ειπαν οτι στην περιοχη μου υπαρχει διαθεσιμοτητα . τα εχω παρει περισσοτερο διαβαζοντας την καταγγελια του karkalos. τους παιρνω τηλ στο καπακι για χεσιμο.κοροιδευουν τον κοσμο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.